Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(runna_rr @ 2009 03 08, 16:00)

Ačiū už atsakymus 4u.gif reikės "skin food'ą" mamai nupirkti, nes jai niekas nepadeda nuo skylinėjančių ir sausų rankų schmoll.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 08, 19:13)
toki klausimuka turiu, labai smalsu pasidare blush2.gif kiek pamenu, tavo plaukai labai ilgi, kaip tu speji juos issidziovinti naturaliai, ar plauni tada vakarais? gal sakau kokia gudrybe turi biggrin.gif

Gudrybės jokios neturiu biggrin.gif Plaukus plaunu iš vakaro, nes ryte atsikėlus su jais man lengviau susitvarkyti. Mano plaukai irgi nebūna itin pasikėlę nuo šaknų, bet niekada tokie ir nebuvo, o aš mėgstu įvairiai rišti plaukus ax.gif Pabandyk sklastymą pakaitalioti, tada plaukai papurę būna 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 09, 11:05)
pažiūrėkite, kokį tušą akims radau, beieškodama Hauschkos pasiūlos - štai čia wink.gif

Tikrai, kad brangus. Ir aš čia kažkada jį žiūrinėjau, pats šepetėlis toks neblogas, tankus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 09 kovo 2009 - 11:31
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 08, 02:11)
Sveika 4u.gif
Nestumo metu nepatartina naudoti:
baziliku, ciobreliu, jazminaiciu, kadagiu, kedru, kiparisu, kvapiuju salaviju, mairunu, miros, muskatu, pelargoniju, pipirmeciu, rozmarinu...
Pirmuosius tris menesius, reikia vengti:
levandu, ramuneliu, roziu, pelargoniju.
Cia gal kaip papildymas bus prie straipsnio, o gal ir kartosis kas 4u.gif

labai gera informacija nestukems. Paskaiciau ir suabejojau KN darbuotoju ziniomis, nes kai buvau gamybos vakarelyje viena nestuke paklause ar ji tikrai gali naudoti balzama nuo striju, nes yra alieju, kuriu negalima naudoti nesciosioms, jai atsake, kad tikrai galima balzama nuo striju naudoti ir visi esantys EA nekenkia. O i si balzama iejo pelargoniju ir roziu tai tikrai, kitu dabar neatsimenu. Tai sakyciau nestukes bukit atsargios gamybos vakareliuose. g.gif

Paskaicius puiklapiu alieju aprasyma, man irgi kilo klausimas ar galima nestukems:
Puiklapių aliejus turi įvairių veikliųjų medžiagų, kurios atkuria ir atjaunina odos audinius. Pagrindinės veikliosios puiklapių aliejaus medžiagos yra kalofilolidai (natūralūs neoflavanoidai, kurie yra gamtiniai antibiotikai ir uždegimų mažintojai), kalofilinė rūgštis (skatinanti gijimo procesus) ir inofilolidai (pasižymintys antivirusinėmis savybėmis).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata_abc: 09 kovo 2009 - 11:38
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 09, 11:10)
Bet tai brangenybė kokia g.gif Įpratau už Hauschką internete mokėti po ~55-65 Lt... blush2.gif

klausimas, ar jis tikrai toks fantastiškai nepakartojamai nuostabus, kad mokėti tokią kainą lotuliukas.gif Gal kam žinomas šis prekės ženklas ir juo pažymeti produktai? wink.gif

QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 09, 11:11)
Man ir siūlė tą molio šampūną, bet kad man kirpėja sakė kad mano sausi plaukai

mano riebūs, tai jis man idealiai rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(beata_abc @ 2009 03 09, 11:31)
sakyciau nestukes bukit atsargios gamybos vakareliuose.  g.gif

šiaip tai tikriausiai reiktų savo galva pasikliauti wink.gif Vienai tinka, kitai netinka. Man ne visad produktai būdavo labai geri arba atvirkščiai - netikdavo, remiantis oficialiu aprašymu cool.gif Aš ne apie nėštumą, o apskritai dėl bendro principo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 09, 11:42)
klausimas, ar jis tikrai toks fantastiškai nepakartojamai nuostabus, kad mokėti tokią kainą  lotuliukas.gif Gal kam žinomas šis prekės ženklas ir juo pažymeti produktai? wink.gif

Apskritai suki filosfija panaši į dr.H, jau kažkada buvom radę šitą kosmetiką, bet ji irgi turi savo kainą 4u.gif
Atsakyti
reikės apie suki pasiieškoti daugiau informacijos ir atsiliepimų drinks_cheers.gif Nes vieną kartą beatodairiškai apsipirkusi, matyt turėsiu ieškoti alternatyvos turimam Nvey tušui - arba hauschka, arba neatsispirsiu kam nors visiškai nematytam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 09, 12:03)
reikės apie suki pasiieškoti daugiau informacijos ir atsiliepimų  drinks_cheers.gif Nes vieną kartą beatodairiškai apsipirkusi, matyt turėsiu ieškoti alternatyvos turimam Nvey tušui - arba hauschka, arba neatsispirsiu kam nors visiškai nematytam smile.gif

Dar ir Lavera tušą turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 09, 11:11)
Man ir siūlė tą molio šampūną, bet kad man kirpėja sakė kad mano sausi plaukai, tik kažkaip greitai susiriebaluoja, nors turbut daug kas sakytumėt kad visai ne greitai (plaunu kas 3-4 dienas, bet anksčiau savaitę galėdavau laisvai išvaikščioti neplautais ir jie atrodydavo gražiai, o dabar susiriebaluoja  unsure.gif )

oho, savaite blink.gif norint graziai atrodyt, kas antra turiu plaut, max kas trecia unsure.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 09, 11:30)
Gudrybės jokios neturiu biggrin.gif Plaukus plaunu iš vakaro, nes ryte atsikėlus su jais man lengviau susitvarkyti. Mano plaukai irgi nebūna itin pasikėlę nuo šaknų, bet niekada tokie ir nebuvo, o aš mėgstu įvairiai rišti plaukus ax.gif  Pabandyk sklastymą pakaitalioti, tada plaukai papurę būna 4u.gif

reiks pabandyti 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 09, 11:42)
mano riebūs, tai jis man idealiai rolleyes.gif

hmm...gal man butent tokio reiktu sampuno? g.gif
Kaip jis tiksliau vadinasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 09 kovo 2009 - 12:21
vakar išbandžiau madara žiedų putas veidui prausti g.gif na net nežinau, ar oda turi priprasti g.gif bet šiandien atrodau nekaip, skruostai , nosis ir T raudona unsure.gif rodos švelniai prausiau unsure.gif
Atsakyti
vadinasi Druide Purity, kaip čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 03 09, 12:45)
vakar išbandžiau madara žiedų putas veidui prausti  g.gif  na net nežinau, ar oda turi priprasti  g.gif  bet šiandien atrodau nekaip, skruostai , nosis ir T raudona  unsure.gif rodos švelniai prausiau  unsure.gif

Gal tiesiog kažkas netiko arba po putų dar kažką naudojot 4u.gif
Atsakyti
vakar išbandžiau madara žiedų putas veidui prausti  g.gif  na net nežinau, ar oda turi priprasti  g.gif  bet šiandien atrodau nekaip, skruostai , nosis ir T raudona  unsure.gif rodos švelniai prausiau  unsure.gif

man tai jos sausino unsure.gif is pradziu lyg nieko atrode...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 09 kovo 2009 - 12:52
vakar išbandžiau madara žiedų putas veidui prausti  g.gif 

gali palaikyti mane keista, na bet nelinksta man širdis prie Madaros smile.gif Turėjau kažkokią želę, bet man jos ir kvapas, ir kaip ji naudojosi, buvo nepriimtini sad.gif
Atsakyti