Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 03 09, 17:01)
kaip Laime sake - vienas kvapas (na pvz kad ir jazminu) nebus kvepalas  biggrin.gif jis ir bus tiesiog jazminas.. o kai jau sumaisai kelis (bent 5) kvapus ir isgauni pvz "jazmino" kvapa (nors visai nedejai jazmino) va cia jau bus jazminu kvepalai.. na esme gal pagavot  biggrin.gif  (jazminus tik kaip pavyzdi paemiau)

aš skaičiau, kad iki Koko Šanel moterys ir kvėpindavosi pakalnutėmis, rožėmis, jazminais - tai yra kokiu vienu kvapu ir buvo liuks smile.gif O ji padarė tarsi revoliuciją, pareikšdama, kad kokios nors vienos gėlės kvapas neatskleidžia moters esybės ir reikia kvapus maišyti. Tikriausiai taip buvo išpiarintas kelias jos pačios "makalynei" ir pramoninei kvepalų gamybai tongue.gif

aš atradau dabar kvapus, kurie "po vieną", tikiuosi ir visai natūralius prisijaukinti smile.gif

aišku, KN tai išvis kitokia filosofija thumbup.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 09, 17:19)
atarai yra persiski kvepalai -tad juos drasiai galima tepti ant odos, bet juos galima ir maisyti i kokius nors aliejinius kvepalus -as taip esu darius

aišku, ačiū 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 09, 19:17)
aš atradau dabar kvapus, kurie "po vieną", tikiuosi ir visai natūralius prisijaukinti smile.gif

aš ir už vieną kvapą pasisakau ax.gif pakalnutės wub.gif wub.gif
gal galit plačiau apie savo naudojamus natūralius? kur jų būtų galima "paskanauti" Lietuvoje? unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 09, 16:40)
manau Kunigunda norejo pasakyt, kad paziures ar turi tuscia dezute i kuria po to galetu sudet nupirkus aliejukus ir kt. is KN  biggrin.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 09, 17:19)
ta prasme, kad po tokios aliejaus kaukes ploni plaukai buna storesni ir ju daugiau yra.

lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
atarai yra persiski kvepalai -tad juos drasiai galima tepti ant odos, bet juos galima ir maisyti i kokius nors aliejinius kvepalus -as taip esu darius

nu nusisnekejau nesijuokit biggrin.gif Darbe vis darinejant SM langa galva susisuko lotuliukas.gif doh.gif
Na del to sezamo aliejaus kazkaip man nesitiki unsure.gif Butu per daug gerai, kad butu teisybe biggrin.gif Bet pabandyti gal ir verta. Koki sezamo alieju reik imti:juoda ar paprasta?
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 09, 20:50)
Na del to sezamo aliejaus kazkaip man nesitiki  unsure.gif  Butu per daug gerai, kad butu teisybe  biggrin.gif  Bet pabandyti gal ir verta. Koki sezamo alieju reik imti:juoda ar paprasta?

tame ir reikalas, kad genialumas slypi paprastume -tik nedaugelis tuo naudojasi -ypac, kai tiek daug graziai supakuotu "pasaku". Asmeniskai man sezamo aliejus tikrai storina plauka -nepabandysi nesuzinosi ax.gif
o kas cia per juodas sezamo aliejus blink.gif - man tokio nera teke matyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 09, 22:24)
tame ir reikalas, kad genialumas slypi paprastume -tik nedaugelis tuo naudojasi -ypac, kai tiek daug graziai supakuotu "pasaku". Asmeniskai man sezamo aliejus tikrai storina plauka -nepabandysi nesuzinosi  ax.gif
o kas cia per juodas sezamo aliejus  blink.gif - man tokio nera teke matyti  g.gif

na reiks pabandyti, bet man atrodo, akd plauku stori lemia genai ir nelabai ka cia jau padarysi. Gali tiktai gerai juos priziureti, kad neslinktu ir pan.... unsure.gif Na, bet butinai pabandysiu, nes plaukai mano ne is storuju biggrin.gif
O juodu vadinu skrudintu sezamu alieju, jo spalva labai tamsi tokia smile.gif
Gal tu, kunigunda, zinai kur galima panaudoti rausvuju greipfrutu EA?
Atsakyti
Velnias,

nu tikrai plaukai šiandiens atrodo taip, kaip turėtų atrodyti tik ketvirtadieni unsure.gif
Turbut teks parduoti tą šampūna unsure.gif Dar kartą pamėginsiu, pažiūrėsiu ar tikrai čia dėl šampūno unsure.gif
Atsakyti
Kašariuke, kokį tu šampūną naudoji? g.gif

aš dvi dienas ploviau su Druide, skirtu riebiems plaukams, šiandien vakare išbandysiu tą kasdieninį ir pažiūrėsiu, koksai skirtumas smile.gif Berods Monica gailėjosi, kad kasdieninį šampūną pirko 4u.gif
Atsakyti
Pagiriamasis žodis Eco dezodorantui. Išbandytas gerai šildomoje patalpoje per šokius lotuliukas.gif Tikrai ne blogesnis už mano prieš tai naudotą sintetinį thumbup.gif

Hauschkos tušui irgi 10 balų. Gerai laikosi, gerai nusiplauna, gerai atrodo. Galėtų dar ryškiau padažyti, bet tam, kaip suprantu, reikėjo pirkti Volume. Klausimas, kaip dabar prisiversti sunaudoti Sante tušą doh.gif

Dar patiko Hauschkos CC, tonikas ir aliejus riebiai odai, bet nežinau, ar patiko tiek, kad kitą kartą pirkčiau, nes Alterra putos ir tonikas bei KN aliejų mišinukas man irgi super, o kainuoja DAUG pigiau blush2.gif
Atsakyti
O kur hauschkos produktų galima rasti pirkti?

dar norėjau pasiteirauti dėl SANTE ar yra kas naudojusios ir kokie atsiliepimai neatsižvelgiant į kainas? rolleyes.gif

Kokios firmos siūlytumėte pirkti veido priežiūrai produktus?

Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 10, 09:51)
Pagiriamasis žodis Eco dezodorantui.

Klausimas, kaip dabar prisiversti sunaudoti Sante tušą  doh.gif

tiek jį giriat, kad tikriausiai reikės į būsimų pirkinių sąrašą įtraukti ateityje, kai saviškius išbaigsiu biggrin.gif

aš išmečiau tongue.gif Nei pačiai kilo ranka, nei kitam tokį tušą atiduosi sad.gif

deimantech, Stepono6 yra Hauschkos 4u.gif Veido priežiūrai rekomenduočiau būtent šios įmonės produktus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 10, 11:00)
tiek jį giriat, kad tikriausiai reikės į būsimų pirkinių sąrašą įtraukti ateityje, kai saviškius išbaigsiu biggrin.gif

aš išmečiau tongue.gif Nei pačiai kilo ranka, nei kitam tokį tušą atiduosi sad.gif

Nu kad tikrai geras ir kaina nebaisi smile.gif O pvz tie dezodoruojamieji kristalai tai man jokio poveikio neturi, tad Eco dezikas - atradimas!

Sante tušą aš sugalvojau nusivežti į sodą. Kartais savaitgalius ten leidžiam, tai kad nereiktų vežiotis turiu ten būtiniausios kosmetikos, taip po truputį gal ir šitą negerą daiktą sunaudočiau. doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 10, 10:09)
Nu kad tikrai geras ir kaina nebaisi smile.gif O pvz tie dezodoruojamieji kristalai tai man jokio poveikio neturi, tad Eco dezikas - atradimas!

Sante tušą aš sugalvojau nusivežti į sodą.

žiūrint kokie wink.gif Man Biok kristalas buvo didelę alergiją sukėlęs sad.gif Jaučiu, kad ir jį reikės likviduoti. Štai draugė parvežė lauktuvių natūralų kristalą iš Prancūzijos, tai dabar kasdien naudoju ir džiaugiuosi biggrin.gif

matai, nėra padėties be išeities wink.gif
Atsakyti