o kas tas emulsinis vaškas, kam jis skirtas ir iš kur jo gauti?
QUOTE(katutis @ 2009 03 06, 12:23)
o kas tas emulsinis vaškas, kam jis skirtas ir iš kur jo gauti?
KN yra pirkt.. 10 g - 9 lt kainuoja (jei gerai prisimenu).. visu paskirciu as to vasko nezinau, bet viena is paskirciu - i krema det (vietoj biciu vasko).. jis nera toks naudingas kaip biciu vaskas..
su emulsiniu vasku kremas visada gausis, nebutina ziuret jau ten labai tiksliai visu ingridientu kiekiu..
Paklausiu biskuti ne i tema, bet gal kuri prisimena toje alieju parduotuveje Haleje, berods, yra vaistazoliu - ar ten lietuviu gamintoju? ir prieskoniai ten sveriami ar supakuoti?
QUOTE(Palomina @ 2009 03 06, 10:51)
o Logonos sviestas tai ir man patinka kai tik issitepu juo, tai svaigstu nuo kvapo
tai kad tokios pacios nuolaidos ir Nimfali pardoj Vergine rase jau..
tai kad tokios pacios nuolaidos ir Nimfali pardoj Vergine rase jau..
Gerai jums Vilniuje As kazkaip tik vakar uztikau, kad ju produkcijos ir internete yra
O Logonos sviesta ir as galiu pagirti, negaliu atsidziaugt ir kvapas man patinka
Palomina, tai gal to emulsinio vaško savybės kažkaip yra pakeistos, kad tiktų kaip kremo ingredientas?
QUOTE(katutis @ 2009 03 06, 12:55)
Palomina, tai gal to emulsinio vaško savybės kažkaip yra pakeistos, kad tiktų kaip kremo ingredientas?
oi zinok nezinau KN cia reikia klaust
Pasirodysiu ir aš savo krepšiuką
Veidui:
Naudoju tik Dr.Hauschka priemones, nes jos man kuo puikiausiai tiko ir net nenoriu į nieką keisti
Plaukams:
Labai labai atsibodo naudoti Logonos dilgėlių šampūną - jis man nesibaigiantis
Kūnui:
Na ir aliejai:
Naudoju plaukams, kūnui ir kt. malonių daikčiukų gamybai
Papildyta:
Kaip pastebėjau tiek suspaudžiau nuotraukas, kad kai kur nesimato pilnų užrašų, na, jeigu kas nors neaišku ir domina prašau klausti
Veidui:
Naudoju tik Dr.Hauschka priemones, nes jos man kuo puikiausiai tiko ir net nenoriu į nieką keisti
Plaukams:
Labai labai atsibodo naudoti Logonos dilgėlių šampūną - jis man nesibaigiantis
Kūnui:
Na ir aliejai:
Naudoju plaukams, kūnui ir kt. malonių daikčiukų gamybai
Papildyta:
Kaip pastebėjau tiek suspaudžiau nuotraukas, kad kai kur nesimato pilnų užrašų, na, jeigu kas nors neaišku ir domina prašau klausti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 06, 13:32)
oho kiek visko DAAUUG (pavydžiu...)
Norėjau pasiteirauti nuomonės, apie Hauschkos akių pravedimą (kaip laikosi, kaip tepasi?
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 03 06, 11:41)
Paklausiu biskuti ne i tema, bet gal kuri prisimena toje alieju parduotuveje Haleje, berods, yra vaistazoliu - ar ten lietuviu gamintoju? ir prieskoniai ten sveriami ar supakuoti?
Vaitazoliu yra Balvočiūtės mišinių (tai LT), kokie kiti-nžn. Prieskoniai-sveriami, atsveria, kiek nori
QUOTE(Sviripilė @ 2009 03 06, 12:43)
oho kiek visko DAAUUG (pavydžiu...)
Norėjau pasiteirauti nuomonės, apie Hauschkos akių pravedimą (kaip laikosi, kaip tepasi?
Nėra čia jau tiek daug
Su pravedimu man nelabai nuskilo, nes su mažu defektu pakliuvo (tokia gumytė atšokus, nelabai moku paaiškinti). Laikosi normaliai, bet tiesios plonos linijos man nelabai išeina padaryti, aišku čia dar tam ir įgūdžių reikia
QUOTE(Dovish @ 2009 03 06, 12:32)
Oho, nieko sau krepsiukas, visas krepsis. Norejau paklaust apie I+M sampuna, jei gerai iziuriu, kaip jis?
QUOTE(Simoo7e @ 2009 03 05, 20:04)
Kašariukė> zadejo, kad nauju prekiu turetu atvezti si 5ieni, o nuolaidos prikalusys nuo prekiu kiekio, jei domins, rasykit
o kokios naujos prekes? Ar tiesiog nauja partija? Gal turesit logonos free kremo ir su alaviju meginuku?
QUOTE(bryyla @ 2009 03 05, 20:12)
kas del sampuno, tai man jis labai geras, nesausina galvos odos, o KN sake, jog jojobos aliejus geras lb plaukams, sureaguliuoja riebalu kieki, gydo pleiskanas, drekina, tai gal padetu... as ji naudoju karta per savaite, kartais kauke ir per nakti palieku, tai nusiskundimu neturiu
o va kas del kremo... tai mane truputi apgavo na netycia aisku... norejau pirkti ECO kuno pienelio drekinamojo meginuka, bet rodinejo ir kitus, tai idave veidui skirta drekinamaji... apie plevele man ji nieko nesake, bet taip tikrai yra ! jauciu tai katik po uzsitepimo, o paskui nebe, bet siaip kremukas visai nieko, gerai padrekina tik man tokiai sausaodei ir jautrios odos savininkei noretusi dar geresnio ir patikimesnio...
o va kas del kremo... tai mane truputi apgavo na netycia aisku... norejau pirkti ECO kuno pienelio drekinamojo meginuka, bet rodinejo ir kitus, tai idave veidui skirta drekinamaji... apie plevele man ji nieko nesake, bet taip tikrai yra ! jauciu tai katik po uzsitepimo, o paskui nebe, bet siaip kremukas visai nieko, gerai padrekina tik man tokiai sausaodei ir jautrios odos savininkei noretusi dar geresnio ir patikimesnio...
supratau, kremo turbut nerizikuosiu ir nepirksiu, o pieneli kunui esu bandzius, tik nepamenu kuri: lengvesni ar riebesni Tai man patiko
Sampuna jauciu greit jau isbandysiu ir irgi parasysiu ar patiko
QUOTE(Dovish @ 2009 03 06, 13:32)
wow
idomu priemones plaukams Ten yra kauke Logonos ar man vaidenasi
Ir kaip Hauschkos seseliai laikosi?