Labai jau man reikia tuso tai koki labiausiai parekomenduotumet: Dr. Hauschka pastebejau neblogi atsiliepimai Man reiktu, akd nors siek tiek tankintu
QUOTE(runna_rr @ 2009 03 08, 17:33)
Logonos ten bambukinis purškiklis - rašo kad plaukų formavimui, bet realiai nestandina, ne tam ir pirkau, o kaip apsaugą nuo karščio
Apie kurį maskuoklį klausi? Concealer'į naudoju tik paakiams, o Cover Stick'ą spuogeliams, dėmelėms, paraudimams (spuogelius ir gydo, ir gerai pamaskuoja :s )
Mano oda tiesiogine žodžio prasme mišri - kartais vietom riebi, vietom normali, o kartais visa pariebėja, kartais pasausėja Žodžiu, neprognozuojama
Apie kurį maskuoklį klausi? Concealer'į naudoju tik paakiams, o Cover Stick'ą spuogeliams, dėmelėms, paraudimams (spuogelius ir gydo, ir gerai pamaskuoja :s )
Mano oda tiesiogine žodžio prasme mišri - kartais vietom riebi, vietom normali, o kartais visa pariebėja, kartais pasausėja Žodžiu, neprognozuojama
Ir apie ta, ir apie ta norejau suzinot, bet jus apie abu ir paraset Ir mano oda panasi, irgi ivairi tokia
QUOTE(fishke @ 2009 03 09, 13:45)
vakar išbandžiau madara žiedų putas veidui prausti na net nežinau, ar oda turi priprasti bet šiandien atrodau nekaip, skruostai , nosis ir T raudona rodos švelniai prausiau
As turejau pabandymui kremuka, man nepatiko irgi
QUOTE(katutis @ 2009 03 09, 13:58)
gali palaikyti mane keista, na bet nelinksta man širdis prie Madaros Turėjau kažkokią želę, bet man jos ir kvapas, ir kaip ji naudojosi, buvo nepriimtini
man naturalios kosmetikos kvapas labai patinka, bet Madaros irgi visai nelipo Tiesa pasakius net bloga daresi, kai reikejo tepti kremu, labai neskanus kvapas
QUOTE(Daubarė @ 2009 03 09, 14:51)
Sveikos.
Norėčiau išbandyti LOGONOS kosmetika... Kokį veido kremuką ir toniką rekomenduotumėt? Mano oda mišri, ir plius probleminė, pakyla ir spuogelių ir inkštirų turiu.
Labai laukiu atsiliepimų.
Norėčiau išbandyti LOGONOS kosmetika... Kokį veido kremuką ir toniką rekomenduotumėt? Mano oda mišri, ir plius probleminė, pakyla ir spuogelių ir inkštirų turiu.
Labai laukiu atsiliepimų.
Misriai odai Logona turi krema su hamamelijom Turejau, labai neblogas. Narsciau kosmetikso isparduotuvej, atrodo kazkuri mergina parduoda nauja
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 09, 14:44)
Labai jau man reikia tuso tai koki labiausiai parekomenduotumet: Dr. Hauschka pastebejau neblogi atsiliepimai Man reiktu, akd nors siek tiek tankintu
imk Hauschka Volume
kiek jus laikot aliejaus/ricinos kauke?
as dariausi pora kartu jau, na tikrai neblogai pravalo oda geriau nei molis, as maisiau su avokadu aliejum, tepiau pasildytu aliejum veida dejau silta dregna ranksluostuka, laikiau kol atauso po to vel tepiau vel su ranksluosciu, paskui viska nuvaliau tuo paciu ranksluosciu, sakyciau geriau buvo pirmakart kai maziau ricinos pyliau nes antrakart pasausino oda
as dariausi pora kartu jau, na tikrai neblogai pravalo oda geriau nei molis, as maisiau su avokadu aliejum, tepiau pasildytu aliejum veida dejau silta dregna ranksluostuka, laikiau kol atauso po to vel tepiau vel su ranksluosciu, paskui viska nuvaliau tuo paciu ranksluosciu, sakyciau geriau buvo pirmakart kai maziau ricinos pyliau nes antrakart pasausino oda
Norejau suzinot, ar Druide produkcijos galima isigyt tik Nimfali? (paskaiciau apie Druide Purity sampuna ir jau beveik susigundziau)
QUOTE(Odora @ 2009 03 09, 15:04)
kiek jus laikot aliejaus/ricinos kauke?
15 minučių
QUOTE(zilvine @ 2009 03 09, 15:06)
Norejau suzinot, ar Druide produkcijos galima isigyt tik Nimfali? (paskaiciau apie Druide Purity sampuna ir jau beveik susigundziau)
nimfali puslapyje yra duoti ir jų partnerių kontaktai Bet bent jau cosmeticshop.lt nemačiau nuolaidų, kaip kad pačioje parduotuvėje - mažiems Driude šampūnams 50 proc., o didiesiems - 28 proc.
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 09, 14:44)
Labai jau man reikia tuso
Aš už Dr.Hauschka volume
QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 09, 16:39)
Iš kremų man visai patinka Sage and Mint Moisture Fluid. Jis kaip tik skirtas probleminei odai
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 09, 16:48)
Misriai odai Logona turi krema su hamamelijom Turejau, labai neblogas. Narsciau kosmetikso isparduotuvej, atrodo kazkuri mergina parduoda nauja
Labai Ačiu. Bandysiu vieną iš jų.
O kaip su LOGONOS tonikais, ekoeko nelabai yra iš ko rinktis.
quote=Dovish,2009 03 09, 14:07]
Gal dar gali parašyti dantų pastos pavadinimą, o gal paveiksliuką įdėtum
[/quote]
balinanti tokia:
AloeDent's unique combination of natural active ingredients include:
Aloe Vera - naturally soothing gel
Silica - natural whitener
PVP - anti staining
Vitamin K - for strong, healthy teeth
Tea tree oil - natural antiseptic
Peppermint - natural flavour
Menthol - natural flavour
pilna sudėtis čia
Firma-Optima alevera.Pastos-aloedent.Yra dar sensitive, braškinė vaikams, įprasta,skalavimo skystis (čia iš lankstinuko nurašiau)
beje,jei kuri pirksit Nimfali Purity mažą šampūną pas blondinę pardavėją (ne Vergine), tai pažiūrėkit, ar gerą kainą išmušė.Nes aš tik namie apžiūrėjau, kad man visas nuolaidas skaičiavo nuo 29 lt vietoj 22 Lt už šį šampūną.Vergine tel. paaiškino, kad čia programoj bloga kaina įvesta ri reikia rankiniu būdu taisyti, o ta pardavėja matyt pamiršo
Gal dar gali parašyti dantų pastos pavadinimą, o gal paveiksliuką įdėtum
[/quote]
balinanti tokia:
AloeDent's unique combination of natural active ingredients include:
Aloe Vera - naturally soothing gel
Silica - natural whitener
PVP - anti staining
Vitamin K - for strong, healthy teeth
Tea tree oil - natural antiseptic
Peppermint - natural flavour
Menthol - natural flavour
pilna sudėtis čia
Firma-Optima alevera.Pastos-aloedent.Yra dar sensitive, braškinė vaikams, įprasta,skalavimo skystis (čia iš lankstinuko nurašiau)
beje,jei kuri pirksit Nimfali Purity mažą šampūną pas blondinę pardavėją (ne Vergine), tai pažiūrėkit, ar gerą kainą išmušė.Nes aš tik namie apžiūrėjau, kad man visas nuolaidas skaičiavo nuo 29 lt vietoj 22 Lt už šį šampūną.Vergine tel. paaiškino, kad čia programoj bloga kaina įvesta ri reikia rankiniu būdu taisyti, o ta pardavėja matyt pamiršo
gal kuri mergaitė ( turbūt vilnietė ) žada greitu laiku eit į KN labai reikia šio bei to
o daddygirl greitu laiku siuntimo nežada
tad jei labai su savo norais bei siuntimu , lauksiu až
QUOTE(Monica @ 2009 03 09, 15:31)
Vergine tel. paaiškino, kad čia programoj bloga kaina įvesta ri reikia rankiniu būdu taisyti, o ta pardavėja matyt pamiršo
jai gal ir su lietuvių kalba kartais sunkoka Na bet kai žmogus konkrečiai žinai, ko nori, tai man nebuvo kliūtis
fishke, aš penktadienį tik apsipirkau Bet jei neatsiras ten einančių, tai suorganizuosim
QUOTE(fishke @ 2009 03 09, 15:49)
gal kuri mergaitė ( turbūt vilnietė ) žada greitu laiku eit į KN labai reikia šio bei to
o daddygirl greitu laiku siuntimo nežada
tad jei labai su savo norais bei siuntimu , lauksiu až
Kažin kaip su KN šį trečiadienį? gal ka žinote? dirbs, ar nedirbs?
jei dirbs tai mielai pagelbėsiu
Ką galit pakomentuoti apie atarus - kvepalus?
kažkaip sutartinai kosmetika mano sintetinė blogoji baigės tai metuosi ten kur ir reikia tik žinių mažai turiu dar noriu kvepaliukų, gal galit šį bei tą rekomenduot? o ko noriu aš niekada nežinau reikia uostyti