sveikutes, pasiziurejus i jusu krepselius pavydas net suima
vakar isbandziau ir as veido valyma su ricina, gaila, tik kad nespejau ilgiau palaukyt, tik apie 5min nes netiketai vyras su mergina pradejo nesusitvarkyt, tai teko nusivalyt viska bet visai patiko rezultatas, poros labai mazai, bet pasivale kazkiek, reiks ryt normaliai viska pasidaryt
rasau atsiliepimus apie praeitos savaites pirkinius:
- Druide tonikas veidui - labai patiko, po jo oda minksta ir sudrekinta jauciasi..
- Urtekram dantu pasta su pankoliu - valo gerai, bet truksta gaivumo.. antra kart pirksciau nebent kito skonio
- medinis dantu sepetelis - patiko kaip valo, jis vidutinio kietumo mazdaug, bet valo svelniai.. nepatiko tik is pradziu slapios medienos skonis, bet cia tik pirma kart taip buvo kai as ji verdanciam vandeny palaikiau 20 min (na taip sake padaryt pirma kart naudojant), o dabar jau nebejauciu tos medienos..
- Hauschkos CC - super
- Druide tonikas veidui - labai patiko, po jo oda minksta ir sudrekinta jauciasi..
- Urtekram dantu pasta su pankoliu - valo gerai, bet truksta gaivumo.. antra kart pirksciau nebent kito skonio
- medinis dantu sepetelis - patiko kaip valo, jis vidutinio kietumo mazdaug, bet valo svelniai.. nepatiko tik is pradziu slapios medienos skonis, bet cia tik pirma kart taip buvo kai as ji verdanciam vandeny palaikiau 20 min (na taip sake padaryt pirma kart naudojant), o dabar jau nebejauciu tos medienos..
- Hauschkos CC - super
QUOTE(katutis @ 2009 03 09, 12:58)
gali palaikyti mane keista, na bet nelinksta man širdis prie Madaros Turėjau kažkokią želę, bet man jos ir kvapas, ir kaip ji naudojosi, buvo nepriimtini
Aš turėjau tik krempudra (ar fluidą, net nežinau kas ten buvo, bet aš naudojau kaip krempudrą) tai man labai patiko. Lengvai tepėsi, gražiai atrodė.
Ir turėjau lūpų balzamą tai nelabai patiko, buvo kietokai, jei vos žemesnėj temperatūroj pabūdavo, sunkiai tepdavosi
Dabar bandau vakar Nimfali dovanų gauta Druide sviestmedžio sviestą, tai visai nieko l9poms, tik kad labai greitai atsiranda tempimo jausmas, nors ant lūpų dar būna likę to sviesto...
QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 09, 14:23)
Aš turėjau tik krempudra (ar fluidą, net nežinau kas ten buvo, bet aš naudojau kaip krempudrą) tai man labai patiko. Lengvai tepėsi, gražiai atrodė.
Ir turėjau lūpų balzamą tai nelabai patiko, buvo kietokai, jei vos žemesnėj temperatūroj pabūdavo, sunkiai tepdavosi
Dabar bandau vakar Nimfali dovanų gauta Druide sviestmedžio sviestą, tai visai nieko l9poms, tik kad labai greitai atsiranda tempimo jausmas, nors ant lūpų dar būna likę to sviesto...
man Madaros tai ka naudojau ar bandziau patiko beveik viskas.. na isskyrus paprasta muila..
o Madaros lupu balzamas man toks vasarinis labiau.. ziema per lengvas butu.. (turejau regenerating lip balm)
QUOTE(katutis @ 2009 03 09, 12:58)
gali palaikyti mane keista, na bet nelinksta man širdis prie Madaros Turėjau kažkokią želę, bet man jos ir kvapas, ir kaip ji naudojosi, buvo nepriimtini
nelinksta ir mano...bet nesakau, kad daug esu isbandziusi, tad nepeikiu visko, bet tarkim veido, kuno kremas...man tas kvapas ligonines primena o tai man varo dideli siauba fobija
QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 09, 13:23)
Nimfali dovanų gauta Druide sviestmedžio sviestą
ir aš turiu, tepiausi vakar rankas nakčiai Tik kam jis toks išvalytas iki baltumo, tai nesupratau Ir kas ten jame likę, neaišku
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 09, 13:31)
man tas kvapas ligonines primena o tai man varo dideli siauba fobija
aš išsibandžiau tik dušo želę Dar buvau gavusi mėginuką "kažko" skysto ir kremiškos spalvos (pirkdama žurnalą), bet iš to tepanaudojau tik indelį, į kurį susikroviau KN sviestmedzio ir gelbėjausi juo žiemą darbe
gal tikrai ligonine atsiduoda? Jų ir aš privengiu
Sveikos.
Norėčiau išbandyti LOGONOS kosmetika... Kokį veido kremuką ir toniką rekomenduotumėt? Mano oda mišri, ir plius probleminė, pakyla ir spuogelių ir inkštirų turiu.
Labai laukiu atsiliepimų.
Norėčiau išbandyti LOGONOS kosmetika... Kokį veido kremuką ir toniką rekomenduotumėt? Mano oda mišri, ir plius probleminė, pakyla ir spuogelių ir inkštirų turiu.
QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 09, 11:11)
. Pasiėmiau ožkos pieno, vakar jau ploviau, po to dėjau Briliant care kondicionieriaus, tai labai faini plaukučiai
parašyk, ar nesiriebaluos labiau plaukai po jo.Ir aš norėjau pirkti, bet rašo, akd jis kasdien. plovimui,tai pagalvojau, kad turėtų labiau riebaluotis plaukai
QUOTE(Dovish @ 2009 03 09, 12:13)
Dar ir Lavera tušą turi
Aš pirkau šitą tušą, jau senokai.Iš pradžių jis man tik patamsindavo blakstienas, tarsi chemiškai dažytos atrodė ir tiek, o va kai pastovėjo netrumpai, patirštėjo, tai labiau patinka-jau matsoi, kad tušu dažytos blakstienos
O tai kaip tas Nvey tušas patinka?
Beje, kur anksčiau minėjau apie geros sudėties pastą su alijošium, tai jo akcijinė kaina Camelios vaistinėj 20 Lt (kovą).Reiks pamąstyt ar pirkti.Yra ir balinanti, tai va šitą norėčiau išbandyt.
QUOTE(Monica @ 2009 03 09, 14:04)
Beje, kur anksčiau minėjau apie geros sudėties pastą su alijošium, tai jo akcijinė kaina Camelios vaistinėj 20 Lt (kovą).Reiks pamąstyt ar pirkti.Yra ir balinanti, tai va šitą norėčiau išbandyt.
Gal dar gali parašyti dantų pastos pavadinimą, o gal paveiksliuką įdėtum
o kokios cia firmos ta pasta?
Aš pirkau šitą tušą, jau senokai.Iš pradžių jis man tik patamsindavo blakstienas, tarsi chemiškai dažytos atrodė ir tiek, o va kai pastovėjo netrumpai, patirštėjo, tai labiau patinka-jau matsoi, kad tušu dažytos blakstienos
lygiai kaip Sante
nepatinka, nes labai tepa - nuolat tarsi aliejingai juodai dulksna ant apatinio voko
QUOTE(Daubarė @ 2009 03 09, 14:51)
Sveikos.
Iš kremų man visai patinka Sage and Mint Moisture Fluid. Jis kaip tik skirtas probleminei odai