QUOTE(Dovish @ 2009 03 08, 16:16)
Fainas krepšiukas
1. Weledos skin food naudoji kaip rankų kremą? Aš turėjau, bet pėdoms sunaudojau, net nepagalvojau rankoms pabandyti, gerai drėkina?
2. Kaip tau Weledos augalinė dantų pasta? Ir skalavimo skystis ratanijos? Dantenų stiprinimui naudoji? Šį norėčiau išandyti
3. Weledos dušo kremas su rožėmis turi intensyvų rožių kvapą ar jis švelnus?
4. Eco dezodorantas netepa drabužių, nepalieka baltų dryžių? Nedirgina pažastų po skutimo?
5. Kokius aliejų mišinukus pasigaminus?
Ačiū už atsakymus
1. Aha, skin food naudoju kaip rankų kremą, vieną laikau namuose, vieną nešiojuos darbe chalato kišenėj - dažnai "skalbiant" rankas su agresyviais dezinfektantais tai tikras išsigelbėjimas
2. Šita Weledos dantų pasta patiko ir man, ir MB (kad ir neputoja, bet gaivos pakankamai suteikia). Ratanijos skalavimo skystį naudojom "einamajam" burnos skalavimui (ne dėl kažkokių specifinių indikacijų, kaip dantenų ligos), man patiko, labai nedaug reikia praskiedimui, ilgai užteko
3. Rožių duškės kvapas gan intensyvus, bet neįkirus.
4. Eco dezodorantas labai švelnus, po depiliacijos nedirgina absoliučiai. Juodos maikutės be rankovių kraščiuką prie pažastų šiek tiek pabaltina, bet labai jau nežymiai, reik tiksliangai ieškot žymių. O gero efektyvumo stipriai stresingame darbe šiek tiek pasigendu (reikalai geresni, nei su logonos, santes ar hauschkos dezikais, bet ne be priekaištų).
5. Visas įmanomas "kryžminimo" variacijas sviestmedžio, kakavos sviesto, džiovintų kokosų, šviežių kokosų ir simondsijų aliejų
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 08, 16:32)
Smagu, daug nematytų dalykų
Aš savo ruožtu paklaust norėjau:
* kaip tau Hauschkos ružas? Kaip ant veido atrodo? Ar tiktų įdegusiai odai?
* kas ten veidui ir plaukams iš kazkokios firmos - ar ne Lakshmi?
* mano oda šviesi, man tinka, bet manau tiktų ir įdegusiai odai
* taip, ten Lashmi arbatmedžio ir kedro šampūnas riebiems plaukams ir Lakshmi riebios odos prausiklis (labai patinka, švelnus, toks kaip ir aliejingas, juo vakarais prausiuosi, puikiai nuplauna makiažą, prieš tai nenuvalinėju, o su hauschkos CC prausiuosi rytais)