QUOTE(katutis @ 2009 03 06, 10:00)
dabar viskas aišku, dėkoju
sekmes
QUOTE(bryyla @ 2009 03 06, 10:05)
o tas kioskiukas kazin tik zirmunuose?
dar maciau lazdynu iki kazkada, gal vasara, daugiau nezinau
QUOTE(katutis @ 2009 03 06, 10:06)
Kunigunda tai išvis vaikščiojanti enciklopedija
na jau, iki enciklopedijos man dar toloka -tektu mesti darba, sporta ir visus pomegius ir tik skaityri skaityti skaityti,o dabar tenka viska pagal grafika daryti - tiek valandu darbinei, tiek valandu grozinei, tiek valandu informacinei medziagai skaityti, tiek valandu kokiam dekupazui, ar veriniams ir t.t. -para per trumpa, kad viska speciau
QUOTE(Palomina @ 2009 03 06, 10:51)
as tai atsimenu pirma kart prisiskaicius knygu apie aromaterapija uzsidegiau namie daryt krema su vasku (su biciu dariau).. ir man nesigavo
tai tada i KN vakarelius zingsniavau ir mokiausi
uzteko i poros kremu vakarelius nueit (vienas su emulsiniu vasku, kitas su biciu vasku), ir jau neblogai pati moku daryt.. net paeksperimentuoju siek tiek
as tai sakyciau, kad lengviausia darytis ranku, koju kremus, kuno sviestus, nes daugmaz is akies pamaisai, ilasini patikusius EA ir viskas. Sudetingiau kai reikia kokiu nors konkretesniu tikslu, pvz. sildomuju kremu -tada jau reikia zinoti, kurie aliejai turi tokiu savybiu. O sunkiausia yra pasidaryti tinkama veidui krema (ne krema apskritai, bet toki, kuris turetu poveiki konkreciam veido tipui ir pan.), nes reikia gerai zinoti kokios baziniu alieju savybes, kokios EA, kurie su kuo dera sinergetiskai ir t.t., kokios proporcijos
QUOTE(katutis @ 2009 03 06, 11:55)
Palomina, tai gal to emulsinio vaško savybės kažkaip yra pakeistos, kad tiktų kaip kremo ingredientas?
man sake, kad tas emulsinis vaskas isgaunamas is palmiu ir visiskai naturalus, bet lengvesnes konsistencijos
QUOTE(Dovish @ 2009 03 06, 12:32)
Pasirodysiu ir aš savo krepšiuką
kai pamaciau Palominos krepseli ir permeciau savo -tai is gedos nesiryzau savo net fotkinti
Kai pamaciau tavo, situacija jau pagerejo, bet palauksiu kol dar didesniu atsiras
QUOTE(Dovish @ 2009 03 06, 14:11)
Na, vis tiek smagu pauostyti
Katuti, o taviškis benzoinas gerai laša? Man vis tenka panaudoti pipetę, nes kitaip niekaip nepralaša
patrink tarp ranku, kad susiltu buteliukas -tada lengviau lases. man benzoinas labai gerai lasa, o sunku buna su roziu otto
Papildyta:
QUOTE(zilvine @ 2009 03 06, 14:58)
Mugej isigyjau is latviu naturalaus muilo gabaliuka (toki citrinines spalvos su moliugo seklomis virsuje). 100 gr - 10 litu. O kiek daug ten rusiu ir spalvu, sunku issirinkt.
o sudeti matei