Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 10, 16:10)
lauksim ispudziu  4u.gif
kai gaminuosi hidrolata, dedu abieju eteriniu misini..

o kaip gamini? ax.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 10, 16:17)
koks aliejukas labiausiai tinka nuo venų išsiplėtimo? Pastebiu tokią bėdą ant blauzdų sad.gif

turbūt erškėtrožių, jame yra vit. C. Rašo, kad ir tamanų. bet aš nelb pastebėjau poveikį.
Atsakyti
o gal galima jusu nuomone suzinot apie mineraline kosmetika?
dabar ziuriu taip ant bangos g.gif Loreal true match minerals. ir panasiai g.gif
Atsakyti
mineralines gavau siuntinuka pries pora dienu, every day minerals sitie tikrai be jokiu cheminiu priedu ko nepasakyciau apie lorealius ir pan
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 03 10, 17:17)
tas tai taip, bet bažnyčia lovoje tai kur kas originaliau biggrin.gif

ne nu cia is viso jau galima sakyti istvirkimas lieka tik vienuoles karnavalini kostiumeli nusipirkti ir i trasa lotuliukas.gif oi negaliu kaip prajuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 10 kovo 2009 - 17:38
QUOTE(katutis @ 2009 03 10, 18:17)

koks aliejukas labiausiai tinka nuo venų išsiplėtimo? Pastebiu tokią bėdą ant blauzdų sad.gif

ir as tokia pat beda turiu verysad.gif

radau va kokius receptus:
Išsiplėtusios venos. Joms gydyti rekomenduojamas citrinų kursas. Masažui naudoti citrinų aliejų; masažuojama išilgai išsiplėtusios venos nuo apačios į viršų, švelniai.
Išsiplėtusios venos.Į ketvirtį litro šilto vandens įlašinti 5 lašus citrinų aliejaus, sumaišyto su valgomuoju šaukštu grietinės. Šiame mišinyje sumirkyti skepetaitę ir apvynioti ja kojas ten, kur yra išsiplėtusių venų. Kojas laikyti mažiausiai 15 min, kojos turi būti pakeltos. Kompresą rekomenduojama dėti kasdien.

bet nebandziau tai nezinau ar kosk poveikis butu... ir nelabai suprantu kur cia citrinu alieju pilt? turbut i koki bazini EA ilasint?

gal kas kokiu patikimesniu receptu zino?
Atsakyti
būtų daugiau autentiškumo su hidrolatu lotuliukas.gif

man pačiai labai juokinga biggrin.gif

bet jei nuo tamanų skruzdėliukai bėgioja, tai gal jis ir veiksmingas kiek būtų? g.gif Dėkui, reikės pasiskaitinėti ir pasiklausti dar KN 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 03 10, 17:46)
Išsiplėtusios venos. Joms gydyti rekomenduojamas citrinų kursas.

tik EA citrinų būna, kitokio niekur neteko užtikti biggrin.gif Matyt EA ir turimas galvoje biggrin.gif
Atsakyti
as nusipirkau toki valikli blush2.gif klausiau ar neturi sveitiklio, o man brukte ibruko sophyto, isaiskino kad man nuo aknes niekas kitas nepades tik - sitas. po pasnekesio su pardaveja tikrai pasijauciau tarsi mano oda yra siaubinga doh.gif grizau namo, ziuriu ziuriu i veidrodi -nieko tokio baisaus, keli nykstantys spuogiukai ir tiek blush2.gif jei butum nuprausus ta pardaveja, manau jos oda negeresne tongue.gif na bet gal po to sophyto galutinai be spuogiuku liksiu rolleyes.gif
blogai tik kad jis labai trumpai galioja tik 3 men. po atidarymo, tai as tu 150 ml nemanau kad sunaudosiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 10, 17:37)
mineralines gavau siuntinuka pries pora dienu, every day minerals sitie tikrai be jokiu cheminiu priedu ko nepasakyciau apie lorealius ir pan

gal jau kur ir ispudzius rasei? rolleyes.gif

QUOTE(Dorela @ 2009 03 10, 18:16)
as nusipirkau toki valikli  blush2.gif klausiau ar neturi sveitiklio, o man brukte ibruko sophyto, isaiskino kad man nuo aknes niekas kitas nepades tik - sitas. po pasnekesio su pardaveja tikrai pasijauciau tarsi mano oda yra siaubinga  doh.gif  grizau namo, ziuriu ziuriu i veidrodi -nieko tokio baisaus, keli nykstantys spuogiukai ir tiek  blush2.gif jei butum nuprausus ta pardaveja, manau jos oda negeresne tongue.gif na bet gal po to sophyto galutinai be spuogiuku liksiu  rolleyes.gif 
blogai tik kad jis labai trumpai galioja tik 3 men. po atidarymo, tai as tu 150 ml nemanau kad sunaudosiu  unsure.gif

jau kaip nemegstu, kai taip bruka doh.gif tada atrodo, kad tik kazka iskist nori doh.gif
bus idomu isgirst, ar patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 03 10, 19:16)
as nusipirkau toki valikli  blush2.gif klausiau ar neturi sveitiklio, o man brukte ibruko sophyto, isaiskino kad man nuo aknes niekas kitas nepades tik - sitas. po pasnekesio su pardaveja tikrai pasijauciau tarsi mano oda yra siaubinga  doh.gif  grizau namo, ziuriu ziuriu i veidrodi -nieko tokio baisaus, keli nykstantys spuogiukai ir tiek  blush2.gif jei butum nuprausus ta pardaveja, manau jos oda negeresne tongue.gif na bet gal po to sophyto galutinai be spuogiuku liksiu  rolleyes.gif 
blogai tik kad jis labai trumpai galioja tik 3 men. po atidarymo, tai as tu 150 ml nemanau kad sunaudosiu  unsure.gif

labai lauksiu atsiliepimu bigsmile.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(fishke @ 2009 03 08, 20:46)
norėčiau  nuomonės apie alterra priemones  ax.gif kaina tai toookia juokinga sakyč  lotuliukas.gif

man itiko alyvuogiu kremas,isgelbejo issausejusia veido oda, thumbup.gif patinka aliejai ir prausiklis su metom visai nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 10, 14:18)
man irgi kvapa sulaiko, tikrai nemalonu slapios pazastys verysad.gif o kurie geriau, tai is tikruju net nezinau g.gif o siaip tai mielu noru atsisakyciau sintetiniu verysad.gif

o as jau planuoju grizt prie sintetiniu, nes siaubas kaip prakaituoja , duodies visa diena, o kai kerpi zmogu, mosikuojies jam panosi tai manau cia jau katastrofa doh.gif kaip gaila, kad nepadeda man joks naturalus, na ir sintetiniai kaikurie per silpni unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 10, 13:01)
Na va, lekiu užsisakyti sezamo aliejaus, noriu storesnių plaukų  wub.gif
o kuris geriau: paprastas ar skrudintų sezamų? Jaučiu paprastas, ar ne?

as maciau maximoj sezamu aliejaus, idomu jis naturalus? nes raso,kad tipo taip g.gif

QUOTE(Odora @ 2009 03 10, 18:37)

as savo labai laukiu rinkinuko, jau virs 2 savaiciu, negaliu kaip nekantrauju bigsmile.gif

prakalbot apie tamanu al., gal kuri naudojot ji randams? idomu jei naudojant veidui, dingtu nuo aknes like randukai rolleyes.gif eina sau kaip butu gerai bigsmile.gif

o del alieju isigerimo i veida, tai nezinau, as ryte naudoju tik misini misriai odai, tai labai greitai isigeria, o vakare dar imaisau i ji avokadu, nu tikrai nepasakyciau,kad lieka, gal per daug to aliejaus imat? pastebejau,kad geriau susigeria kai oda dregnesne, paskui papleksnoju svelniai ir viskas, labai greitai isigeria
Papildyta:
merginos galit patart kur ir per ka galima nusipirkt sviesmedziu aliejaus, pasiziuriu nete kaina vos ne dvigubai pigiau nei KN ax.gif ka galetumet rekomenduot, nes pvz is Akamuti siuntimas kainuoja apie 15lt, tai man neapsimoka vieno siustis, o daugiau nelabai galiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 10 kovo 2009 - 19:43
QUOTE(dzemute @ 2009 03 10, 19:26)
o as jau planuoju grizt prie sintetiniu, nes siaubas kaip prakaituoja , duodies visa diena, o kai kerpi zmogu, mosikuojies jam panosi tai manau cia jau katastrofa  doh.gif  kaip gaila, kad nepadeda man joks naturalus, na ir sintetiniai kaikurie per silpni  unsure.gif

Na as daug nebandzius dezodornatu-dabar Sante turiu,bet nepatinka schmoll.gif Taip atrodo,kad niekuo nebuciau pasitepus verysad.gif Galvoju ta Thaity ar kazkaip panasiai minerala nusipirkt g.gif Ar padejo kuriai tas mineralas?Dzemute,nebandei tu jo?
Atsakyti