Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Simoo7e @ 2009 03 07, 11:36)
Dovish> pasiteiravau del nuolaidu

Ačiū 4u.gif o kokia nuolaida būtų sukaupus tuos čekiukus?

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 07, 14:05)
Aš irgi panašiai priemonių turiu, gal net daugiau šiaip blush2.gif Tai tikrai neatrodo per didelis krepšas, juo labiau, kad visos priemonės sėkmingai naudojamos thumbup.gif Taip sakant kiekvienam gyvenimo atvejui lotuliukas.gif

Būtent - kiekvienam gyvenimo atvejui biggrin.gif lauksim tavo krepšiuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 08, 02:11)
Sveika 4u.gif
Nestumo metu nepatartina naudoti:
baziliku, ciobreliu, jazminaiciu, kadagiu, kedru, kiparisu, kvapiuju salaviju, mairunu, miros, muskatu, pelargoniju, pipirmeciu, rozmarinu...
Pirmuosius tris menesius, reikia vengti:
levandu, ramuneliu, roziu, pelargoniju.
Cia gal kaip papildymas bus prie straipsnio, o gal ir kartosis kas 4u.gif

Aciu aciu tau labai notworthy.gif , susirasysiu viska ant lapuko ir kai nuesiu i KN gamybos vakareli ziuresiu kad nebutu situ EA . Bandysiu uzsirasyti i gamybos vakareli balandzio menesiui.
Atsakyti
Kraunu savo natūralios kosmetikos krepšiuką 4u.gif seku šią temą seniai ir ištikimai, nors parašau ir laaabai retai rolleyes.gif

Priemonės veidui + netyčia iš kūno priežiūros priemonių priklydęs Weledos rankų kremas:
user posted image

Prie kitų veido priežiūros priemonių pamiršti pridėti lūpų balzamai:
user posted image

Burnos priežiūros priemonės:
user posted image

Plaukams:
user posted image

Kūnui + higienos priemonės (+MB duškė-šampūnas ir du dezodorantai):
user posted image

Aliejai, mišiniai, ea, kanapių aliejus (vartojimaui per os):
user posted image

Dekoratyvinė kosmetika:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo runna_rr: 08 kovo 2009 - 14:52
QUOTE(runna_rr @ 2009 03 08, 14:50)
Kraunu savo natūralios kosmetikos krepšiuką  4u.gif  seku šią temą seniai ir ištikimai, nors parašau ir laaabai retai  rolleyes.gif 

Fainas krepšiukas thumbup.gif
1. Weledos skin food naudoji kaip rankų kremą? Aš turėjau, bet pėdoms sunaudojau, net nepagalvojau rankoms pabandyti, gerai drėkina?
2. Kaip tau Weledos augalinė dantų pasta? Ir skalavimo skystis ratanijos? Dantenų stiprinimui naudoji? Šį norėčiau išandyti smile.gif
3. Weledos dušo kremas su rožėmis turi intensyvų rožių kvapą ar jis švelnus?
4. Eco dezodorantas netepa drabužių, nepalieka baltų dryžių? Nedirgina pažastų po skutimo?
5. Kokius aliejų mišinukus pasigaminus?

Ačiū už atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(runna_rr @ 2009 03 08, 15:50)
Kraunu savo natūralios kosmetikos krepšiuką  4u.gif

Smagu, daug nematytų dalykų thumbup.gif

Aš savo ruožtu paklaust norėjau:

* kaip tau Hauschkos ružas? Kaip ant veido atrodo? Ar tiktų įdegusiai odai?
* kas ten veidui ir plaukams iš kazkokios firmos - ar ne Lakshmi?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 08, 16:16)
Fainas krepšiukas thumbup.gif
1. Weledos skin food naudoji kaip rankų kremą? Aš turėjau, bet pėdoms sunaudojau, net nepagalvojau rankoms pabandyti, gerai drėkina?
2. Kaip tau Weledos augalinė dantų pasta? Ir skalavimo skystis ratanijos? Dantenų stiprinimui naudoji? Šį norėčiau išandyti smile.gif
3. Weledos dušo kremas su rožėmis turi intensyvų rožių kvapą ar jis švelnus?
4. Eco dezodorantas netepa drabužių, nepalieka baltų dryžių? Nedirgina pažastų po skutimo?
5. Kokius aliejų mišinukus pasigaminus?

Ačiū už atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

1. Aha, skin food naudoju kaip rankų kremą, vieną laikau namuose, vieną nešiojuos darbe chalato kišenėj - dažnai "skalbiant" rankas su agresyviais dezinfektantais tai tikras išsigelbėjimas thumbup.gif
2. Šita Weledos dantų pasta patiko ir man, ir MB (kad ir neputoja, bet gaivos pakankamai suteikia). Ratanijos skalavimo skystį naudojom "einamajam" burnos skalavimui (ne dėl kažkokių specifinių indikacijų, kaip dantenų ligos), man patiko, labai nedaug reikia praskiedimui, ilgai užteko smile.gif
3. Rožių duškės kvapas gan intensyvus, bet neįkirus.
4. Eco dezodorantas labai švelnus, po depiliacijos nedirgina absoliučiai. Juodos maikutės be rankovių kraščiuką prie pažastų šiek tiek pabaltina, bet labai jau nežymiai, reik tiksliangai ieškot žymių. O gero efektyvumo stipriai stresingame darbe šiek tiek pasigendu (reikalai geresni, nei su logonos, santes ar hauschkos dezikais, bet ne be priekaištų).
5. Visas įmanomas "kryžminimo" variacijas sviestmedžio, kakavos sviesto, džiovintų kokosų, šviežių kokosų ir simondsijų aliejų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 08, 16:32)
Smagu, daug nematytų dalykų thumbup.gif

Aš savo ruožtu paklaust norėjau:

* kaip tau Hauschkos ružas? Kaip ant veido atrodo? Ar tiktų įdegusiai odai?
* kas ten veidui ir plaukams iš kazkokios firmos - ar ne Lakshmi?

4u.gif

* mano oda šviesi, man tinka, bet manau tiktų ir įdegusiai odai thumbup.gif
* taip, ten Lashmi arbatmedžio ir kedro šampūnas riebiems plaukams ir Lakshmi riebios odos prausiklis (labai patinka, švelnus, toks kaip ir aliejingas, juo vakarais prausiuosi, puikiai nuplauna makiažą, prieš tai nenuvalinėju, o su hauschkos CC prausiuosi rytais) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo runna_rr: 08 kovo 2009 - 16:05
Na, pas jus merginos ir krepseliai thumbup.gif , man apie tokius tik pasvajoti blush2.gif Kazkaip juos pamacius supratau, kas as isvis mazai kosmetikos ir prieziuros priemoniu naudoju doh.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 08, 10:16)
step by step negaliu susakyti ka dare, neklausinejau  blush2.gif bet viska dare su hauschka kosmetika smile.gif bande deti kita linija, pamirsau kokia, minejo, bet pamirsau biggrin.gif tai sureagavo oda, iskart plemais numete  ax.gif
veido valyti man kaip ir nereikia, inkstiriuku nespaude, nes oda labai isijautrinus ir sausa, tai sake dar neatiduoda smile.gif tuos spaudaliojimus paliko kitam kartui, beit yra galimybe jei prisiziuresiu  rolleyes.gif  tai jie visai dings smile.gif
tai is pradziu su pilingiuku pravale, tada kaukytes manau buvo, masaziukai, kompresiukai ir finale isleido su nenuplaunama kauke  ax.gif

manau po menesiuko kokio ar pusantro vel pas ja nueisiu kad ivertintu mano triusa biggrin.gif

thumbup.gif malonios proceduros
Atsakyti
Kraunu savo natūralios kosmetikos krepšiuką  4u.gif  seku šią temą seniai ir ištikimai, nors parašau ir laaabai retai  rolleyes.gif 

na labai grazus krepselis thumbup.gif

Kas ten per Logonos priemone purskiama? blush2.gif
Kaip tas Hauschkos maskuoklis? Ar tiktu paraudimas pamaskuot? (ne nuo spuogu, o siaip paraudusioms odos vietoms)
Ir dar norejau paklaust koks jusu odos tipas? 4u.gif

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 08, 17:11)
Na, pas jus merginos ir krepseliai  thumbup.gif , man apie tokius tik pasvajoti  blush2.gif  Kazkaip juos pamacius supratau, kas as isvis mazai kosmetikos ir prieziuros priemoniu naudoju  doh.gif

drinks_cheers.gif

As savo gal nefotkinsiu blush2.gif Nors turejau tikrai nemazai naturalios kosmetikos, bet kas netinka, arba ismetu, arba atiduodu blush2.gif tai tokios naudojamos naturalios nedaug, dar ieskau kas tinka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 08 kovo 2009 - 16:18
Kraunu savo natūralios kosmetikos krepšiuką  4u.gif 

super krepsys thumbup.gif man patiko smile.gif
kur (ir uz kiek) pirkai medines sukas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 08, 17:17)
na labai grazus krepselis  thumbup.gif 

Kas ten per Logonos priemone purskiama?  blush2.gif 
Kaip tas Hauschkos maskuoklis? Ar tiktu paraudimas pamaskuot? (ne nuo spuogu, o siaip paraudusioms odos vietoms)
Ir dar norejau paklaust koks jusu odos tipas?  4u.gif 

Aciu  4u.gif

Logonos ten bambukinis purškiklis - rašo kad plaukų formavimui, bet realiai nestandina, ne tam ir pirkau, o kaip apsaugą nuo karščio smile.gif
Apie kurį maskuoklį klausi? Concealer'į naudoju tik paakiams, o Cover Stick'ą spuogeliams, dėmelėms, paraudimams (spuogelius ir gydo, ir gerai pamaskuoja thumbup.gif )
Mano oda tiesiogine žodžio prasme mišri - kartais vietom riebi, vietom normali, o kartais visa pariebėja, kartais pasausėja doh.gif Žodžiu, neprognozuojama biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 03 08, 17:19)
super krepsys  thumbup.gif  man patiko smile.gif
kur (ir uz kiek) pirkai medines sukas?  ax.gif

Abejas - ir medines, ir ragines - šukas pirkau Šv.Stepono 6, kiek kainavo nebepamenu, gal apie 50-60Lt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo runna_rr: 08 kovo 2009 - 16:34
QUOTE(runna_rr @ 2009 03 08, 17:33)
Abejas - ir medines, ir ragines - šukas pirkau Šv.Stepono 6, kiek kainavo nebepamenu, gal apie 50-60Lt..

aisku smile.gif maciau ten fainu dalykeliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 08, 17:49)
aisku  smile.gif  maciau ten fainu dalykeliu  wub.gif

vieną fainą dalykėlį pražiopsojau verysad.gif kol man daėjo, kad man reik tokio mažulyčio įrankiuko, tokio kaip miniatiūrinio grėbliuko metaliniais dantukais, skirto natūralių šerių šepečiams valyt, tai jau jo ir nebeliko, o kada vėl užsiveš neaišku doh.gif unsure.gif
Atsakyti