Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Simoo7e, kiek laiko pas jus 8 proc. nuolaida kosmetikai bus? smile.gif
Atsakyti
mergaitės, o iš KN galima pirkti internetu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 03 09, 11:17)
mergaitės, o iš KN galima pirkti internetu?  ax.gif

ne
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 09, 11:19)

ką daryyyyyt tadu, a cray.gif
help.gif gal kas....galėtų.....padėti , nes prekybos taškai deja man nepasiekiami cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 09 kovo 2009 - 10:29
iš kur tu esi? wink.gif KN produkcijos štai kur galima rasti, gal kas tau tiks:

VILNIUJE: jogos centras "Savitri" Augustijonų g. 2-3, tel.868329273; "Idzumi" Sporto g. 12, tel.852472470; "Žalia-žalia" Šv.Stepono g. 6, tel.852122208
KAUNE: "Agnum centras" tel.862199534;
JUODKRANTĖJE: vaistinėje tel.860028173;
ALYTUJE: kosmetologijos centras "Svaja" tel. 860028173
ŠIAULIUOSE: tel.861613300.
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 03 08, 19:46)
norėčiau  nuomonės apie alterra priemones  ax.gif kaina tai toookia juokinga sakyč  lotuliukas.gif

Yra daug priemonių: vienos neblogos, kitos nelb.priklausomai, kas domina.Yra ir atskira tema apie Alterra.Aš naudoju dušo gelius, ir l. patenkinta netikėtai atradusi fluidą sausai odai, l. gerai padrėkina odą smile.gif

QUOTE(fishke @ 2009 03 09, 10:27)
ką daryyyyyt tadu, a  cray.gif
help.gif gal kas....galėtų.....padėti , nes prekybos taškai deja man nepasiekiami  cry.gif

O tai kur gyveni? Būna, merginos pagastroliuoja po Lietuvą, tai gal ir į tavo miestelį užsuka.Dar 1 galimybė, užsisakyti iš UK intern parduotuvės, ten beje žymiai geresnės kainos, nei LT. Daddygirl užsakinėjo iš ten .Tau gal tada atsiųstų paštu.Tai čia jau tiesiogiai bandyk tartis su Daddygirl smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 09 kovo 2009 - 10:35
Klaipėdos rajonas unsure.gif tai sakot iš UK pigiau ? bet jei aš nežadu imti laaabai daug, o už siuntimą juk irgi susidaro kažikiek g.gif nu jau patarkit kaip būt geriau, nes kol kas man čia viskas taip nauja bigsmile.gif
Atsakyti
Katutis, visa kovo menesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 03 09, 10:40)
tai sakot iš UK pigiau ?

per netą visada pigiau biggrin.gif

QUOTE(Simoo7e @ 2009 03 09, 10:46)
Katutis, visa kovo menesi smile.gif

ačiū 4u.gif

pažiūrėkite, kokį tušą akims radau, beieškodama Hauschkos pasiūlos - štai čia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 09, 12:05)
pažiūrėkite, kokį tušą akims radau, beieškodama Hauschkos pasiūlos - štai čia wink.gif

Bet tai brangenybė kokia g.gif Įpratau už Hauschką internete mokėti po ~55-65 Lt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 09, 09:48)
ir aš buvau, ir likau labai patenkinta biggrin.gif Su moliniu šampūnu išsiploviau plaukus, tai šiandien tokie tarsi ne maniškiai - toks skirtumas, palyginti su jų būkle paskutiniu metu  thumbup.gif
man dušo želės neblogos  drinks_cheers.gif

Man ir siūlė tą molio šampūną, bet kad man kirpėja sakė kad mano sausi plaukai, tik kažkaip greitai susiriebaluoja, nors turbut daug kas sakytumėt kad visai ne greitai (plaunu kas 3-4 dienas, bet anksčiau savaitę galėdavau laisvai išvaikščioti neplautais ir jie atrodydavo gražiai, o dabar susiriebaluoja unsure.gif ), bet pvz galai labai sausi unsure.gif Tai to šampūno ir nepaėmiau. Pasiėmiau ožkos pieno, vakar jau ploviau, po to dėjau Briliant care kondicionieriaus, tai labai faini plaukučiai thumbup.gif Nei po Logona vaikiško, nei po Logona rudiems plaukams tokio efekto nebudavo thumbup.gif
Atsakyti
o ka paakiams naudojate, kokius kremus aliejukus? reikia kazko maitinancio/drekinancio ir kad po makiazu tiktu
Atsakyti