Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 03 09, 15:31)
Firma-Optima alevera.Pastos-aloedent.Yra dar sensitive, braškinė vaikams, įprasta,skalavimo skystis (čia iš lankstinuko nurašiau)

Ačiū 4u.gif kažin tik camelijos vaistinėje jos yra g.gif
Atsakyti
dar cia galima rasti nimfali nuolaidu:
kosmetikos.lt
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 09, 10:48)
kaip TB dušo želės kvapas? wink.gif MB neseniai pabaigė, bet kaip supratau, kvapas jam tai jau neeee smile.gif

Maniškiui tai patiko - pats su manim būdamas bioboutique išsirinko iš tenykščio asortimento biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 09, 12:14)
oho, savaite blink.gif norint graziai atrodyt, kas antra turiu plaut, max kas trecia unsure.gif

Jei gali leisti paaukoti 40 lt bandymui -siulyciau pabandyti cameliju alieju - man jis labai patinka plaukams. O plauka "pastorinti" gali pries plovima issitepus juos sezamo aliejum

QUOTE(fishke @ 2009 03 09, 15:49)
gal kuri mergaitė ( turbūt vilnietė  g.gif  ) žada greitu laiku eit į KN  blush2.gif  labai reikia šio bei to  unsure.gif 

parasyk i az ko noretum, tada paziureciau ar pagal tavo norus tureciau kokia dezele ax.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 09, 16:05)
Kažin kaip su KN šį trečiadienį?

esu tikra 1000%, kad jie nedirbs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 09, 14:56)
imk Hauschka Volume  4u.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 09, 15:14)
Aš už Dr.Hauschka volume  drinks_cheers.gif

4u.gif aciu merginos

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 09, 16:17)
Jei gali leisti paaukoti 40 lt bandymui -siulyciau pabandyti cameliju alieju - man jis labai patinka plaukams. O plauka "pastorinti" gali pries plovima issitepus juos sezamo aliejum
parasyk i az ko noretum, tada paziureciau ar pagal tavo norus tureciau kokia dezele  ax.gif
esu tikra 1000%, kad jie nedirbs  smile.gif

o kaip suprast, kad sezamo aliejus "storina" plaukus? g.gif

oho, dezem turi KN produkcijos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 03 09, 14:04)
parašyk, ar nesiriebaluos labiau plaukai po jo.Ir aš norėjau pirkti, bet rašo, akd jis kasdien. plovimui,tai pagalvojau, kad turėtų labiau riebaluotis plaukai g.gif

Na, tikiuosi kad to nebus unsure.gif Nes būsiu visai pramovus su pirkiniais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 09, 16:17)

sezamo kaip tik turiu, tik dar nebandziau, reiks butinai pabandyti 4u.gif idomu butu cameliju isbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 09, 17:24)
oho, dezem turi KN produkcijos  bigsmile.gif

manau Kunigunda norejo pasakyt, kad paziures ar turi tuscia dezute i kuria po to galetu sudet nupirkus aliejukus ir kt. is KN biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(runna_rr @ 2009 03 09, 16:16)
Maniškiui tai patiko - pats su manim būdamas bioboutique išsirinko iš tenykščio asortimento  biggrin.gif

aš tai pati išrinkau ax.gif Sunaudojo, bet aiškiai produktas nebuvo labai mėgiamas sad.gif

Palomina, parašyk apie KN atarus - ar juos įmaišo į gaminamus kvepalus, ar nusiperki ir jau gali teptis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 09, 17:53)
Palomina, parašyk apie KN atarus - ar juos įmaišo į gaminamus kvepalus, ar nusiperki ir jau gali teptis? biggrin.gif

kai darem pries Kaledas kvepaliukus, tai mes maisem su visais kitais eteriniais aliejais ir absoliutais..
kaip Laime sake - vienas kvapas (na pvz kad ir jazminu) nebus kvepalas biggrin.gif jis ir bus tiesiog jazminas.. o kai jau sumaisai kelis (bent 5) kvapus ir isgauni pvz "jazmino" kvapa (nors visai nedejai jazmino) va cia jau bus jazminu kvepalai.. na esme gal pagavot biggrin.gif (jazminus tik kaip pavyzdi paemiau)
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 09, 16:24)
o kaip suprast, kad sezamo aliejus "storina" plaukus?  g.gif
oho, dezem turi KN produkcijos  bigsmile.gif

ta prasme, kad po tokios aliejaus kaukes ploni plaukai buna storesni ir ju daugiau yra.

lotuliukas.gif
QUOTE(Palomina @ 2009 03 09, 16:40)
manau Kunigunda norejo pasakyt, kad paziures ar turi tuscia dezute i kuria po to galetu sudet nupirkus aliejukus ir kt. is KN  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 09, 16:53)

atarai yra persiski kvepalai -tad juos drasiai galima tepti ant odos, bet juos galima ir maisyti i kokius nors aliejinius kvepalus -as taip esu darius
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 09, 18:01)
kai darem pries Kaledas kvepaliukus, tai mes maisem su visais kitais eteriniais aliejais ir absoliutais..
kaip Laime sake - vienas kvapas (na pvz kad ir jazminu) nebus kvepalas  biggrin.gif jis ir bus tiesiog jazminas.. o kai jau sumaisai kelis (bent 5) kvapus ir isgauni pvz "jazmino" kvapa (nors visai nedejai jazmino) va cia jau bus jazminu kvepalai.. na esme gal pagavot  biggrin.gif  (jazminus tik kaip pavyzdi paemiau)

Pirmiausia planuoju į KN kosmetikos gamybinį vakarėlį nueiti, o vėliau reikės ir į kvepalų wub.gif gyvenčiau Vilniuje, tai jau ne kartą būčiau pabuvojusi, o dabar tik kai grįšiu į darbą ax.gif baltai pavydžiu vilnietėms - kai vietoje, viskas paprasčiau ax.gif
Atsakyti