Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 03 10, 16:33)
nezinom  blush2.gif  brukstelk jei nesunku  4u.gif  4u.gif

jau parasiau ax.gif
Atsakyti
beje noriu paklausti nep ar kitu naudojusiu tamanu (puiklapiu) alieju veidui, kokiu budu ji naudojat, nes man jo konsistensija tokia kad labiau kaip kauke tinkamas atrodo nei kaip kasdienis aliejukas, ir siaip toki zalsva atspalvi duoda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 03 10, 16:57)
o TB neužprotestuotų tokio kvapo naktį?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif na su situo faktorium kazkaip dar susitvarkau, atlaiko rozmarinus ant plauku, arbatmedi ant spuogu, sviestmedi ant visur tai gal sita atlaikytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Snape Lape @ 2009 03 10, 13:16)
as neskaiciau dar visos temos  blush2.gif  tai nezinojau kad jau kazka rekomendavot  4u.gif
as kaukes veidui ir krema.

lauksim ispudziu 4u.gif

QUOTE(fishke @ 2009 03 10, 13:32)
Daddygirl, o kokioj uk netinej ieskot alieju ?  ax.gif

materiaaromatica.com

QUOTE(Odora @ 2009 03 10, 14:04)

beje turiu gyva pvz ka maistas daro odai;

man tas pats drinks_cheers.gif dabar pradejau vel griezciau reguliuoti maista, sportuoti - iskart rezultatas veide. didenis nei keiciant kokias nors kosmetines priemones.

QUOTE(Odora @ 2009 03 10, 14:50)
kvapas toks "ilgai isliekantis" biggrin.gif bet siaip po kurio laiko pasidaro svelnus nors ir jauciamas, siaip nakciai turbut naudociau jei toki pati tureciau, nes i zmones eiti davatkom dvelkiant tai....

o man patinka frankincense kvapas wub.gif myrrh dar labiau baznytinis, bet ir jis patinka ax.gif kai gaminuosi hidrolata, dedu abieju eteriniu misini..
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 10, 16:09)
beje noriu paklausti nep ar kitu naudojusiu tamanu (puiklapiu) alieju veidui, kokiu budu ji naudojat, nes man jo konsistensija tokia kad labiau kaip kauke tinkamas atrodo nei kaip kasdienis aliejukas, ir siaip toki zalsva atspalvi duoda biggrin.gif

atlaiko rozmarinus ant plauku, arbatmedi ant spuogu, sviestmedi ant visur tai gal sita atlaikytu g.gif

KN dar yra ir filtruoto, iš jo pašalinti visokie chlorofilai, ir dar jis yra skystesnis wink.gif Tai gal būtent šis veidui labiau tiktų? wink.gif

tas tai taip, bet bažnyčia lovoje tai kur kas originaliau biggrin.gif

koks aliejukas labiausiai tinka nuo venų išsiplėtimo? Pastebiu tokią bėdą ant blauzdų sad.gif
Atsakyti
[quote=Odora,2009 03 10, 17:09]
Papildyta:

As naudoju tamanus, tiesa dar tik kokia savaite. ta zalia kosele. Ant odos atspalvio jokio nelieka, kaip tik patepus man oda tokia pasviesejus atrodo ir kai tik pasitepu (as tepu ryte vietoj kremo) atsiranda toks lyg labai labai lengvas "skruzdelyciu" begiojimas, jis greit dingsta. Tamanu aliejus man pakankamai greitai ir gerai isigeria. Tepu labai labai nedaug ant sudrekintos odos. Zodziu, kol kas galiu atsiliepti tik gerai. Beje, KN rekomendavo tepti ir paakius.
Atsakyti
[quote=Wiwa,2009 03 10, 15:38]
Beje, Holos parduotuve nuo kovo 15 d. atsidaro Gerulaicio g., salia Siemens arenos, gal kazkur salia jau atsidariusios Rasakilos bigsmile.gif Man taip labai tinkama vieta bus thumbup.gif
[/quote]
Oi, kaip faina thumbup.gif Visai netoli namų biggrin.gif

[quote=zilvine,2009 03 10, 18:22]
[quote=Odora,2009 03 10, 17:09]
Beje, KN rekomendavo tepti ir paakius.
[/quote]
Beje, Laimė pasakojo, kad ir paakius tepa tamanu ir vis mėgsta akis pritrinti, tai jai vis pagraužia, bet kartu ir akispūdis susitvarkė 4u.gif
Atsakyti
o galeciau paklausti kokia dekoratyvine kosmetika jus naudojate? juk tikriausiai dazotes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 10, 10:51)
Dar patiko Hauschkos CC, tonikas ir aliejus riebiai odai, bet nežinau, ar patiko tiek, kad kitą kartą pirkčiau, nes Alterra putos ir tonikas bei KN aliejų mišinukas man irgi super, o kainuoja DAUG pigiau  blush2.gif

Siūlau ilgiau panaudoti ir pajusti, kad jokia Alterra Hauschkos neatstos, o tada jau - „sveika atvykus į klubą“ lotuliukas.gif Po ilgesnio naudojimo atradau kelias Hauschkos priemones, kurių man niekas nepakeičia.

QUOTE(Mur mur @ 2009 03 10, 11:52)
dar ismeginau Dr.H. krempudra.

Aš ant viršaus tepu Hauschkos kompaktinę, kad veidukas neblizgėtų ir kas pora valandų servetėle pasivalau blush2.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 10, 16:17)
labai labai didelį  drinks_cheers.gif Beje, kai kažko atsisakai, tai paskui ir nebereikia, reikia tik tą laužymo laikotarpį kantriai iškęsti biggrin.gif

O mano odos maistas niekaip neveikia sad.gif Stengiuosi sveikai maitintis, bet odai praktiškai nulis naudos... Na, vidinės problemos yra vidinės ax.gif

QUOTE(Snape Lape @ 2009 03 10, 17:32)
o galeciau paklausti kokia dekoratyvine kosmetika jus naudojate? juk tikriausiai dazotes smile.gif

Dr. Hauschka.
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 10, 15:50)
...nes i zmones eiti davatkom dvelkiant tai....

nieko sau kvapas biggrin.gif

QUOTE(zilvine @ 2009 03 10, 16:06)
As turiu KN alieju misinuka tiesiog veido odai.Man taip pat kirpciukus daugiau "pariebalina'. Viska darau lyg teisingai: hidrolatas, du laseliai sio misinuko, bet gal per mazai imasazuoju. O stai tamanai siek tiek geriau isigeria, todel ne taip kirpciukams "kenkia".

as tai nesusigerusi visada nuvalau servetele, siaip tokias turiu, kur riebaliuku pertekliu labai gerai sugeria, kiek pamenu, taip lyg ir reiktu daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 03 10, 17:07)
jau parasiau  ax.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 10, 14:18)
man irgi kvapa sulaiko, tikrai nemalonu slapios pazastys verysad.gif o kurie geriau, tai is tikruju net nezinau g.gif o siaip tai mielu noru atsisakyciau sintetiniu verysad.gif

ir as atsisakyciau, bet kolkas ieskau pakaitalu g.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 10, 15:08)
Deli~, jei išmėgintum kitus natūralius dezodorantus, įsitikintum, kad tai yra ojoj, koks įvertinimas Eco biggrin.gif
lauksim  bigsmile.gif

zinau zinau rolleyes.gif ieskau vertingo pakaitalo sintetiniam rolleyes.gif Jau seniai eco isirasiau i busimu pirkiniu sarasa biggrin.gif
Papildyta:
Merginos, jus Miessence priemoniu nenaudojat? 4u.gif Kai pradejau dometis naturalia kosmetika, jie buvo vieni pirmuju, kuriuos uzsinorejau pabandyt bigsmile.gif taip ir nebuvo progos verysad.gif Jei jus kartu siunciates, tai siunciates nebutinai vieno gamintojo blush2.gif o viska, ka siulo ta internetine parduotuve? blush2.gif 4u.gif

Ir dar labai labai laukiu nauju krepseliu blush2.gif patinka paspoksot blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 10, 16:37)
Po ilgesnio naudojimo atradau kelias Hauschkos priemones, kurių man niekas nepakeičia.

O mano odos maistas niekaip neveikia sad.gif

kokias? wink.gif

taip nebūna blink.gif
Atsakyti