Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 03 10, 09:44)
Kašariuke, kokį tu šampūną naudoji?  g.gif

Berods Monica gailėjosi, kad kasdieninį šampūną pirko  4u.gif

aš kaip tik nepirkau ožkos pieno šamp., kai perskaičiau, kad jis kasdieninis.Jau vėl buvau sugalvojus pirkti, kai parašė kašariukė, kad jai patiko, bet po šiandienos pasisakymo matyt nepirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 10, 09:44)
Kašariuke, kokį tu šampūną naudoji?  g.gif

aš dvi dienas ploviau su Druide, skirtu riebiems plaukams, šiandien vakare išbandysiu tą kasdieninį ir pažiūrėsiu, koksai skirtumas smile.gif Berods Monica gailėjosi, kad kasdieninį šampūną pirko  4u.gif

Aš dabar ta kasdieni ožkos pieno (nedaskaičiau kad jis kasdienis verysad.gif )... O šiaip anksčiau naudojau pakaitom LOGONA vaikišką ir tamsiems plaukams (prie šių priprato galvos oda ir kažkaip šiaip po jų plaukai kaip šiaudai būdavo)... Dar nusipirkau Sante rožių ir dar turiu Druide Balance, pastarojo dar nebandžiau.

QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 10, 09:51)
Pagiriamasis žodis Eco dezodorantui. Išbandytas gerai šildomoje patalpoje per šokius  lotuliukas.gif  Tikrai ne blogesnis už mano prieš tai naudotą sintetinį  thumbup.gif

Kur jį gauti? kažką praleidau unsure.gif ?

QUOTE(Monica @ 2009 03 10, 10:36)
aš kaip tik nepirkau ožkos pieno šamp., kai perskaičiau, kad jis kasdieninis.Jau vėl buvau sugalvojus pirkti, kai parašė kašariukė, kad jai patiko, bet po šiandienos pasisakymo matyt nepirksiu biggrin.gif

Gal dar truputį palauk, pabandysiu antrą kartą, ir pasakysiu galutinį verdiktą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kašariukė: 10 kovo 2009 - 10:43
QUOTE(deimantech @ 2009 03 10, 10:57)
dar norėjau pasiteirauti dėl SANTE ar yra kas naudojusios ir kokie atsiliepimai neatsižvelgiant į kainas? rolleyes.gif

as dabar turiu Sante savaiminio idegio krema veidui - visai man jis patinka, spalva pasimato tik po kokios savaites kasdieninio naudojimo.. spalva neryski, bet man, sviesiaodei, tai visai gerai..
taip pat turiu Sante Briliant Care plauku balzama - labai geras thumbup.gif
turejau Sante sampuna su apelsinais - patiko, pirkciau ir antra karta..
o nepatiko man Sante rutulinis dezikas su mineralais (ar kristalais)..
Atsakyti
nepastebejau, gal kas raset, si menesi Holos parduotuveje visai Weledos produkcijai 20% nuolaidos. kainos ir be nuolaidu ten keliais litais mazesnes nei kitose eko pardese.

as isbandziau Dr.H. dantu pasta (aciu Summer-in-Paris). na, kol valaisi tai kvapas lyg ir joks nedirgina. kai reikia issiskalauti lotuliukas.gif va tada pasijaucia visa puokste kvapu ir skoniu, na tokiu kylanciu is prisiminimu...gal primena kvapa, kai uzeini pas sena mociutele senon jos medine trnobon (tai anaiptol nereiketu sieti su nesvara, higiegos nebuvimu).
nezinau, bet tik pradejus valytis vis toks jausmas lyg paperstetu dantenas. ar taip gali buti g.gif

dar ismeginau Dr.H. krempudra. pirma karta kai pasitepiau tai nepatiko. pabandziau antra kart, tai jau kaip ir labiau patiko smile.gif matyt, reik priprasti. tik T zona vis tik blizga. o jau pripratus buvau, kad Clinique krempudra neblizgina T zonos.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 03 10, 10:36)
aš kaip tik nepirkau ožkos pieno šamp., kai perskaičiau, kad jis kasdieninis.

hm, supainiojau jus matyt ax.gif

na, jei kasdieninis bus toks pat geras, kaip ir riebiems plaukams, tai būsiu dvigubai patenkinta biggrin.gif Teisingai kažkas ir rašė, kad Druide bene labiausiai savo poveikiu į sintetinius silikoninius šampūnus panašūs wink.gif

kažkaip man nesisekė su kvapais, kai pirkau, gal kad skubėjau, nes dabar visai kitaip man jie kvepia biggrin.gif

QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 10, 10:42)
Aš dabar ta kasdieni ožkos pieno (nedaskaičiau kad jis kasdienis  verysad.gif )...

aš MB ožkos pieno ir migdolų dušo želę padovanojau, šiandien vakare ir išbandys rolleyes.gif Rašo, kad ji tinka ir plaukams smile.gif

o pas tave irgi dvigubos paskirties, ar tik šampūnas? smile.gif
Atsakyti
deka sios temos jau pirmas vizitas i KN ivyko aciuks.gif bet apsilankius ten ir pamacius siiitiek buteliuku supratau, kad dar daug reiks ismokt biggrin.gif doh.gif
kaip vyksta odos prausimas pagal KN g.gif (jei nenaudoju jokiu pudru)- nuplauni vandeniu veida, papurski ir palieki hidrolata (ar hidrolatu suvilgyta vata nuvalai?) ir tepi pvz alieju misini?
riebiai odai issirinkau nerolio hidrolata (?) (neparasyta,kad jo neturi, o gal ir neturi kaip kitu g.gif ) ir alieju misini riebiai odai. o koki alieju geriau naudot i ricinos kauke ax.gif
gal kas esate naudojusios Adeles grozio tepala?
http://www.adele.lt/...s...rt&Itemid=1
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 10, 09:11)
Velnias,

nu tikrai plaukai šiandiens atrodo taip, kaip turėtų atrodyti tik ketvirtadieni  unsure.gif
Turbut teks parduoti tą šampūna  unsure.gif Dar kartą pamėginsiu, pažiūrėsiu ar tikrai čia dėl šampūno  unsure.gif

zinai as turiu toki pastebejima: man perejus prie naturalaus sampuno, plaukai buvo baisus jau kita diena, nors anksciau tikrai reikejo plauti kokia kas 3-4 diena doh.gif Galvojau kaltas sampunas, bet dabar, kai ji naudoju jau 3 menesi, tai plaukai vis ilgiau issilaiko purus ir nesulipe biggrin.gif

QUOTE(deimantech @ 2009 03 10, 09:57)
O kur hauschkos produktų galima rasti pirkti?

dar norėjau pasiteirauti dėl SANTE ar yra kas naudojusios ir kokie atsiliepimai neatsižvelgiant į kainas? rolleyes.gif

Kokios firmos siūlytumėte pirkti veido priežiūrai produktus?

na, as vienareiksmiskai negaleciau primygtinai siulyti kokia viena firma g.gif Pvz. man labai geras yra weledos intensyvus migdolu drekinamasis kremas, mano kolegei - misinukas is KN, kitoms - dar kitokie. Pvz. man netiko Logonos drekinamasis roziu kremas, gerai kad tik meginuka turejau schmoll.gif Labai individualu. Dabar jei tektu rinktis, tai noriu Hauschkos ibandyt, o siaip geriau gal nuo meginuko pradet wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 10, 11:45)
o nepatiko man Sante rutulinis dezikas su mineralais (ar kristalais)..

o kas daresi? nes kaip tik apie ji galvojau g.gif
turejau kazkada Aloe Vera...nu sakes, gal geriau visai nesitepti, visiskas 0 apsaugojimas.
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 10, 11:52)
dar ismeginau Dr.H. krempudra. pirma karta kai pasitepiau tai nepatiko. pabandziau antra kart, tai jau kaip ir labiau patiko smile.gif matyt, reik priprasti. tik T zona vis tik blizga. o jau pripratus buvau, kad Clinique krempudra neblizgina T zonos.

matiskumui Hauschkos biria pudra isbandyk thumbup.gif labai gera.. veida matini padaro ir nesimato kad kas nors butu uztepta..
Papildyta:
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 10, 11:57)
o kas daresi? nes kaip tik apie ji galvojau  g.gif
turejau kazkada Aloe Vera...nu sakes, gal geriau visai nesitepti, visiskas 0 apsaugojimas.

nu tai panasiai kaip tau su Aloe Vera 0 efekto, tai man su tuo Santes deziku irgi 0 efekto.. as nesu stipriai prakaituojanti.. su juo tas pats kas nieko nebutu uztepta..
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 10, 10:52)
na, jei kasdieninis bus toks pat geras, kaip ir riebiems plaukams, tai būsiu dvigubai patenkinta biggrin.gif Teisingai kažkas ir rašė, kad Druide bene labiausiai savo poveikiu į sintetinius silikoninius šampūnus panašūs wink.gif

kažkaip man nesisekė su kvapais, kai pirkau, gal kad skubėjau, nes dabar visai kitaip man jie kvepia biggrin.gif

o pas tave irgi dvigubos paskirties, ar tik šampūnas? smile.gif

Pas mane tik šampūnas.
Jei man netiks (šią savaitę išsiaiškinsiu), jei norėsi galėsiu parduoti už kokį 25 litus, nes man netinka kasdiena plauti galvą doh.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 03 10, 10:55)
zinai as turiu toki pastebejima: man perejus prie naturalaus sampuno, plaukai buvo baisus jau kita diena, nors anksciau tikrai reikejo plauti kokia kas 3-4 diena  doh.gif 

Aš jau daugau nei puse metu naudoju natūralius šampūnus ir kondicionierius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2009 03 10, 10:52)
kaip vyksta odos prausimas pagal KN  g.gif

jų filosofija yra čia 4u.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 03 10, 10:55)
na, as vienareiksmiskai negaleciau primygtinai siulyti kokia viena firma  g.gif 

siūlau, nes man Hauschka labiausia patiko smile.gif Dabar naudoju KN aliejų mišinį ir į nieką jo keisti nenoriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 10, 10:51)
Pagiriamasis žodis Eco dezodorantui. Išbandytas gerai šildomoje patalpoje per šokius  lotuliukas.gif  Tikrai ne blogesnis už mano prieš tai naudotą sintetinį  thumbup.gif

oo..vat vis geri ir geri atsiliepimai apie eco dezika, as kaip tik planuoju ji pirkti rolleyes.gif thumbup.gif o pazastis sausas palieka po sokiu, ar ne? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti