Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ne mama @ 2009 03 02, 18:45)
geria viduriu isvalymui lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  del odos geriau nevartok biggrin.gif  o jei odai netiks, galesi susitept ant plauku- jis labai gerai atseit veikia plauku augima ax.gif

as tai su ricinos aliejumi seniau blakstienas tepdavau, tai labai sustiprina... reikes gal vel pradeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 02, 19:56)
as tai su ricinos aliejumi seniau blakstienas tepdavau, tai labai sustiprina... reikes gal vel pradeti  ax.gif

o man ziauriai akis grauze kai pabandziau, matyt kazkiek pateko- daugiau nebebandau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 02, 19:03)
o man ziauriai akis grauze kai pabandziau, matyt kazkiek pateko- daugiau nebebandau unsure.gif

reikia labai nedaug jo, tada neturetu patekt..
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 02, 19:04)
reikia labai nedaug jo, tada neturetu patekt..

Reikes nusipirkti papigiai tuso, kad tepti blakstena ricinos aliejuku ax.gif

Atsikraciau kosmetika savo, tik vat krem-pudra liko, bandau parduoti, nes faktiskai nauja, gaila kazkaip atiduoti blush2.gif

Tai kas per daiktas tas Bišofitas??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 02 kovo 2009 - 19:19
QUOTE(ne mama @ 2009 03 02, 19:03)

as tai turejau toki permatoma kaip ir kondicionieriu blakstienoms, tai pabaigusi isloviau buteliuka ir sepetele ir tepdavau, ne karto nepateko i akis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 02, 19:28)
sausai odai patartina 25proc ricinos 4u.gif
Papildyta:
manau avokadai tiktu. dar galima ir is virtuves alyvuogiu jeigu virgin rolleyes.gif  o arbatmedis tai eterinis, o ne bazinis, jo maximum pora lasiuku ir galima

o alyvuogiu tai turiu bigsmile.gif turiu ir ricinos, tik jis senokas (idomu koks galiojimo laikas ricinos, nes originalaus buteliuko neturiu jau) naudoju irgi kartais blakstienoms (as tepu tik blakstienu galiukus, tai negriauzia akiu, jei daugiau tai irgi griauzdavo, bet superinis dalykas thumbup.gif )

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 02, 19:37)
baziniai, tai augaliniai, kuriais skiedziami eteriniai 4u.gif

o kaip zinot kurie skiedziami? ar cia reikia 'iskalt' pavadinimus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 02 kovo 2009 - 19:31
susimakalavau sviestmedi su avokadu aliejum ir levandu ea, na idomu kas per daiktas isejo biggrin.gif kol kas toks pobaisiai zalios spalvos
siaip sviestmedzio kvapas man fainas ir vieno, bet toks sakyciau "naminiam" vartojimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 02 kovo 2009 - 19:33
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 02, 19:29)
o alyvuogiu tai turiu  bigsmile.gif turiu ir ricinos, tik jis senokas (idomu koks galiojimo  laikas ricinos, nes originalaus buteliuko neturiu jau) naudoju irgi kartais blakstienoms (as tepu tik blakstienu galiukus, tai negriauzia akiu, jei daugiau tai irgi griauzdavo, bet superinis dalykas  thumbup.gif )

Jei tai eterinis aliejus, tai ant jo iskart tai parasyta, jie yra kaip ir labai koncentruoti, todel juos reikia naudoti labai atsargiai ir mazais kiekiais, tik kelis EA galima lasinti tiesiai ant odos. Kad juos butu galima naudoti, reikia tirpinti baziniuose aliejuose rolleyes.gif tikiuosi viska teisingai parasiau... daugiau info tikrai internete gali pasiskaityti, jei neaisku mirksiukas.gif
ir tikrai ju iskalti nereikia biggrin.gif uzteks suprasti, kas jie tokie...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 02 kovo 2009 - 19:44
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 02, 19:29)

pvz. siame psl galima pasiziureti, kokie buna eteriniai, kokie baziniai ir manau bus aisku 4u.gif eteriniu visada bus mazesnis kiekis, nes jie buna dideles koncentracijos, todel turi buti skiedziami, aisku, yra keletas, kuriuos galima iskart ant odos tepti (levandu, arbatmedzio), bet velgi gali buti individualiu netoleravimu.
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 02, 18:29)

skiriasi ir kvapo intensyvumu smile.gif

QUOTE(Odora @ 2009 03 02, 18:30)
siaip sviestmedzio kvapas man fainas ir vieno, bet toks sakyciau "naminiam" vartojimui

man irgi patinka sviestmedzio kvapas smile.gif jis, tiesa, kiekviena karta vis kitoks (siek tiek), bet man visu alieju naturalus kvapai patinka (isskyrus neem).
Atsakyti
Del tu kvapu, tai kiek uosciau, tai visi nerealus, nu taip patinka, tokie tikrai geruliai, tikrai ne viens nesmirdejo tokie naturalus zemes kvapai, tikri thumbup.gif , gal levandu nebent, nes asocijuojasi su musu tualeto valikliu lotuliukas.gif tai taip norejau, kad ir galeciau vartot i nauda, kai taip skaniai kvepia... cry.gif
Atsakyti
MB ricinos jau nupirko, ryt tikiuosi, kad parves jojobos aliejaus smile.gif ricinos aliejus apie 6lt kainuoja.

del santykiu, tai pgl odos tipus yra pasiulymai stai cia (ne mama buvo anksciau idejusi):
The mixture:
Dry skin: 25% castor oil, 75% other oil
Normal: 50% castor oil, 50% other oil
Oily: 75% castor oil 25% other oil
Atsakyti