Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dovish @ 2009 03 06, 16:11)
biggrin.gif ta prasme, kad mano didelis? vaje, pasijutau maniake doh.gif  biggrin.gif

as isivaizduoju, kad Kunigundos dar didesnis krepsys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 06, 14:55)
jei naudosit sviestmedi, nepamirsk ir mano rasto patarimo mirksiukas.gif

kad nereikia perkaitinti, ane? mirksiukas.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 06, 15:03)
aš gundausi citrinų EA biggrin.gif merginos taip išgyrė stebuklingą jo poveikį, plius KN puslapyje labai įdomiai jis aprašytas: eterinis aliejus, gautas distiliavimo, o ne spaudimo būdu, be furanokumarinų (fotosensibilizuojančių medžiagų).

įdomu, ar tai reiškia, kad vasarą galėčiau jo į kokį kūno losjoną įsilašinti ir nebijoti, kad jis sureaguos su saule ir atsiras pigmentinių dėmių?  g.gif

ačiū už nuorodą, gal kada pravers  4u.gif

na taip, jeigu pasalintas tas elementas, tai galima, bet mum siandien KN is citrusiniu EA labiausiai siule greipfruktu, nes jis vienintelis is citrusiniu EA neturi to foto... ir gaima drasiai naudoti, dar jie turi bergamociu EA be to foto... biggrin.gif

Na, viskas, varau namo ir vakare pas drauge i, taip sakant, gamybos vakareli thumbup.gif

Visoms gero savaitgalio ir su artejancia Moters diena visas!!! Bukit visos grazios ir laimngos 4u.gif group.gif nail.gif angel.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 06, 15:11)

jėga bigsmile.gif Nes iš ryto kūnas tik atsikelia ir veikia autopilotu, o smegenys miega toliau lotuliukas.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 03 06, 15:14)
as isivaizduoju, kad Kunigundos dar didesnis krepsys  bigsmile.gif

ir aš taip manau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 06, 15:21)
Na, viskas, varau namo ir vakare pas drauge i, taip sakant, gamybos vakareli  thumbup.gif
Visoms gero savaitgalio ir su artejancia Moters diena visas!!! Bukit visos grazios ir laimngos  4u.gif  group.gif  nail.gif  angel.gif  flirt.gif

Šauniai praleiskit laiką bei gražaus sekmadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 06, 15:21)
Na, viskas, varau namo ir vakare pas drauge i, taip sakant, gamybos vakareli  thumbup.gif

Visoms gero savaitgalio ir su artejancia Moters diena visas!!!

sėkmingo vakarėlio 4u.gif

ir tave su mūsų švente biggrin.gif friends.gif birthday.gif alc.gif
Atsakyti
Simoo7e, norėjau paklausti ar dar galioja bioboutique ta sistema, kad surinkus čekių už 500lt sumą gaunama nuolaidų kortelė ir kokia tai nuolaida? 4u.gif
Atsakyti
ar yra vilnieciu, kurios planuoja si savaitgali vaziuoti iki Mados,arba gyvena tame rajone, o dirba centre ax.gif . Noreciau keletos dalykeliu, bet labai toli ir visai nepakeliui ta Mada doh.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 03 06, 15:10)
laukiam krepsio  mirksiukas.gif

pasistengsiu kitai savaitei ax.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 06, 15:11)
tai vat, kad su veido kremais sudėtinga sad.gif Bet manau, kai ko galima vistiek pramokti ax.gif
tai gal jis irgi turi kažkokių gerų savybių ir poveikio odai?  g.gif
mačiau KN prie benzoino yra siūlomas kokosų muilas su benzoinu smile.gif Gal kuri pirkot ir bandėt? wink.gif

Nieko nera neimanoma smile.gif
g.gif sakyciau, kad emulsinis vaskas yra naudojamas kaip surisamoji medziaga (vandens ir aliejaus) ir kartu pagerina kremo tekstura -jis yra lengvesnis nei su biciu vasku, taciau tokiu savybiu kaip biciu vaskas neturi
As tik girdejau kitu atsiliepimus apie tuos muilus -sake, kad labai faini

QUOTE(Dovish @ 2009 03 06, 15:11)
biggrin.gif ta prasme, kad mano didelis? vaje, pasijutau maniake doh.gif  biggrin.gif

ta prasme, kad mano didesnis blush2.gif ir dar turiu sarasiuka eiles aliejuku, kurie jau pasibaige arba kuriuos noretusi isbandyti doh.gif
Atsakyti
[quote=kunigunda78,2009 03 06, 16:31]
ar yra vilnieciu, kurios planuoja si savaitgali vaziuoti iki Mados,arba gyvena tame rajone, o dirba centre ax.gif . Noreciau keletos dalykeliu, bet labai toli ir visai nepakeliui ta Mada doh.gif

Aš planuoju.Nžn, ar pavyks šį savaitgalį, bet artimiausiu metu.Tai brūkštelk, ko norėtum ir dar savo tel. Jeigu atsirastų mergina, kuri tikrai važiuos į madą, tai parašyk, kad aš nepirkčiau smile.gif
Atsakyti
siandien pelenej maciau nvey produktu, tai turiu kataloga ir paprasiau, kad uzrasytu kainytes ax.gif o daugiau nemaciau ekologisku, nors siaip sake, kad sveiki produktai dar buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 06, 14:56)
Baikit, merginos, tikrai ne didelis tas mano krepšas, čia krepšiukas, nesu kosmetikos fanatikė, viską naudoju ir nieko nekaupiu blush2.gif

Dr.H šešėliai labai natūraliai atrodo, nerėžia akies, be jokių blizgučių matiniai. Na, švelnios spalvos mirksiukas.gif
hihihi.gif tikrai, mane net draugas erzina, vis dainuoja "help me, dr.hauschka" lotuliukas.gif

oo taip nedidelis unsure.gif as is viso manau, kad reikia tik poros priemoniu savo groziui paryskinti ir viskas rolleyes.gif

Hauschka seseliai visa diena atlaiko? 4u.gif
QUOTE(Simoo7e @ 2009 03 06, 16:10)
Deli~ > parasiau laiskeli, kuriame pateikiau tau domimus klausimus, kai tik bus ziniu, parasysiu  smile.gif

Okey, lauksiu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 03 06, 19:51)
siandien pelenej maciau nvey produktu, tai turiu kataloga ir paprasiau, kad uzrasytu kainytes  ax.gif  o daugiau nemaciau ekologisku, nors siaip sake, kad sveiki produktai dar buvo  g.gif

tai gal galetum Nvey temoj parasyt kainas? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri žinot ar Kaune galima nusipirkti NVEY kosmetikos? 4u.gif
Atsakyti