Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

zinau ta kampa, o jei atvaziavus kalvariju gatve i kuria puse ziureti reikia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 10, 14:20)
Man tik tiek stabdo tas KN misinys, kad tai aliejai, jie aisku susigeria, bet pvz. vakare tepantis, is ryto mano plaukai ties veidu ir kirpciukai buna tokie kaip susiriebalave  doh.gif

na nežinau, gal dėl to lieka nesusigėrę, kad naudoji po vieną aliejų? g.gif Aš tepuosi mišinuko lašeliu-dviem iš ryto, ant viršaus nededu daugiau nieko - tai yra nesausinu visokiomis pudromis ir pan. ir nesiriebaluoja man oda visą dieną, nekalbant apie plaukus 4u.gif

kai pirkau tą mišinį, jaučiau, kad susidraugausiu smile.gif Tam irgi reikia laiko - kol atsirenki, kiek tų lašelių, ant kaip šlapios odos tą mišinį įmasažuoti smile.gif Jei prisibijai, kad riebaluos, tada geriau rinkis kremą wink.gif 4u.gif

nakčiai tai išvis tik hidrolatą naudoju smile.gif

QUOTE(Odora @ 2009 03 10, 15:04)
beje turiu gyva pvz ka maistas daro odai;

labai labai didelį drinks_cheers.gif Beje, kai kažko atsisakai, tai paskui ir nebereikia, reikia tik tą laužymo laikotarpį kantriai iškęsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 10, 16:17)

labai labai didelį  drinks_cheers.gif Beje, kai kažko atsisakai, tai paskui ir nebereikia, reikia tik tą laužymo laikotarpį kantriai iškęsti biggrin.gif

pasakykit ko nevalgyti kad veidas nesiriebaluotu ir neraudonuotu, ir gyvenime ne i burna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 10, 15:14)
zinau ta kampa, o jei atvaziavus kalvariju gatve i kuria puse ziureti reikia? smile.gif

jeigu vaziuoji nuo centro puses, tai tas alfa ofisu pastatas bus po kaire, pasuki i kaire, kaip i siemens'a vaziuotum ir ta parduotuve bus tas po desine, beveik is karto ir matosi pasukus, tikriausiaip kazkur salia ir sita bus wink.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 10, 15:17)
na nežinau, gal dėl to lieka nesusigėrę, kad naudoji po vieną aliejų?  g.gif Aš tepuosi mišinuko lašeliu-dviem iš ryto, ant viršaus nededu daugiau nieko - tai yra nesausinu visokiomis pudromis ir pan. ir nesiriebaluoja man oda visą dieną, nekalbant apie plaukus  4u.gif

kai pirkau tą mišinį, jaučiau, kad susidraugausiu smile.gif Tam irgi reikia laiko - kol atsirenki, kiek tų lašelių, ant kaip šlapios odos tą mišinį įmasažuoti smile.gif Jei prisibijai, kad riebaluos, tada geriau rinkis kremą wink.gif  4u.gif

nakčiai tai išvis tik hidrolatą naudoju smile.gif
labai labai didelį  drinks_cheers.gif Beje, kai kažko atsisakai, tai paskui ir nebereikia, reikia tik tą laužymo laikotarpį kantriai iškęsti biggrin.gif

na, vat tas ir yra, akd ta KN misini visi giria,t ai noris isbandyt, vaziuosiu siandien pas mama, tai gal jos pabandysiu, pas ja brandziai odai. Tada gal ir apsispresiu biggrin.gif
Atsakyti
Idomu kaip del nauju alieju,kurie atsirado ,,sveikuose produktuose''
http://www.sveikipro...ducts?pid=17431

tik apie viena parasyta,kad nerafinuotas idomu ,kaip kiti.
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 10, 16:22)
jeigu vaziuoji nuo centro puses, tai tas alfa ofisu pastatas bus po kaire, pasuki i kaire, kaip i siemens'a vaziuotum ir ta parduotuve bus tas po desine, beveik is karto ir matosi pasukus, tikriausiaip kazkur salia ir sita bus wink.gif
na, vat tas ir yra, akd ta KN misini visi giria,t ai noris isbandyt, vaziuosiu siandien pas mama, tai gal jos pabandysiu, pas ja brandziai odai. Tada gal ir apsispresiu biggrin.gif

4u.gif

pas mano mama irgi tas pats misinukas, malonus jis man labai ant odos, kai nuvaziuoju pasitepu smile.gif
ir jos frankinsenso hidrolatas labai patinka jis man toks labiausiai drekinantis is visu megintu
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 06, 19:57)
tai gal galetum Nvey temoj parasyt kainas?  ax.gif  4u.gif

ar jau zinot kainas ? jei reikia galiu parasyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 03 10, 16:33)
ar jau zinot kainas ? jei reikia galiu parasyti  ax.gif

nezinom blush2.gif brukstelk jei nesunku 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 10, 15:19)
pasakykit ko nevalgyti kad veidas nesiriebaluotu ir neraudonuotu, ir gyvenime ne i burna  lotuliukas.gif

na nail.gif Pati sau turi savo maisto nuodėmes išpažinti, jei tokių turi lotuliukas.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 03 10, 15:22)
vaziuosiu siandien pas mama, tai gal jos pabandysiu, pas ja brandziai odai. Tada gal ir apsispresiu biggrin.gif

ir aš tokį patį turiu drinks_cheers.gif Jis mišriai odai bigsmile.gif

QUOTE(Odora @ 2009 03 10, 15:29)
ir jos frankinsenso hidrolatas labai patinka jis man toks labiausiai drekinantis is visu megintu

o kaip jo kvapas? rolleyes.gif
Atsakyti
kvapas toks "ilgai isliekantis" biggrin.gif bet siaip po kurio laiko pasidaro svelnus nors ir jauciamas, siaip nakciai turbut naudociau jei toki pati tureciau, nes i zmones eiti davatkom dvelkiant tai....
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 10, 15:50)
kvapas toks "ilgai isliekantis" biggrin.gif bet siaip po kurio laiko pasidaro svelnus nors ir jauciamas, siaip nakciai turbut naudociau jei toki pati tureciau, nes i zmones eiti davatkom dvelkiant tai....

o TB neužprotestuotų tokio kvapo naktį? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 10, 15:20)

Man tik tiek stabdo tas KN misinys, kad tai aliejai, jie aisku susigeria, bet pvz. vakare tepantis, is ryto mano plaukai ties veidu ir kirpciukai buna tokie kaip susiriebalave  doh.gif , matyt nakti prisiploja prie veido ir to aliejaus sugeria kazkaip  unsure.gif Cia as ne misini, o bandziau pora vakaru avokado aliejumi pasitept, abrikosu kauliuku.

As turiu KN alieju misinuka tiesiog veido odai.Man taip pat kirpciukus daugiau "pariebalina'. Viska darau lyg teisingai: hidrolatas, du laseliai sio misinuko, bet gal per mazai imasazuoju. O stai tamanai siek tiek geriau isigeria, todel ne taip kirpciukams "kenkia".
Atsakyti