Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Beje, Holos parduotuve nuo kovo 15 d. atsidaro Gerulaicio g., salia Siemens arenos, gal kazkur salia jau atsidariusios Rasakilos bigsmile.gif Man taip labai tinkama vieta bus thumbup.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 10, 11:12)
jų filosofija yra čia  4u.gif
siūlau, nes man Hauschka labiausia patiko smile.gif Dabar naudoju KN aliejų mišinį ir į nieką jo keisti nenoriu  rolleyes.gif

As galvoju as Hauschka drekinanti krema ar KN misini isbandyt, kai weledos pasibaigs g.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 10, 12:01)
Na va, lekiu užsisakyti sezamo aliejaus, noriu storesnių plaukų  wub.gif
o kuris geriau: paprastas ar skrudintų sezamų? Jaučiu paprastas, ar ne?

o kur uzsakinesi?
Atsakyti
Kur pirkt tą deziką jau Katutis atsakė, nors aš tai siunčiausi (ačiū Rasmai už pagalbą 4u.gif ). O dėl pažastų šlapumo blush2.gif tai ką aš žinau, nėra taip, kad jis visiškai sulaikytų prakaitavimą, bet jei tikrai yra karšta, tai kažkiek prakaituoti yra normalu. Man svarbiausia, kad nėra kvapo, kuris su kitais natūraliais dezikais, deja, atsirasdavo gana greitai doh.gif Prieš Eco naudojau Fa, tai sakyčiau, labai man jie panašūs savo poveikiu.
Atsakyti
sveikos natūralių produktų mylėtojos 4u.gif

aš po truputį keičiu turimą sintetinę kosmetiką natūralia, naudoju migdolų kosmetinį aliejų, rožių vandenį, arbatmedžių ir rozmarinų eterinius aliejukus, veido prausiklį, pienelį ir dušo želę iš Alterra, kokosų aliejų, simondijų ir sviestmedžio aliejų mišinį.

neseniai įsigijau i+m šampūną riebiems ir pleiskanoti linkusiems plaukams bei to pačio gamintojo purinantį balzamą. šiandien išbandžiau ir įspūdžiai visai neblogi: užteko man ir putojimo, ir net per naktį laikytą aliejų išplovė, o balzamas iš viso plaukus šilkinius padarė. tik va truputi tokių lyg mažyčių pleiskanų matyti, bet aš nežinau ar čia reakcija tokia po pirmo karto ar netinka jis man g.gif gal kuri naudojot tokį šampūną ir galit pakomentuoti?
Atsakyti
sveikos.

norejau pasidalinti 4u.gif

siandien uzsisakiau naturaliu ranku darbo kuno ir veido prieziuros priemoniu.
turetu atkeliauti kita savaite,butinai parasysiu ar patiko ax.gif

o uzsisakiau is www.handmadenaturals.co.uk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 10, 14:38)

o kur uzsakinesi?

Iš Sveikų produktų: ten mačiau yra organinio, paprasto ir skrudintų sezamų aliejaus, galvojau anksčiau imti skrudintų - maistui, dabar imsiu paprasto sezamo - ir maistui, ir plaukams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 10, 13:38)
As galvoju as Hauschka drekinanti krema ar KN misini isbandyt, kai weledos pasibaigs  g.gif

o prie ko labiau širdis linksta? wink.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 10, 13:42)
Man svarbiausia, kad nėra kvapo, kuris su kitais natūraliais dezikais, deja, atsirasdavo gana greitai  doh.gif

Deli~, jei išmėgintum kitus natūralius dezodorantus, įsitikintum, kad tai yra ojoj, koks įvertinimas Eco biggrin.gif

QUOTE(Snape Lape @ 2009 03 10, 13:45)

lauksim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snape Lape @ 2009 03 10, 12:45)
sveikos.

norejau pasidalinti 4u.gif

siandien uzsisakiau naturaliu ranku darbo kuno ir veido prieziuros priemoniu.

gal po mano rekomendacijos sampuna uzsakei? mirksiukas.gif

ka pirkai? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 10, 13:12)
gal po mano rekomendacijos sampuna uzsakei?  mirksiukas.gif

ka pirkai?  smile.gif

as neskaiciau dar visos temos blush2.gif tai nezinojau kad jau kazka rekomendavot 4u.gif
as kaukes veidui ir krema.
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 10, 14:02)
Iš Sveikų produktų: ten mačiau yra organinio, paprasto ir skrudintų sezamų aliejaus, galvojau anksčiau imti skrudintų - maistui, dabar imsiu paprasto sezamo - ir maistui, ir plaukams  ax.gif

reiks ir man ten pasiziuret, aciu wink.gif

katutis , o ka as zinau prie ko linksta biggrin.gif Zinociau,tada tai nebutu dilema man tongue.gif Man tik tiek stabdo tas KN misinys, kad tai aliejai, jie aisku susigeria, bet pvz. vakare tepantis, is ryto mano plaukai ties veidu ir kirpciukai buna tokie kaip susiriebalave doh.gif , matyt nakti prisiploja prie veido ir to aliejaus sugeria kazkaip unsure.gif Cia as ne misini, o bandziau pora vakaru avokado aliejumi pasitept, abrikosu kauliuku.
Atsakyti
Daddygirl, o kokioj uk netinej ieskot alieju ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 10, 14:38)
Beje, Holos parduotuve nuo kovo 15 d. atsidaro Gerulaicio g., salia Siemens arenos, gal kazkur salia jau atsidariusios Rasakilos  bigsmile.gif  Man taip labai tinkama vieta bus  thumbup.gif

o cia man visai netoli, o kurioj vietoj gerulaicio g? ten kur kuro aparatura?

QUOTE(katutis @ 2009 03 10, 15:08)
o prie ko labiau širdis linksta? wink.gif
Deli~, jei išmėgintum kitus natūralius dezodorantus, įsitikintum, kad tai yra ojoj, koks įvertinimas Eco biggrin.gif

tai jau tikrai biggrin.gif siaip apie eco toks pastebejimas, cheminiu deziku kai pasitepi ryte tai iki kito ryto jokio kvapo o eco sakyciau laiko puikiai bet kazkur apie 12valandu po to reikia praustis ir kartoti nes pradeda jaustis o kita ryta kaip nieko netepta butu
as beje irgi is stripriau prakaituojanciu
Papildyta:
beje turiu gyva pvz ka maistas daro odai; mano drauge gyvena salyje garsejancioje prastu maistu biggrin.gif tai ispradziu priaugo svorio ir veidukas pastoviai pabertas tai demeles tai spuogeliai kitakart isvis spuogais ismetyta, bet susieme pasake velniop toki maista es tuoj ir sveikata suges, maitinasi sveikiau dabar po biski sportuoja tai ne tik kad kg nukrito, bet ir veidukas lygutelis nors nieko prieziuroje nekeite (jinai ne naturaliste)
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 10, 15:04)
o cia man visai netoli, o kurioj vietoj gerulaicio g? ten kur kuro aparatura?

neee, cia yra kur naujas Alfa ofisas kalvariju g. ir pasuki i siemens arena vaziuot, realiai ant kampo kalvariju/gerulaicio (cia gatve kur siemens arena), ten jau Rasakila atsidarius yra wink.gif
Atsakyti