Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Ajile @ 2009 03 10, 21:03)
Na as daug nebandzius dezodornatu-dabar Sante turiu,bet nepatinka  schmoll.gif Taip atrodo,kad niekuo nebuciau pasitepus  verysad.gif Galvoju ta Thaity ar kazkaip panasiai minerala nusipirkt  g.gif Ar padejo kuriai tas mineralas?Dzemute,nebandei tu jo?

bandziau, tai zinai sante sitas gal 100 kartu geriau prakaita sulaiko, mineralas tas pats kaip nieko, as dabar ji tirpdau, gal pabandysiu purkst vasara, nesiotis, bet siaip antra karta jo nepirkciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajile @ 2009 03 10, 20:03)
Na as daug nebandzius dezodornatu-dabar Sante turiu,bet nepatinka  schmoll.gif Taip atrodo,kad niekuo nebuciau pasitepus  verysad.gif Galvoju ta Thaity ar kazkaip panasiai minerala nusipirkt  g.gif Ar padejo kuriai tas mineralas?

man tik is pradziu atrode neblogas...paskui man nei kvapo, nei prakaito nelaike...
Papildyta:
Merginos,
niekas neplanuojat i holos lekt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 03 10, 16:32)
o kaip gamini? ax.gif

nieko blatno ax.gif
dazniausiai imu witch hazel (kartais koki hidrolata, bet witch hazel man labiausiai patiko), dar idedu witch hazel ektrakto, white willow bark, grapefruit seed ekstraktu, vit E, minetus eterinius.. kazka pamirsau lyg smile.gif.. nu bet bendras vaizdas yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 10, 18:35)
merginos galit patart kur ir per ka galima nusipirkt sviesmedziu aliejaus

yra siek tiek kaune atsiusto is uk. parasyk man, jei domins.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 10, 19:52)
gal jau kur ir ispudzius rasei? rolleyes.gif

rasiau every day minerals temoje, bet daugiau apie spalvas tie ispudziai smile.gif
siaip pakolkas mano nuomone teigiama, kaip is "miltuku" tai maskuoja gerai (bet as dar neturiu normalaus sepetelio, reiktu dar pagrindui kita pudryte nusipirkti ir tt) po pusdienio T zona pasiriebaluoja bet man su visom pudrom taip- ne tragedija, nori uzdedi daugiau nori maziau ir turi tokia naturalia palygintos spalvos odyte
siaip net keistas jausmas isejus i zmones atrodo kad nepasidazius ant kiek lengvumas ant odos
siaip ten kaip liga kai pabandai tos produkcijos vis daugiau uzsimanai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 10, 21:37)
rasiau every day minerals temoje, bet daugiau apie spalvas tie ispudziai smile.gif

siaip ten kaip liga kai pabandai tos produkcijos vis daugiau uzsimanai biggrin.gif

Oi nesakyk drinks_cheers.gif Šiandien gavau "EDM" siuntinuką ir jau vėl lindžiu internete žiūrinėdama kitas spalvas, vėl rankiojuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 03 10, 18:16)
as nusipirkau toki valikli  blush2.gif

Nesuprantu, neužkrauna man puslapio doh.gif Kur pirkai? 4u.gif
Atsakyti
po pasnekesio su pardaveja tikrai pasijauciau tarsi mano oda yra siaubinga  doh.gif 

kur čia taip pasisekė? blink.gif Na ir pardavėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 03 10, 23:23)
Oi nesakyk drinks_cheers.gif Šiandien gavau "EDM" siuntinuką ir jau vėl lindžiu internete žiūrinėdama kitas spalvas, vėl rankiojuosi doh.gif

as ta pacia diena irgi sedejau lotuliukas.gif ir vel uzsisakiau
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 10, 22:33)
kur čia taip pasisekė?  blink.gif Na ir pardavėja  doh.gif

cia ekostudijoj (CUP 3 aukstas prie isejimo). mano didziausia beda kad esu per daug patikli doh.gif na bet vis dar tikiuosi, kad tas valiklis padarys savo.. ax.gif siaip ziurejau sophyto UK puslapy, tai patiko tai, kad kainos nera taip uzkeltos. UK internetinej tas valiklis kainuoja 76 LT,siuntimas i LT~40, (USA - 81Lt) Lt cia - 88Lt . Dar jei surenki cekiu uz 200 Lt gauni 10% nuolaida visam laikui. siustis tikrai neapsimoketu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 10, 21:37)
siaip pakolkas mano nuomone teigiama, kaip is "miltuku" tai maskuoja gerai (bet as dar neturiu normalaus sepetelio, reiktu dar pagrindui kita pudryte nusipirkti ir tt) po pusdienio T zona pasiriebaluoja bet man su visom pudrom taip- ne tragedija, nori uzdedi daugiau nori maziau ir turi tokia naturalia palygintos spalvos odyte
siaip net keistas jausmas isejus i zmones atrodo kad nepasidazius ant kiek lengvumas ant odos

4u.gif
pilnai tikiu, kad tokie dalykai gerai uzkabina rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2009 03 10, 22:23)

Rasma,
gal galetumet papasakot apie bandytus laveros sampunus? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Ale ir pigumas pas juos kameliju aliejaus, as uz savo 30 ml beveik 40 lt paklojau blink.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 03 10, 07:43)
O juodu vadinu skrudintu sezamu alieju, jo spalva labai tamsi tokia  smile.gif
Gal tu, kunigunda, zinai kur galima panaudoti rausvuju greipfrutu EA?

QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 10, 12:01)
Na va, lekiu užsisakyti sezamo aliejaus, noriu storesnių plaukų  wub.gif
o kuris geriau: paprastas ar skrudintų sezamų? Jaučiu paprastas, ar ne?

as vertinu tik naturalius, minimaliai apdirbtus -todel jokiu skrudintu ant plauku netepciau schmoll.gif
Turiu ekologisko is ekoeko ax.gif

manau, kad kazkuo ypatingai nuo paprastu apelsinu jis nesiskiria -tinka kovai su celiulitu, tonizuoja, dedamas i kremus nuo rauksliu, tinka misriai/ problematiskai odai

QUOTE(Palomina @ 2009 03 10, 10:45)
as dabar turiu Sante savaiminio idegio krema veidui - visai man jis patinka, spalva pasimato tik po kokios savaites kasdieninio naudojimo.. spalva neryski, bet man, sviesiaodei, tai visai gerai..

pirkai ji su nuolaida? kiek kainavo? O laveros neturejai palyginimui ?

blogai tik kad jis labai trumpai galioja tik 3 men. po atidarymo, tai as tu 150 ml nemanau kad sunaudosiu  unsure.gif

as ir del to 3 men. termino jo nepirkau, nes niekaip nesugebeciau per tiek laiko viska sunaudoti doh.gif

QUOTE(Akwilė @ 2009 03 10, 19:35)
as maciau maximoj sezamu aliejaus, idomu jis naturalus? nes raso,kad tipo taip  g.gif

kazkada esu turejusi Aniros - plaukams ir odai puikiai tiko ax.gif
Atsakyti