Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(beata_abc @ 2009 03 06, 14:38)
tai kauke susideda tik is ricinos ir simondciju? Na as niekaip nerandu recepto sad.gif

Taip, tik is ricinos ir simondsiju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 06 kovo 2009 - 14:47
QUOTE(Dovish @ 2009 03 06, 14:11)
Katuti, o taviškis benzoinas gerai laša? Man vis tenka panaudoti pipetę, nes kitaip niekaip nepralaša ax.gif

gerai drinks_cheers.gif Aš jį dar truputėlį apvertusi palaikau ir man nė karto nebuvo problemų smile.gif

QUOTE(beata_abc @ 2009 03 06, 14:38)
tai kauke susideda tik is ricinos ir simondciju? Na as niekaip nerandu recepto sad.gif

ricinų ir tau patinkančio aliejuko arba tokio, kokį turi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 06 kovo 2009 - 14:53
Na, o mes su drauge per pietu pertrauka nulekem i KN, tai pripirkau indeliu lupu balzamui ir 4 EA thumbup.gif (100 Lt uz viska sumokejau doh.gif ). Tai bandysim siandin lupu balzamus daryt, paemem Benzoina ir Grepfruktu EA. Dar pasiemiau EA misinius: Mikrobu gaudykle ir Priesalergini skyda (MB ir dukra sienlige turi) biggrin.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 05, 16:28)
įdėk ir mums biggrin.gif

prasau, gal dar kam prireiks Receptai ir etiketes Ten po receptu, zemyn yra nuoros i etiketes. Dar pavaiksciojus galima rasti ir ant visokiu kitokio dydzio buteliuku etikeciu ir receptu thumbup.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 05, 16:29)
as irgi apie medu ta pati girdejus  drinks_cheers.gif

jei neturi kokiu kitokiu sviestu (pvz kakavos, mango), tai dek sviestmedi  drinks_cheers.gif

bandysiu susidraugaut su sviestmedziu 4u.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 05, 17:33)
Čia dėl to, kad buvo naudotas sviestmedis, jis palieka tokius gumuliukus smulkius. Dariau keletą tokių per Kalėdas, visi turėjo tą ne glotnų paviršių. Neseniai pasidariau išsukamą lūpų balzamą ir vietoj sviestmedžio naudojau kakavos sviestą - lygus ir tobulas paviršius biggrin.gif  4u.gif

aciu uz patarima 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 06, 14:52)

jei naudosit sviestmedi, nepamirsk ir mano rasto patarimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 05, 17:28)
o tai koki tusa isigijot? rolleyes.gif

Mano isigytas akiu tusas paprastas, nei storinantis,nei tankinantis, tiesiog juodas, uz 62 lt. Siandien jau pasidaziau ir iskeliavau i Kaziuko muge per toki ora. Maniau, labai apjuodins (anksciau kazkas rase, kad prie dregmes siek tiek tepa), bet nieko, gerai atlaike. Toks labai lengvas tusas, bet man patinka kas kuklu.
Mugej isigyjau is latviu naturalaus muilo gabaliuka (toki citrinines spalvos su moliugo seklomis virsuje). 100 gr - 10 litu. O kiek daug ten rusiu ir spalvu, sunku issirinkt.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 06, 10:00)
dabar viskas aišku, dėkoju  4u.gif

4u.gif sekmes

QUOTE(bryyla @ 2009 03 06, 10:05)
o tas kioskiukas kazin tik zirmunuose?

dar maciau lazdynu iki kazkada, gal vasara, daugiau nezinau ax.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 06, 10:06)
Kunigunda tai išvis vaikščiojanti enciklopedija  thumbup.gif

na jau, iki enciklopedijos man dar toloka -tektu mesti darba, sporta ir visus pomegius ir tik skaityri skaityti skaityti,o dabar tenka viska pagal grafika daryti - tiek valandu darbinei, tiek valandu grozinei, tiek valandu informacinei medziagai skaityti, tiek valandu kokiam dekupazui, ar veriniams ir t.t. -para per trumpa, kad viska speciau doh.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 03 06, 10:51)
as tai atsimenu pirma kart prisiskaicius knygu apie aromaterapija uzsidegiau namie daryt krema su vasku (su biciu dariau).. ir man nesigavo  lotuliukas.gif  tai tada i KN vakarelius zingsniavau ir mokiausi  thumbup.gif uzteko i poros kremu vakarelius nueit (vienas su emulsiniu vasku, kitas su biciu vasku), ir jau neblogai pati moku daryt.. net paeksperimentuoju siek tiek  biggrin.gif

as tai sakyciau, kad lengviausia darytis ranku, koju kremus, kuno sviestus, nes daugmaz is akies pamaisai, ilasini patikusius EA ir viskas. Sudetingiau kai reikia kokiu nors konkretesniu tikslu, pvz. sildomuju kremu -tada jau reikia zinoti, kurie aliejai turi tokiu savybiu. O sunkiausia yra pasidaryti tinkama veidui krema (ne krema apskritai, bet toki, kuris turetu poveiki konkreciam veido tipui ir pan.), nes reikia gerai zinoti kokios baziniu alieju savybes, kokios EA, kurie su kuo dera sinergetiskai ir t.t., kokios proporcijos

QUOTE(katutis @ 2009 03 06, 11:55)
Palomina, tai gal to emulsinio vaško savybės kažkaip yra pakeistos, kad tiktų kaip kremo ingredientas?  g.gif

man sake, kad tas emulsinis vaskas isgaunamas is palmiu ir visiskai naturalus, bet lengvesnes konsistencijos

QUOTE(Dovish @ 2009 03 06, 12:32)
Pasirodysiu ir aš savo krepšiuką ax.gif

kai pamaciau Palominos krepseli ir permeciau savo -tai is gedos nesiryzau savo net fotkinti blush2.gif
Kai pamaciau tavo, situacija jau pagerejo, bet palauksiu kol dar didesniu atsiras ax.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 06, 14:11)
Na, vis tiek smagu pauostyti biggrin.gif
Katuti, o taviškis benzoinas gerai laša? Man vis tenka panaudoti pipetę, nes kitaip niekaip nepralaša ax.gif

patrink tarp ranku, kad susiltu buteliukas -tada lengviau lases. man benzoinas labai gerai lasa, o sunku buna su roziu otto doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zilvine @ 2009 03 06, 14:58)
Mugej isigyjau is latviu naturalaus muilo gabaliuka (toki citrinines spalvos su moliugo seklomis virsuje). 100 gr - 10 litu. O kiek daug ten rusiu ir spalvu, sunku issirinkt.

o sudeti matei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 06, 14:52)
Na, o mes su drauge per pietu pertrauka nulekem i KN, tai pripirkau indeliu lupu balzamui ir 4 EA  thumbup.gif

prasau, gal dar kam prireiks Receptai ir etiketes

aš gundausi citrinų EA biggrin.gif merginos taip išgyrė stebuklingą jo poveikį, plius KN puslapyje labai įdomiai jis aprašytas: eterinis aliejus, gautas distiliavimo, o ne spaudimo būdu, be furanokumarinų (fotosensibilizuojančių medžiagų).

įdomu, ar tai reiškia, kad vasarą galėčiau jo į kokį kūno losjoną įsilašinti ir nebijoti, kad jis sureaguos su saule ir atsiras pigmentinių dėmių? g.gif

ačiū už nuorodą, gal kada pravers 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 06, 16:02)
kai pamaciau Palominos krepseli ir permeciau savo -tai is gedos nesiryzau savo net fotkinti  blush2.gif
Kai pamaciau tavo, situacija jau pagerejo, bet palauksiu kol dar didesniu atsiras  ax.gif

laukiam krepsio mirksiukas.gif
Atsakyti
Deli~ > parasiau laiskeli, kuriame pateikiau tau domimus klausimus, kai tik bus ziniu, parasysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 06, 15:02)
na jau, iki enciklopedijos man dar toloka

sunkiausia yra pasidaryti tinkama veidui krema (ne krema apskritai, bet toki, kuris turetu poveiki konkreciam veido tipui ir pan.), nes reikia gerai zinoti kokios baziniu alieju savybes, kokios EA, kurie su kuo dera sinergetiskai ir t.t., kokios proporcijos

man sake, kad tas emulsinis vaskas isgaunamas is palmiu ir visiskai naturalus, bet lengvesnes konsistencijos

na jau, pagal savo žinių bagažą galėtum būti mūsų direktorė biggrin.gif

tai vat, kad su veido kremais sudėtinga sad.gif Bet manau, kai ko galima vistiek pramokti ax.gif

tai gal jis irgi turi kažkokių gerų savybių ir poveikio odai? g.gif

mačiau KN prie benzoino yra siūlomas kokosų muilas su benzoinu smile.gif Gal kuri pirkot ir bandėt? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 06, 15:03)
įdomu, ar tai reiškia, kad vasarą galėčiau jo į kokį kūno losjoną įsilašinti ir nebijoti, kad jis sureaguos su saule ir atsiras pigmentinių dėmių?  g.gif

taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 06, 15:02)
kai pamaciau Palominos krepseli ir permeciau savo -tai is gedos nesiryzau savo net fotkinti  blush2.gif
Kai pamaciau tavo, situacija jau pagerejo, bet palauksiu kol dar didesniu atsiras  ax.gif

biggrin.gif ta prasme, kad mano didelis? vaje, pasijutau maniake doh.gif biggrin.gif
Atsakyti