[man irgi patinka sviestmedzio kvapas jis, tiesa, kiekviena karta vis kitoks (siek tiek), bet man visu alieju naturalus kvapai patinka (isskyrus neem).
[/quote]
Man irgi nieko tas sviestmedžio kvapas, bet tikrai jis skiriasi: šį kartą man tokiu "senoviniu" kvapu dvelkia, nu kaip toks priplėkęs truputį, gerai kad nėra stiprus - gal čia man kaip paskutinį indelį gavusiai ir teko likučiai paplėkę
QUOTE(bryyla @ 2009 03 02, 20:43)
Jei tai eterinis aliejus, tai ant jo iskart tai parasyta, jie yra kaip ir labai koncentruoti, todel juos reikia naudoti labai atsargiai ir mazais kiekiais, tik kelis EA galima lasinti tiesiai ant odos. Kad juos butu galima naudoti, reikia tirpinti baziniuose aliejuose tikiuosi viska teisingai parasiau... daugiau info tikrai internete gali pasiskaityti, jei neaisku
ir tikrai ju iskalti nereikia uzteks suprasti, kas jie tokie...
ir tikrai ju iskalti nereikia uzteks suprasti, kas jie tokie...
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 02, 20:45)
pvz. siame psl galima pasiziureti, kokie buna eteriniai, kokie baziniai ir manau bus aisku eteriniu visada bus mazesnis kiekis, nes jie buna dideles koncentracijos, todel turi buti skiedziami, aisku, yra keletas, kuriuos galima iskart ant odos tepti (levandu, arbatmedzio), bet velgi gali buti individualiu netoleravimu.
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 02, 20:53)
skiriasi ir kvapo intensyvumu
aciu merginos uz paaiskinimus, dabar jau aiskiau
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 02, 21:30)
MB ricinos jau nupirko, ryt tikiuosi, kad parves jojobos aliejaus ricinos aliejus apie 6lt kainuoja.
del santykiu, tai pgl odos tipus yra pasiulymai stai cia (ne mama buvo anksciau idejusi):
The mixture:
Dry skin: 25% castor oil, 75% other oil
Normal: 50% castor oil, 50% other oil
Oily: 75% castor oil 25% other oil
del santykiu, tai pgl odos tipus yra pasiulymai stai cia (ne mama buvo anksciau idejusi):
The mixture:
Dry skin: 25% castor oil, 75% other oil
Normal: 50% castor oil, 50% other oil
Oily: 75% castor oil 25% other oil
buvau praziopsojus sita, eisiu daryt kai MB isvaziuos i komandiruote kad nereiktu aiskint ka as cia dabar darau
Atrodo dar 1 nebloga dantų pasta yra parduodama.Camelios lankstinuke užmačiau Optima Aloedent (jai nuolaida 15 proc.).
Not Suitable for Vegetarians due to inclusion of marine source ingredient.
Contains no Fluoride
Contains no SLS (Sodium Lauryl Sulphate)
Sudėtis:
Ingredients: Glycerin (vegetable origin), Sorbitol (plant origin), Silica (mineral origin), Aloe Barbadensis, Sodium Lauroyl Sarcosinate (protein derivative), Carboxymethyl, Chitosan (marine origin), mentha piperita (Peppermint), Escin (from horse chestnut), Menthol, Ubiquinone (Co-enzyme Q10), Melaleuca Alterifolia (Tea Tree Oil), Hydroxyethylcellulose (plant origin), Sodium Hydroxymethylglycinate (protein origin), Xylitol (plant origin), Citric Acid, Cl 75810 (Chlorophyll - Natural Colouring).
Tik panašu, kad nepigi.Reiks patikrinti prie progos
Not Suitable for Vegetarians due to inclusion of marine source ingredient.
Contains no Fluoride
Contains no SLS (Sodium Lauryl Sulphate)
Sudėtis:
Ingredients: Glycerin (vegetable origin), Sorbitol (plant origin), Silica (mineral origin), Aloe Barbadensis, Sodium Lauroyl Sarcosinate (protein derivative), Carboxymethyl, Chitosan (marine origin), mentha piperita (Peppermint), Escin (from horse chestnut), Menthol, Ubiquinone (Co-enzyme Q10), Melaleuca Alterifolia (Tea Tree Oil), Hydroxyethylcellulose (plant origin), Sodium Hydroxymethylglycinate (protein origin), Xylitol (plant origin), Citric Acid, Cl 75810 (Chlorophyll - Natural Colouring).
Tik panašu, kad nepigi.Reiks patikrinti prie progos
QUOTE(Oksanik @ 2009 03 02, 20:15)
pagal aprasyma tai man panasu kaip kad buna ir avene ar uriage purskiamas terminis vanduo, gal jame tik daugiau tu visokiu drusku nors gal ir nusisneku o beje , ar naudojat tuos purskiamus vandenukus? man tai visai patinka, dabar kaip tik uriage turiu, manau irgi galima priskirt prie naturalios kosmetikos, nes sudety tik thermal water ir inert ecological gas tiesa uriage man atrodo daugiau tu visokiu mikroelementu nei avene
o va klausimukas...
ar parduotuve stepono 6 yra kazkur ten, kur kiausinio skulptura?
QUOTE(bryyla @ 2009 03 02, 22:57)
o va klausimukas...
tikrai taip
QUOTE(ne mama @ 2009 03 02, 21:21)
pagal aprasyma tai man panasu kaip kad buna ir avene ar uriage purskiamas terminis vanduo, gal jame tik daugiau tu visokiu drusku nors gal ir nusisneku o beje , ar naudojat tuos purskiamus vandenukus? man tai visai patinka, dabar kaip tik uriage turiu, manau irgi galima priskirt prie naturalios kosmetikos, nes sudety tik thermal water ir inert ecological gas tiesa uriage man atrodo daugiau tu visokiu mikroelementu nei avene
as avene turiu, nors bandzius esu ivairius, man labai patinka pats purskimas avene, tokia svelnia, smulkia srovele, ypac patinka ryte taip oda pabudinti
[quote=Daddygirl,2009 03 02, 18:00]
manau, kas kiek tavo odai patiks. ne kasdien, zinoma.
dar svarbu atsirinkti tinkanti alieju (-us) (prie ricinos).
[/quote]
gal į savaitę kartą?
man ir jojoba tinka
[/quote] jau va ketvirta diena oda graziai atrodo- geriau net nei po molio kaukiu [/quote]
ir aš noriu
[quote=nep,2009 03 02, 18:33]
Kazin, a brungus tasai ricinos aliejus, ar rafinuots? [/quote]
virš 5 litų, su nuolaida išvis virš keturių mokėjau Eurovaistinėj
[quote=Oksanik,2009 03 02, 19:15]
Tai kas per daiktas tas Bišofitas??
[/quote]
čia apie bišofitą
manau, kas kiek tavo odai patiks. ne kasdien, zinoma.
dar svarbu atsirinkti tinkanti alieju (-us) (prie ricinos).
[/quote]
gal į savaitę kartą?
man ir jojoba tinka
[/quote] jau va ketvirta diena oda graziai atrodo- geriau net nei po molio kaukiu [/quote]
ir aš noriu
[quote=nep,2009 03 02, 18:33]
Kazin, a brungus tasai ricinos aliejus, ar rafinuots? [/quote]
[quote=Oksanik,2009 03 02, 19:15]
Tai kas per daiktas tas Bišofitas??
[/quote]
čia apie bišofitą
QUOTE(dzemute @ 2009 03 02, 17:09)
as dazau su chna ir basma
O kokios firmos? kur perkat?
Nu zinot ir as jau uzsikabliavau ant tos ricinos ir jojobos valymo proceduros.
QUOTE(katutis @ 2009 03 02, 21:24)
uz koki turi?