Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Ar kas nors is jusu bande naudoti ta bishofita, purkst ant veido ji reikia supratau? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 03 06, 19:53)
Ar kas nors is jusu bande naudoti ta bishofita, purkst ant veido ji reikia supratau? Kokie atsiliepimai?

O bisofita ir ant odos purskia? g.gif As ji naudojau, kai koja buvau susilauzius - reabilitacijai - pyliau i vonia. Bet ant odos kaip tonika - nezinau, is Jusu pirma karta girdziu.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 06, 16:47)
Taip, tik is ricinos ir simondsiju 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 06, 16:51)
ricinų ir tau patinkančio aliejuko arba tokio, kokį turi  4u.gif

Aciu jums labai labai yahoo.gif busiu grazi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata_abc: 06 kovo 2009 - 20:33
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 05, 12:34)
as cia ne i tema klink klink bigsmile.gif
cia kvepalai? biggrin.gif

Taip yra Florame Organic perfume 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kašariukė @ 2009 03 05, 17:39)
TAI KADA GALŲ GALE PARVAŽIUOS SANTE briliant care??? taip laukiu taip laukiu  blush2.gif  ax.gif

As siandien jau radau pirkt mirksiukas.gif Beje, siandien Sante papilde 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 06 kovo 2009 - 20:57
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 06, 18:54)
Hauschka seseliai visa diena atlaiko?  4u.gif

Niekada neteko tiek ilgai su šešėliais išbūti, bet abejoju, kad spalva išsilaikytų visą dieną, apstrintų tikrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 06, 16:31)
g.gif  sakyciau, kad emulsinis vaskas yra naudojamas kaip surisamoji medziaga (vandens ir aliejaus) ir kartu pagerina kremo tekstura -jis yra lengvesnis nei su biciu vasku, taciau tokiu savybiu kaip biciu vaskas neturi

As tik girdejau kitu atsiliepimus apie tuos muilus -sake, kad labai faini

emulsinį vašką pamačiau - balti lengvi grūdeliai kiek suploti. Taip, tu teisi, jie tarpusavyje suriša aliejų ir vandenį, antraip pastarieji tiesiog nesusimaišytų. Odai išvis nieko jis neduoda, bet užtat pasilieka ant jos, todėl odą kartkartėm reikia nupilinguoti, kad ji liktų švari blink.gif

man klausimas - ar negali tuomet emulsinis vaškas būti vienas iš odą kemšamčių dalykų veido kremuose??? g.gif Nes jei kreme pirmas ingredientas yra vanduo, o paskui eilė aliejų, tai tik vaško būdu jie gali būti sujungti. Žodžiu, pasimetusi esu juodai doh.gif

ar galima pasigaminti kremą vien iš sviestų,aliejų? bigsmile.gif Ar jų būna su bičių vašku? 4u.gif

neturi KN muilų su benzoinu sad.gif Bet sakė, turės kitų, kurie dabar brandinami - su įvairiais aliejais, rozmarinų EA. Kaina už 100 gramų - 20 litų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 07 kovo 2009 - 03:02
Sveikutes, Dovish, nieko sau 'krepselis' bigsmile.gif
na siandien ir as bandysiu veido valyma pasidaryt, ryt parasysiu rezultatus ax.gif

katutis, bet tai nieko sau, koks absurdas blink.gif del to emulsinio vasko, dedamas tik tam, kad suristu, o siaip ji vis nupilinguot reikia doh.gif
Atsakyti
Akwile, gal atsiras daugiau už mane išmananti ir mano išvadas paneigs, nors persakau tik tai, ką KN girdėjau ax.gif

asmeniškai aš gerai susidraugavau su aliejukų mišiniu thumbup.gif Bet geri savo rankomis padaryti kremai man vistiek įdomūs smile.gif Aišku, emulsiniai jau atkrenta biggrin.gif
Atsakyti
Dovish> pasiteiravau del nuolaidu, tai nuolaidu kupono isigijimo taisykles vis dar galioja, be to, visa kovo menesi visai kosmetikai 8% nuolaida:), kas teiravosi del naujos siuntos, tai atvaziavo SANTE, tai balzamai plaukams, kaukes ir dar populiarus dezodorantai, aisku yra ir kitu prekiu na bet sitos kiek zinau laukiamiausios:) o treciadieni atkeliauja LOGONA wink.gif
Del meginuku, greiciausiai, kad meginukai bus tik treciadieni kartu su prekemis:( na bet tikrai bus.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 07, 03:01)
emulsinį vašką pamačiau - balti lengvi grūdeliai kiek suploti. Taip, tu teisi, jie tarpusavyje suriša aliejų ir vandenį, antraip pastarieji tiesiog nesusimaišytų. Odai išvis nieko jis neduoda, bet užtat pasilieka ant jos, todėl odą kartkartėm reikia nupilinguoti, kad ji liktų švari  blink.gif

man klausimas - ar negali tuomet emulsinis vaškas būti vienas iš odą kemšamčių dalykų veido kremuose???  g.gif Nes jei kreme pirmas ingredientas yra vanduo, o paskui eilė aliejų, tai tik vaško būdu jie gali būti sujungti. Žodžiu, pasimetusi esu juodai  doh.gif

Nevisada naudojami emulsikliai tam, kad sujungtu vandenine faze su aliejine. Nezinau kaip yra kosmetikos pramonej, taciau gaminant vaistines formas - emulsijas - dideliu greiciu vanduo maisomas su riebalais. Nuo ju santykio ir sukimo greicio priklauso, kokia pasidarys emulsija. Kadangi namu salygom neimanoma isgauti didelio greicio, naudojami emulsiniai vaskai. Ar jie kemsa poras - negaliu atsakyti.
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 06, 14:56)
Baikit, merginos, tikrai ne didelis tas mano krepšas, čia krepšiukas, nesu kosmetikos fanatikė, viską naudoju ir nieko nekaupiu blush2.gif

hihihi.gif tikrai, mane net draugas erzina, vis dainuoja "help me, dr.hauschka" lotuliukas.gif

Aš irgi panašiai priemonių turiu, gal net daugiau šiaip blush2.gif Tai tikrai neatrodo per didelis krepšas, juo labiau, kad visos priemonės sėkmingai naudojamos thumbup.gif Taip sakant kiekvienam gyvenimo atvejui lotuliukas.gif

Jo, aš irgi „hauškinė“, kaip brolis sako doh.gif lotuliukas.gif
--------------------------------------------------------------

Laukiu Hauschkos siuntinio, tai galėsiu savo krepšiuką įkelt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 06, 23:58)
Niekada neteko tiek ilgai su šešėliais išbūti, bet abejoju, kad spalva išsilaikytų visą dieną, apstrintų tikrai ax.gif

Aisku smile.gif
QUOTE(Simoo7e @ 2009 03 07, 12:36)
Dovish> pasiteiravau del nuolaidu, tai nuolaidu kupono isigijimo taisykles vis dar galioja, be to, visa kovo menesi visai kosmetikai 8% nuolaida:), kas teiravosi del naujos siuntos, tai atvaziavo SANTE, tai balzamai plaukams, kaukes ir dar populiarus dezodorantai, aisku yra ir kitu prekiu na bet sitos kiek zinau laukiamiausios:) o treciadieni atkeliauja LOGONA wink.gif
Del meginuku, greiciausiai, kad meginukai bus tik treciadieni kartu su prekemis:( na bet tikrai bus.

O balzamu ar sampunu meginuku buna? g.gif
Ir kas per populiarus dezikai? blush2.gif Ar gerai laiko? g.gif
Atsakyti