Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Labai jau man reikia tuso doh.gif tai koki labiausiai parekomenduotumet: Dr. Hauschka pastebejau neblogi atsiliepimai biggrin.gif Man reiktu, akd nors siek tiek tankintu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(runna_rr @ 2009 03 08, 17:33)
Logonos ten bambukinis purškiklis - rašo kad plaukų formavimui, bet realiai nestandina, ne tam ir pirkau, o kaip apsaugą nuo karščio
Apie kurį maskuoklį klausi? Concealer'į naudoju tik paakiams, o Cover Stick'ą spuogeliams, dėmelėms, paraudimams (spuogelius ir gydo, ir gerai pamaskuoja :s )
Mano oda tiesiogine žodžio prasme mišri - kartais vietom riebi, vietom normali, o kartais visa pariebėja, kartais pasausėja doh.gif  Žodžiu, neprognozuojama  biggrin.gif

Ir apie ta, ir apie ta norejau suzinot, bet jus apie abu ir paraset smile.gif 4u.gif Ir mano oda panasi, irgi ivairi tokia lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(fishke @ 2009 03 09, 13:45)
vakar išbandžiau madara žiedų putas veidui prausti  na net nežinau, ar oda turi priprasti  bet šiandien atrodau nekaip, skruostai , nosis ir T raudona  rodos švelniai prausiau 

As turejau pabandymui kremuka, man nepatiko irgi blush2.gif doh.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 09, 13:58)
gali palaikyti mane keista, na bet nelinksta man širdis prie Madaros  Turėjau kažkokią želę, bet man jos ir kvapas, ir kaip ji naudojosi, buvo nepriimtini

man naturalios kosmetikos kvapas labai patinka, bet Madaros irgi visai nelipo doh.gif Tiesa pasakius net bloga daresi, kai reikejo tepti kremu, labai neskanus kvapas doh.gif
QUOTE(Daubarė @ 2009 03 09, 14:51)
Sveikos.

Norėčiau išbandyti LOGONOS kosmetika...  Kokį veido kremuką ir toniką rekomenduotumėt? Mano oda mišri, ir plius probleminė, pakyla ir spuogelių ir inkštirų turiu.

Labai laukiu atsiliepimų.

Misriai odai Logona turi krema su hamamelijom mirksiukas.gif Turejau, labai neblogas. Narsciau kosmetikso isparduotuvej, atrodo kazkuri mergina parduoda nauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 09, 14:44)
Labai jau man reikia tuso  doh.gif  tai koki labiausiai parekomenduotumet: Dr. Hauschka pastebejau neblogi atsiliepimai  biggrin.gif  Man reiktu, akd nors siek tiek tankintu  ax.gif

imk Hauschka Volume 4u.gif
Atsakyti
kiek jus laikot aliejaus/ricinos kauke?
as dariausi pora kartu jau, na tikrai neblogai pravalo oda geriau nei molis, as maisiau su avokadu aliejum, tepiau pasildytu aliejum veida dejau silta dregna ranksluostuka, laikiau kol atauso po to vel tepiau vel su ranksluosciu, paskui viska nuvaliau tuo paciu ranksluosciu, sakyciau geriau buvo pirmakart kai maziau ricinos pyliau nes antrakart pasausino oda
Atsakyti
Norejau suzinot, ar Druide produkcijos galima isigyt tik Nimfali? (paskaiciau apie Druide Purity sampuna ir jau beveik susigundziau)
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 03 09, 15:04)
kiek jus laikot aliejaus/ricinos kauke?

15 minučių 4u.gif

QUOTE(zilvine @ 2009 03 09, 15:06)
Norejau suzinot, ar Druide produkcijos galima isigyt tik Nimfali? (paskaiciau apie Druide Purity sampuna ir jau beveik susigundziau)

nimfali puslapyje yra duoti ir jų partnerių kontaktai wink.gif Bet bent jau cosmeticshop.lt nemačiau nuolaidų, kaip kad pačioje parduotuvėje - mažiems Driude šampūnams 50 proc., o didiesiems - 28 proc. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 09, 14:44)
Labai jau man reikia tuso  doh.gif 

Aš už Dr.Hauschka volume drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 03 09, 16:39)
Iš kremų man visai patinka Sage and Mint Moisture Fluid. Jis kaip tik skirtas probleminei odai  rolleyes.gif
user posted image

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 09, 16:48)
Misriai odai Logona turi krema su hamamelijom  mirksiukas.gif  Turejau, labai neblogas. Narsciau kosmetikso isparduotuvej, atrodo kazkuri mergina parduoda nauja  mirksiukas.gif

Labai Ačiu. Bandysiu vieną iš jų.
O kaip su LOGONOS tonikais, ekoeko nelabai yra iš ko rinktis.
Atsakyti
quote=Dovish,2009 03 09, 14:07]
Gal dar gali parašyti dantų pastos pavadinimą, o gal paveiksliuką įdėtum 4u.gif
[/quote]
balinanti tokia:

user posted image

AloeDent's unique combination of natural active ingredients include:

Aloe Vera - naturally soothing gel
Silica - natural whitener
PVP - anti staining
Vitamin K - for strong, healthy teeth
Tea tree oil - natural antiseptic
Peppermint - natural flavour
Menthol - natural flavour
pilna sudėtis čia
Firma-Optima alevera.Pastos-aloedent.Yra dar sensitive, braškinė vaikams, įprasta,skalavimo skystis (čia iš lankstinuko nurašiau)

beje,jei kuri pirksit Nimfali Purity mažą šampūną pas blondinę pardavėją (ne Vergine), tai pažiūrėkit, ar gerą kainą išmušė.Nes aš tik namie apžiūrėjau, kad man visas nuolaidas skaičiavo nuo 29 lt vietoj 22 Lt už šį šampūną.Vergine tel. paaiškino, kad čia programoj bloga kaina įvesta ri reikia rankiniu būdu taisyti, o ta pardavėja matyt pamiršo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 09 kovo 2009 - 15:47
help.gif

gal kuri mergaitė ( turbūt vilnietė g.gif ) žada greitu laiku eit į KN blush2.gif labai reikia šio bei to unsure.gif
o daddygirl greitu laiku siuntimo nežada doh.gif
tad jei labai su savo norais bei siuntimu , lauksiu až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 03 09, 15:31)
Vergine tel. paaiškino, kad čia programoj bloga kaina įvesta ri reikia rankiniu būdu taisyti, o ta pardavėja matyt pamiršo cool.gif

jai gal ir su lietuvių kalba kartais sunkoka g.gif Na bet kai žmogus konkrečiai žinai, ko nori, tai man nebuvo kliūtis biggrin.gif

fishke, aš penktadienį tik apsipirkau 4u.gif sad.gif Bet jei neatsiras ten einančių, tai suorganizuosim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 03 09, 15:49)
help.gif

gal kuri mergaitė ( turbūt vilnietė  g.gif  ) žada greitu laiku eit į KN  blush2.gif  labai reikia šio bei to  unsure.gif 
o daddygirl greitu laiku siuntimo nežada  doh.gif
tad jei labai su savo norais bei siuntimu , lauksiu až  4u.gif

Kažin kaip su KN šį trečiadienį? cool.gif rolleyes.gif gal ka žinote? dirbs, ar nedirbs? rolleyes.gif

jei dirbs tai mielai pagelbėsiu 4u.gif

Ką galit pakomentuoti apie atarus - kvepalus? rolleyes.gif
kažkaip sutartinai kosmetika mano sintetinė blogoji baigės lotuliukas.gif tai metuosi ten kur ir reikia 4u.gif tik žinių mažai turiu dar rolleyes.gif noriu kvepaliukų, gal galit šį bei tą rekomenduot? rolleyes.gif o ko noriu aš niekada nežinau biggrin.gif reikia uostyti rolleyes.gif
Atsakyti