Kunigunda,
kokius tu sampunus naudoji? kurie patinka? man norisi kazka naujo isbandyt
Sveikutes
Gal kas noretu prisijungti siustis kanors is aromantic.co.uk noreciau su kuo nors siuntimo islaidas pasidalinti
Gal kas noretu prisijungti siustis kanors is aromantic.co.uk noreciau su kuo nors siuntimo islaidas pasidalinti
Prisiskaiciau cia jusu pagyrimu apie Eco dezodoranta, tai siandie ji isigyjau, kol kas atsiliepimu neturiu. Dziaugiuos pabaigus Sante, visiskai nelaiko, tas pats kas nieko.
Dar isigyjau Druide sampuna pabandymui (jetau kaip veikia jusu pagyrimai pinigine ). Dar dovanu ozkos pieno kuno losjona dave
Siandie turejau laime pamatyt KN gyvai Pasigaminau misinuka nuo raudones (su tamanu al.), sake tinka issipletusioms venoms, kapiliarams. Gal kuri turi atsiliepimu apie si eliksyra??
Dar isigyjau Druide sampuna pabandymui (jetau kaip veikia jusu pagyrimai pinigine ). Dar dovanu ozkos pieno kuno losjona dave
Siandie turejau laime pamatyt KN gyvai Pasigaminau misinuka nuo raudones (su tamanu al.), sake tinka issipletusioms venoms, kapiliarams. Gal kuri turi atsiliepimu apie si eliksyra??
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 10, 21:31)
Merginos,
niekas neplanuojat i holos lekt?
niekas neplanuojat i holos lekt?
as planuoju, tik ko gero kita savaite
QUOTE(Ajile @ 2009 03 10, 22:03)
Galvoju ta Thaity ar kazkaip panasiai minerala nusipirkt Ar padejo kuriai tas mineralas?
Nusipirkau šį mineralą pasiskaičius atsiliepimų SM. Bent jau man patinka ir tinka
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 11, 00:43)
pirkai ji su nuolaida? kiek kainavo? O laveros neturejai palyginimui ?
aha pirkau su 50 proc. nuolaida gruodzio pradzioj, tai mokejau apie 30 lt.. su galiojimu viskas ok, ziurejau, nes idomu buvo kodel tokia nuolaida didele.. bet matyt nelabai kas perka, uztai ir daro tokias dideles nuolaidas..
Laveros nesu bandzius, bet kada nors prieis ir iki jos eile
QUOTE(dilditele @ 2009 03 11, 02:59)
turiu as ji, iki siol naudojau nereguliariai, nes kvapas labai jau stiprus bet va siandien kaip tik ryte pagalvojau, kad reikia bandyt reguliariai panaudot..
QUOTE(Palomina @ 2009 03 11, 10:51)
turiu as ji, iki siol naudojau nereguliariai, nes kvapas labai jau stiprus bet va siandien kaip tik ryte pagalvojau, kad reikia bandyt reguliariai panaudot..
Man kvapas toks visai pakenciamas
Ir sake, kad reguliariai ji vartociau, nes antraip nebus poveikio.
O nors koki poveiki pajutai, nors ir nereguliairiai vartojai, nes man su reguliarumu irgi sunku susitart
QUOTE(dilditele @ 2009 03 11, 12:19)
Man kvapas toks visai pakenciamas
O nors koki poveiki pajutai, nors ir nereguliairiai vartojai, nes man su reguliarumu irgi sunku susitart
is pradziu, kai tik pasigaminau, tai naudojau vakarais as ji pora savaiciu, tai oda siek tiek pasviesino, na kazkoks poveikis jautesi, bet tai per mazai dar naudojau, kad tikraji poveiki pamatyt.. po to isvis nereguliariai naudojau karta per savaite ar net per dvi savaites va dabar bandysiu saziningai kasdien naudot ir ziuret.. reikia sunaudot..
QUOTE(katutis @ 2009 03 10, 18:18)
kokias?
Cleansing cream, Clarifying tonikas, Rejuvenating kaukė, rankų kremas, lūpų balzamas (tūbelėje). Dar Cleansing milk fantastiškas, bet dabar naudoju triskart pigesnį Laveros, tai niekuo ne prastesnis
QUOTE(dzemute @ 2009 03 10, 20:26)
o as jau planuoju grizt prie sintetiniu, nes siaubas kaip prakaituoja
Darbo dienai aš naudoju tik sintetinius Pagal galimybes kuo natūralesnį, šiuo metu Sanex rutulinį raudonam buteliuke, jis bent jau be aliuminio, tačiau su talku Tai vis kiek geriau nei tie aliumininiai
QUOTE(Palomina @ 2009 03 11, 11:51)
vis tik noriu pasigydyti ir as savo kapiliarus pries vasara, gal ir pudros nereikes svajone....ko nepadarysi....a maz pasiseks
norint gauti ta eleksyra reikia butinai eiti i gamybos vakareli? ar kaip nors paprasciau? kiek kainuoja?
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.