Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Dovish,
labai saunus krepselis thumbup.gif
man labai idomu, kaip tau logonos kondicionierius (condicionier spray)? kaip hauschka tusas?nenuvyles? o cover stickas? dar idomu, kur plaukams priemones, kas ten ant logonos indelio paciam gale? kaip florame kuno pienelis? (pamenu kazkada planavau pirkt), ir koks aliejukas virs monoi (neiziuriu)?
niu ir pazeriau klausimu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mane irgi labai domina I+M sampunas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 06, 10:51)
tai kad tokios pacios nuolaidos ir Nimfali pardoj  mirksiukas.gif  Vergine rase jau..

nu nieko sau, jau būčiau 12 litu išmetus uz atgabenima, reikės savaitgali nulėkti šampūnų ir kondicionierių. Gal kas kokių atsiliepimų turit apie Druide šampūnus ir kondicionierius?
Konkreciai domina:
„BALANCE™“ - sertifikuotas organinis pusiausvyrą atstatantis šampūnas

Kondicionierius Sausiems, šiurkštiems ir greitai susiveliantiems plaukams

Ožkos pieno šampūnas su migdolais.???
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 06, 12:32)
Pasirodysiu ir aš savo krepšiuką ax.gif

hauschkos fanė thumbup.gif

nuostabu, kaip pas jus gražiai išlaikytos EA etiketės - mano tai smarkiai nukentėję nuo šlapių rankų ax.gif
Atsakyti
Baikit, merginos, tikrai ne didelis tas mano krepšas, čia krepšiukas, nesu kosmetikos fanatikė, viską naudoju ir nieko nekaupiu blush2.gif
QUOTE(dilditele @ 2009 03 06, 13:07)
Oho, nieko sau krepsiukas, visas krepsis. Norejau paklaust apie I+M sampuna, jei gerai iziuriu, kaip jis?

Deja, ten ne šampūnas, o plaukų balzamas su kanapėmis ax.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 06, 13:09)
idomu priemones plaukams  ax.gif  Ten yra kauke Logonos ar man vaidenasi  blush2.gif Ir kaip Hauschkos seseliai laikosi?

Šampūnai: logona dilgėlių - naudoju aliejines kaukes išplauti, kartais suveikia mano galvos odą ir ji nusausėja, labai taupus (500ml pas mane, tai turiu jau labai ilgai); bema kasdienio naudojimo - na, šampūnas kaip šampūnas, bet jis man sausina galvos odą, sunaudosiu ir daugiau nebepirksiu, bet mano draugui labai patiko, net paprašė, kad antrą buteliuką nupirkčiau biggrin.gif
I+M balzamas su kanapėmis - kvapas doh.gif visada įsilašinu tai raudonųjų apelsinų, tai citrinų ea, bet gerai drėkina, o ir taupus, nedaug reikia.
Sante nenuplaunamas balzmas (putų konsistencija) - jau 3 buteliukas į pabaigą, man labai patinka, plaukai švelnūs, kvepia.
Sante lakas - naudoju kai šukuosena reikia sutvirtinti, bet nemanau, kad tarkim garbanas drėgnu oru atlaikytų rolleyes.gif
Logonas mažas tubikas - ten toks gelis ar želė, maniškis naudoja plaukus sutvarkyti, o man jo paskirtis - antakiams, super daikčiukas šiuo atveju bigsmile.gif
Logonos purškalas nuo karščio - retai tenka fenuotis plaukus, bet man kažkodėl patinka kvapas, toks gaivinantis.
Logona kitas puškalas - dar nebandžiau ax.gif
Leonor Greyl kremukas plaukams - naudoju galiukams, nes sudėtis gera thumbup.gif
Kaukės jokios plaukams neturiu. Na, turėjau logonos su simondsijomis, gerai drėkino, apsunkindavo plauką, bet aš dievinu aliejines kaukes wub.gif

Dr.H šešėliai labai natūraliai atrodo, nerėžia akies, be jokių blizgučių matiniai. Na, švelnios spalvos mirksiukas.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 06, 13:23)

man labai idomu, kaip tau logonos kondicionierius (condicionier spray)? nebandžiau dar ax.gif
kaip hauschka tusas?nenuvyles? Čia jau antras tubikas, jau net ir trečią į atsargas esu nusipirkusi. Man jis labai patinka, na, drėgnam ore arba po dušo pateka man prie antakių linijos, bet labai gražiai paryškina blakstienas - keletas potepių ir tankios, ir pariestos.
o cover stickas? Cover stick'u taip pat esu labai patenkinta, vos tik koks neklaužada kalasi pateplioju ir nebeprasikala, beto ir pamaskuoja (turiu 2 numerį).
dar idomu, kur plaukams priemones, kas ten ant logonos indelio paciam gale? Čia Leonor Greyl kremukas anti frizz ar kažkas panašaus, naudoju plaukų galiukams - beveik visa sudėtis sertifikuota ecocert, daug aliejų. Na, tik gale yra propylene glycol, bet pagal sudėties vietą jo mažai yra. Vienas minusas - kaina nemaža,o tūris irgi nedidelis (berods75ml), bet man taupiai naudojasi, 1-2 paspaudimų reikia.
kaip florame kuno pienelis? Nuostabiai gaivaus kvapo - vasarą man labai patiko, lengvas, gal kiek sunkiau įsigeria į odą, bet pasimasažuoti visada smagu, jei nori galėsiu duoti pabandyti mirksiukas.gif
koks aliejukas virs monoi (neiziuriu)? Dygminų smile.gif

Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 03 06, 13:45)
hauschkos fanė  thumbup.gif

nuostabu, kaip pas jus gražiai išlaikytos EA etiketės - mano tai smarkiai nukentėję nuo šlapių rankų  ax.gif

hihihi.gif tikrai, mane net draugas erzina, vis dainuoja "help me, dr.hauschka" lotuliukas.gif

Mano buteliukai kartais irgi nukenčia, bet aš visada imu prie pat kaklelio viršaus, kur nėra popieriaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Dovish, kaip tau Hauschkos akiu piestukas? minkstas? gerai brezia? kaip laikosi?
ir kam naudoji Ylang Ylang EA? as toki irgi turiu, nusipirkau, nes tuo momentu kvapas patiko biggrin.gif bet dabar jau kazkaip nelabai man jis blush2.gif nezinau kur pritaikyt...
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 06, 13:56)

aciu uz atsakymus 4u.gif
o kur naudoji dygminu aliejuka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 06, 13:56)
hihihi.gif tikrai, mane net draugas erzina, vis dainuoja "help me, dr.hauschka" lotuliukas.gif

Mano buteliukai kartais irgi nukenčia, bet aš visada imu prie pat kaklelio viršaus, kur nėra popieriaus mirksiukas.gif

ne veltui lotuliukas.gif

mano būklė kai kurių tokia, kad reikia atsidarius skirti pagal kvapą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 06, 14:01)
kaip tau Hauschkos akiu piestukas? minkstas? gerai brezia? kaip laikosi?
ir kam naudoji Ylang Ylang EA? as toki irgi turiu, nusipirkau, nes tuo momentu kvapas patiko  biggrin.gif  bet dabar jau kazkaip nelabai man jis  blush2.gif  nezinau kur pritaikyt...

Pieštukas tikrai minkštas, brėžia gerai, laikosi man visą dieną, o ir nusivalo labai gerai ir nesunkiai - dr.H pienelis labai lengvai nuvalo mirksiukas.gif
Ea kvapas man kaip afrodiziakas lotuliukas.gif Naudoju plaukų kaukei, į kūno sviestą dėjau, dar pasidarysiu masažinį aliejų biggrin.gif Kartais norisi kambarį pasikvepinti, bet gaila rolleyes.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 06, 14:02)
o kur naudoji dygminu aliejuka? 4u.gif

4u.gif Dėjau į rankų/kojų balzamą, kūno sviestą, plaukams. Kunigunda kažkada minėjo, kad jis šildančių savybių turi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 03 06, 14:05)
mano būklė kai kurių tokia, kad reikia atsidarius skirti pagal kvapą tongue.gif

Na, vis tiek smagu pauostyti biggrin.gif
Katuti, o taviškis benzoinas gerai laša? Man vis tenka panaudoti pipetę, nes kitaip niekaip nepralaša ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 06 kovo 2009 - 14:14
QUOTE(Dovish @ 2009 03 06, 15:11)
Pieštukas tikrai minkštas, brėžia gerai, laikosi man visą dieną, o ir nusivalo labai gerai ir nesunkiai - dr.H pienelis labai lengvai nuvalo mirksiukas.gif
Ea kvapas man kaip afrodiziakas lotuliukas.gif Naudoju plaukų kaukei, į kūno sviestą dėjau, dar pasidarysiu masažinį aliejų biggrin.gif Kartais norisi kambarį pasikvepinti, bet gaila rolleyes.gif

Na, vis tiek smagu pauostyti biggrin.gif
Katuti, o kaip tau benzoina, gerai laša? Man vis tenka panaudoti pipetę ax.gif

na aisku 4u.gif 4u.gif saunus tavo krepsys thumbup.gif
o ylang'as tai stipraus kvapo, tai kambariui pakvepint ir vieno lasiuko uztektu biggrin.gif
del benzoino, tai pries lasindama suplak buteliuka, tada geriau lases mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 06 kovo 2009 - 14:16
QUOTE(Palomina @ 2009 03 06, 14:15)

del benzoino, tai pries lasindama suplak buteliuka, tada geriau lases  mirksiukas.gif

Atrodo lyg purčiau, reikės stipriau pabandyti, ačiū biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
[
o ricinos kaukė yra pigu ir efektyvu, tokias tik ir darytis smile.gif

mažas simondsijų aliejaus buteliukas Naujojoj Barmunėj kainuoja beveik 12 litų, ricina - dar apie 5 litus, o kaip aš kamšteliais matuoju, tai man pirmą kartą gavosi po vieną kamštelį vieno ir kito aliejaus, gal net perdaug prisimaišiau vienam kartui wink.gif Tai ilgam užteks biggrin.gif
[/quote]

tai kauke susideda tik is ricinos ir simondciju? Na as niekaip nerandu recepto sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata_abc: 06 kovo 2009 - 14:38