Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Amellie @ 2009 03 03, 20:44)
as ir dariau vakar, bet taipogi stebuklas neivyko  verysad.gif  bet nenuleisiu ranku  biggrin.gif

na, merginos, juk negali taip po vienos karto stebuklai darytis ax.gif tas pats ir su molio kaukem, man niekad idealiai nepravalo, reikia reguliariai nebent ta daryti...
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Isigijau Dr.Hauschkos krema veidui. Nu ir va, sudety radau tokiu ingredientu: citronellol, geraniol, eugenol...kas cia per sudetines dalys?
O dar labai sudomino Benzyl Benzoate ir xanthan gum......apie juos nezinauaks cia tokie, bet nelabai patikimai man jie atrodo... g.gif
Gal kuri isvaduos is kanciu ir paaiskins kas tai per dalys? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 03, 17:04)
Gal kas zinote, kuris aliejus is visu geriausiai tinka nagu odelems tepti, minkstinti?
kaip manote, ar tiktu simondsiju arba misinukas sausai odai? o gal kokosu?  g.gif

migdolu aliejus + citrinu, apelsinu EA

QUOTE(Dovish @ 2009 03 03, 18:05)
Jau į pabaigą mano gamybos kūno sviestas šokoladinis. Galiu pasakyti, kad tikrai labai malonu naudoti ir dabar žinau, ką dar papildomai dėl kvapo dėčiau, bet mano kūno oda po kelių valandų vėl sausa. Atrodo tiek daug tam kūno svieste visokių aliejų, o ir oda kai išsitepu aksominė...  Nesuprantu kas pasidarė. Kažin gali stresas lemti sausumą odos? g.gif Visą kūną tempia, niežti. Ištisai turiu kažkuo teptis doh.gif

stresas gali daug ka. Gal vartoji kokius nors vaistus? Nors forume ir rasoma, kad skysciai nieko bendra neturi su sausa oda, bet as is patirties sakau, kad skysciu trukumas gali taip pat lemti odos sausuma g.gif

QUOTE(ne mama @ 2009 03 03, 18:58)
o per kiek laiko turi sustingt alieju misinukas unsure.gif  pries kokias pora valandu sumaisiau kakavos sviesta su kokosais avokadu aliejum ir dar vienu skystu aliejuku, atrodo proporcijas dejau puse ant puses skystu ir kietu, bet kad jau tas misinys senai atsalo, o nesukietejo nei kiek, skystas kaip vandenukas g.gif

KN mes lede ji maisem ir po kurio laiko jis pradejo stingti, tada isemem ir toliau maisem kol gavosi "sviestelis" ax.gif
Atsakyti
Va ka radau:
"Pankolio arbatos garai minkština sausą veido odą. Kadangi karšti garai išplečia poras, oda gali gerai įsisavinti veiksmingą eterinį aliejų.Kad išsiskirtų eteriniai aliejai ir galėtų maksimaliai pasireikšti jų poveikis, pankolio sėklos, prieš ruošiant arbatą, sutrinamos. ¼ l pankolio arbatos, kuri ekstrahuojasi 10 min., imti šaukštelį sėklų."
ji padeda virskinimui, neleidzia akmenukams susidaryti ir t. t.
kazkuri raset, kad nuo celiulito padeda, tai galvoju ja pradeti gerti ir veida prausti...
gal kas zinote kur ja pigiau butu galima isigyti? ax.gif nes as tai ne maciusi nesu...
Atsakyti
Beje dar primenu si puslapi, gal kas praleido 4u.gif :
Vengtinos medžiagos
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 03 03, 21:19)
Kenksmingu medziagu sarasas paimtas is cia:
http://www.alkalizef...osmetics.htm#40

mm...kaip gerai, su paaiskinimais. Buvau jau primirsus.

QUOTE(Gwen @ 2009 03 03, 22:22)
Sveikos merginos  4u.gif
Isigijau Dr.Hauschkos krema veidui. Nu ir va, sudety radau tokiu ingredientu: citronellol, geraniol, eugenol...kas cia per sudetines dalys?
O dar labai sudomino Benzyl Benzoate ir xanthan gum......apie juos nezinauaks cia tokie, bet nelabai patikimai man jie atrodo... g.gif
Gal kuri isvaduos is kanciu ir paaiskins kas tai per dalys?  unsure.gif

ir as maciau situos, bet prie kenksmingu xanthan gum neparasyta lyg ir unsure.gif nezinau kas tai per medziaga. Tiksliau zinojau, bet nepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 03 02, 23:58)
O kokios firmos? kur perkat?

Nu zinot ir as jau uzsikabliavau ant tos ricinos ir jojobos valymo proceduros.

pirkus buvau iki parduotuvej, bet geriausia eurokos pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 03, 18:22)
Dovish o is ko susideda tavasis sviestas?

Kakavos sviestas, sviestmedis, kokosai, sezamų, simondsijų aliejai, benzoinas.

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 03, 18:41)
kodel gi ne...mano oda pastresavus visada labai nukencia, dar labiau problematine pasidaro  unsure.gif

Bet veido odai viskas gerai, tik kūnas sausas kaip sachara doh.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 03, 21:30)
stresas gali daug ka. Gal vartoji kokius nors vaistus? Nors forume ir rasoma, kad skysciai nieko bendra neturi su sausa oda, bet as is patirties sakau, kad skysciu trukumas gali taip pat lemti odos sausuma  g.gif

Vaistų jokių nevartoju, o streso ir nervų per pora mėnesių turėjau daug ir labai nemalonaus. Vandens ir apskritai skysčių daug vartoju.
Reikės bandyti dar išsitraukti Logonos sviestą, jis man visada padėdavo. Bet jau tas niežėjimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 03 kovo 2009 - 22:28
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 03, 22:14)
Beje dar primenu si puslapi, gal kas praleido 4u.gif :
Vengtinos medžiagos

aciu bigsmile.gif
Atsakyti
xanthan gum NEKENKSMINGAS TIRSTINTOJAS
Atsakyti
QUOTE(Gwen @ 2009 03 03, 21:22)
Sveikos merginos  4u.gif
Gal kuri isvaduos is kanciu ir paaiskins kas tai per dalys?  unsure.gif

Benzyl Benzoate tai man rodos ne visai gerietis ir nudojamas kaip konservantas,
o xanthan gum tai net maiste naudoja, berods del geresnes konsistencijos.
Atsakyti
geras dalykas ta ricinų kaukė, bet reikia su ja įgusti elgtis - bent man pakankamai dažnai teko mirkyti medžiagos skiautelę, kad būtų karšta, šiaip rezultatu esu labai patenkinta thumbup.gif

kad visiškai viską išėmė, tai ne, bet rezultatas vistiek liuks thumbup.gif Labai švelni oda, poros susitraukė thumbup.gif Dėl jaučiamo sausinimo efekto ricinos kasdien nenaudočiau - gal kas antrą, kol viskas išsivalys ax.gif

riciną ir jojobą pyliau per pusę smile.gif
Atsakyti