Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2009 03 02, 20:30)
susimakalavau sviestmedi su avokadu aliejum ir levandu ea, na idomu kas per daiktas isejo biggrin.gif kol kas toks pobaisiai zalios spalvos
siaip sviestmedzio kvapas man fainas ir vieno, bet toks sakyciau "naminiam" vartojimui

odora, kokiom proporcijom sumakalavai svietmedi ir avokada? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 03, 16:06)
Imetu, gal kam pravers:

Toxic Ingredient Directory

be galo aciu notworthy.gif
o cia kenksmingi ingridientai ar sintetiniai? g.gif na suprantu, kad sintetika yra blogai, bet kai kurie nera tokie zverys.. Tai cia turbut kenksmingi? g.gif
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 03 03, 19:17)
Dėl šuns tai dar neaišku g.gif Iš saviškio nasrų vieną kartą telefoną esu žvejojusi blink.gif

ir as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 03, 17:58)
o per kiek laiko turi sustingt alieju misinukas unsure.gif  pries kokias pora valandu sumaisiau kakavos sviesta su kokosais avokadu aliejum ir dar vienu skystu aliejuku, atrodo proporcijas dejau puse ant puses skystu ir kietu, bet kad jau tas misinys senai atsalo, o nesukietejo nei kiek, skystas kaip vandenukas g.gif
Papildyta:
ir dar biski ne i tema blush2.gif
merginos, ar nesugedes alyvuogiu aliejus extra virgin turi siek tiek kartoka skoni g.gif  kiek nusiperku visi kazkokie karsteleje, o po poros savaiciu ir visai nebeimanoma valgyt, tai nezinau ar vis kazkoki netikusi nusiperku ar taip ir turi but g.gif

as dedu daugiau kietu alieju nei skystu, bet 50:50 irgi gerai turejo gautis.
(as kokoso alieju 'priskiriu' prie skystu).
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 03, 19:26)
be galo aciu notworthy.gif 
o cia kenksmingi ingridientai ar sintetiniai?  g.gif  na suprantu, kad sintetika yra blogai, bet kai kurie nera tokie zverys..  Tai cia turbut kenksmingi?  g.gif

na kenksmingi ax.gif
gaila nebezinau puslapio is kurio emiau, tai ten buvo surasyta ir tai, kuo jie kenksmingi...
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 03 03, 18:17)

teks tau jį mūsų temoje irgi registruoti lotuliukas.gif

QUOTE(ne mama @ 2009 03 03, 18:58)
bet kad jau tas misinys senai atsalo, o nesukietejo nei kiek, skystas kaip vandenukas g.gif

alyvuogiu aliejus extra virgin turi siek tiek kartoka skoni g.gif 

labai keista blink.gif Man dar nėra taip nutikę g.gif

karstelėjęs skonis - natūralu, bet pas mane jis vos vos jaučiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 03, 19:55)
na kenksmingi  ax.gif
gaila nebezinau puslapio is kurio emiau, tai ten buvo surasyta ir tai, kuo jie kenksmingi...

Kenksmingu medziagu sarasas paimtas is cia:
http://www.alkalizef...osmetics.htm#40
Atsakyti
isbandziau ta kaukyte: ricina+jojoba. po teisybei, stebuklas neivyko schmoll.gif
na, bet kita kart pabandysiu idet daugiau ricinos. gal blogai laikiau g.gif dejau ant veido karsta ranksluosti+maiseli+ranksluosti, kad kuo silciau butu. bet kai ranksluostelis atvesta, tai tenka viska nusiimti, kol vel karstu vandenuku suslapini.
gal pas mane tie poru kamstukai per kieti ir ju net ir ricinos aliejus neiveikia?

o jei taip kas antra diena padarius? idomu, ar galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 03, 20:19)
isbandziau ta kaukyte: ricina+jojoba. po teisybei, stebuklas neivyko  schmoll.gif
na, bet kita kart pabandysiu idet daugiau ricinos. gal blogai laikiau  g.gif  dejau ant veido karsta ranksluosti+maiseli+ranksluosti, kad kuo silciau butu. bet kai ranksluostelis atvesta, tai tenka viska nusiimti, kol vel karstu vandenuku suslapini.
gal pas mane tie poru kamstukai per kieti ir ju net ir ricinos aliejus neiveikia?

o jei taip kas antra diena padarius? idomu, ar galima  g.gif

o gal poros per daug uzsidare? O kiek dejai ricinos, bo raso, kad riebiai reikia 75 procentu. manau, kad su celofanu, tai gerai laikei. As kartais moli su celofanu apdengiu, ir dar fenu pasildau. Gal ir sita galima fenu pakaitint. Gal galima ir kasdien daryt, jei kantrybes yra. g.gif Ko gi negalima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 03 kovo 2009 - 20:25
as vakar irgi dariaus, tik pas mane ricinos turbut puse per puse su jojoba, tai supratau kad kogero man per stiprus tas misinys, nes ir vel oda paraudus po proceduros gan ilgai buvo, bet susvelnina oda tai labai gerai g.gif bandysiu kita kart maziau ricinos, matyt ji dziovina oda. ai - as tarpuose tarp ranksluostuko pamirkymu karstam vandeny pamasazuoju gerokai pirstais ta alieju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 03, 20:09)
odora, kokiom proporcijom sumakalavai svietmedi ir avokada?  4u.gif

sakyciau apie 40% avokado, taip pyliau is akies
ir man sustingo tik kita ryta is pradziu ilgai skystas buvo
o beje kaip geriau isplakti alieju? as tik medini pagaliuka turejau, bet masiau kol nusibodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 03, 20:19)
isbandziau ta kaukyte: ricina+jojoba. po teisybei, stebuklas neivyko  schmoll.gif
na, bet kita kart pabandysiu idet daugiau ricinos. gal blogai laikiau  g.gif  dejau ant veido karsta ranksluosti+maiseli+ranksluosti, kad kuo silciau butu. bet kai ranksluostelis atvesta, tai tenka viska nusiimti, kol vel karstu vandenuku suslapini.

o jei taip kas antra diena padarius? idomu, ar galima  g.gif

as ir dariau vakar, bet taipogi stebuklas neivyko verysad.gif bet nenuleisiu ranku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 03 03, 19:25)
raso, kad riebiai reikia 75 procentu. manau, kad su celofanu, tai gerai laikei. As kartais moli su celofanu apdengiu, ir dar fenu pasildau. Gal ir sita galima fenu pakaitint. Gal galima ir kasdien daryt, jei kantrybes yra.  g.gif Ko gi negalima?

oho. as manyciau, kad riebiai odai apie 30% ricinos uztektu g.gif

kasdien nepatariama, nes issauses oda. bet reiktu bandyt... g.gif
Atsakyti