Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 10, 11:13)
oo..vat vis geri ir geri atsiliepimai apie eco dezika, as kaip tik planuoju ji pirkti  rolleyes.gif  thumbup.gif  o pazastis sausas palieka po sokiu, ar ne?  blush2.gif  biggrin.gif

KUR JI RASTI IR KIEK KAINOJA??? Aš ir gal noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 10, 11:04)
Jei man netiks (šią savaitę išsiaiškinsiu), jei norėsi galėsiu parduoti už kokį 25 litus, nes man netinka kasdiena plauti galvą doh.gif 

sutarėm thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 10, 11:14)
KUR JI RASTI IR KIEK KAINOJA??? Aš ir gal noriu  blush2.gif

CUP'e trečiam aukšte, įėjimas nuo Konstitucijos prospekto pusės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 10, 11:17)
CUP'e trečiam aukšte, įėjimas nuo Konstitucijos prospekto pusės biggrin.gif

O, kaip tik sian ten vaziuosiu. Eisiu ieškoti. Jei rasiu kažką bent panašiai gero, i ta kur dabar naudoju sintetini, bent panasiai, tai būtų super. o kokia kainytė?
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 10, 12:14)
KUR JI RASTI IR KIEK KAINOJA??? Aš ir gal noriu  blush2.gif

na stai, jau atsake biggrin.gif o kaina apie 25 LT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 09, 23:24)
tame ir reikalas, kad genialumas slypi paprastume -tik nedaugelis tuo naudojasi -ypac, kai tiek daug graziai supakuotu "pasaku". Asmeniskai man sezamo aliejus tikrai storina plauka -nepabandysi nesuzinosi  ax.gif
o kas cia per juodas sezamo aliejus  blink.gif - man tokio nera teke matyti  g.gif

Na va, lekiu užsisakyti sezamo aliejaus, noriu storesnių plaukų wub.gif
o kuris geriau: paprastas ar skrudintų sezamų? Jaučiu paprastas, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 10, 11:13)
oo..vat vis geri ir geri atsiliepimai apie eco dezika, as kaip tik planuoju ji pirkti  rolleyes.gif  thumbup.gif  o pazastis sausas palieka po sokiu, ar ne?  blush2.gif  biggrin.gif

cia jau labai individualu, juk kiekv zmogus tikrai skirtingai prakaituoja mirksiukas.gif reikia bandyti mirksiukas.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 10, 12:01)
Na va, lekiu užsisakyti sezamo aliejaus, noriu storesnių plaukų  wub.gif
o kuris geriau: paprastas ar skrudintų sezamų? Jaučiu paprastas, ar ne?

manau paprastas, kam plaukui tas skrudinimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 10, 13:51)
cia jau labai individualu, juk kiekv zmogus tikrai skirtingai prakaituoja mirksiukas.gif reikia bandyti mirksiukas.gif

Na prakaituot tai skirtingai prakaituoja, bet prakaitas kaip ir pas visus buna slapias mastau.gif biggrin.gif Taigi man aktualu vasarai, kad pazastys butu sausos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 10, 12:53)
Na prakaituot tai skirtingai prakaituoja, bet prakaitas kaip ir pas visus buna slapias mastau.gif  biggrin.gif  Taigi man aktualu vasarai, kad pazastys butu sausos  rolleyes.gif

ir skirtingo intensyvumo...pvz. pas mane padidejes prakaitavimas, man net sintetiniai nelabai padeda tokiose situacijose...ka kalbet apie naturalius doh.gif bet reiks gal kada si isbandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 10, 13:58)
ir skirtingo intensyvumo...pvz. pas mane padidejes prakaitavimas, man net sintetiniai nelabai padeda tokiose situacijose...ka kalbet apie naturalius doh.gif  bet reiks gal kada si isbandyti g.gif

na man kvapa sintetiniai normaliai sulaiko, bet vasara nesinori tureti slapiu pazastu, matosi ant maikuciu doh.gif Mane sitas suviliojo, nes galvoju gal tie kreminiai pazastis sausas palieka. g.gif Gal geriau nei rutuliniai g.gif
Kazkaip stipriu sintetiniu, kurie 24 h. neduoda odai kvepuot nesinori pirkt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 10, 13:08)
na man kvapa sintetiniai normaliai sulaiko, bet vasara nesinori tureti slapiu pazastu, matosi ant maikuciu  doh.gif  Mane sitas suviliojo, nes galvoju gal tie kreminiai pazastis sausas palieka.  g.gif  Gal geriau nei rutuliniai  g.gif 
Kazkaip stipriu sintetiniu, kurie 24 h. neduoda odai kvepuot nesinori pirkt  schmoll.gif

man irgi kvapa sulaiko, tikrai nemalonu slapios pazastys verysad.gif o kurie geriau, tai is tikruju net nezinau g.gif o siaip tai mielu noru atsisakyciau sintetiniu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 10, 12:52)
nepastebejau, gal kas raset, si menesi Holos parduotuveje visai Weledos produkcijai 20% nuolaidos. kainos ir be nuolaidu ten keliais litais mazesnes nei kitose eko pardese.

Nežinojau, ačiū 4u.gif Kaip tik rozmarinų vanduo baigėsi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 03 10, 13:25)
Nežinojau, ačiū 4u.gif Kaip tik rozmarinų vanduo baigėsi verysad.gif

bigsmile.gif kaip butu gerai apsipirkt bigsmile.gif nes internetineje, dar siuntimas plius 12lt... reiks kazka mastyt g.gif
Atsakyti