Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

o kas tas emulsinis vaškas, kam jis skirtas ir iš kur jo gauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 06, 12:23)
o kas tas emulsinis vaškas, kam jis skirtas ir iš kur jo gauti?  4u.gif

KN yra pirkt.. 10 g - 9 lt kainuoja (jei gerai prisimenu).. visu paskirciu as to vasko nezinau, bet viena is paskirciu - i krema det (vietoj biciu vasko).. jis nera toks naudingas kaip biciu vaskas..
su emulsiniu vasku kremas visada gausis, nebutina ziuret jau ten labai tiksliai visu ingridientu kiekiu..
Atsakyti
Paklausiu biskuti ne i tema, bet gal kuri prisimena toje alieju parduotuveje Haleje, berods, yra vaistazoliu - ar ten lietuviu gamintoju? ax.gif ir prieskoniai ten sveriami ar supakuoti?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 06, 10:51)
o Logonos sviestas tai ir man patinka  thumbup.gif  kai tik issitepu juo, tai svaigstu nuo kvapo  wub.gif
tai kad tokios pacios nuolaidos ir Nimfali pardoj  mirksiukas.gif  Vergine rase jau..

Gerai jums Vilniuje tongue.gif As kazkaip tik vakar uztikau, kad ju produkcijos ir internete yra blush2.gif
O Logonos sviesta ir as galiu pagirti, negaliu atsidziaugt ir kvapas man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Palomina, tai gal to emulsinio vaško savybės kažkaip yra pakeistos, kad tiktų kaip kremo ingredientas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 06, 12:55)
Palomina, tai gal to emulsinio vaško savybės kažkaip yra pakeistos, kad tiktų kaip kremo ingredientas?  g.gif

oi zinok nezinau blush2.gif KN cia reikia klaust
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš savo krepšiuką ax.gif

Veidui:
user posted image
Naudoju tik Dr.Hauschka priemones, nes jos man kuo puikiausiai tiko ir net nenoriu į nieką keisti biggrin.gif
user posted image

Plaukams:
user posted image
Labai labai atsibodo naudoti Logonos dilgėlių šampūną - jis man nesibaigiantis doh.gif

Kūnui:
user posted image

Na ir aliejai:
user posted image
user posted image
Naudoju plaukams, kūnui ir kt. malonių daikčiukų gamybai biggrin.gif
Papildyta:
Kaip pastebėjau tiek suspaudžiau nuotraukas, kad kai kur nesimato pilnų užrašų, na, jeigu kas nors neaišku ir domina prašau klausti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 06 kovo 2009 - 12:33
QUOTE(Dovish @ 2009 03 06, 13:32)

swoon.gif oho kiek visko DAAUUG (pavydžiu...) 4u.gif biggrin.gif blush2.gif
Norėjau pasiteirauti nuomonės, apie Hauschkos akių pravedimą (kaip laikosi, kaip tepasi?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 03 06, 11:41)
Paklausiu biskuti ne i tema, bet gal kuri prisimena toje alieju parduotuveje Haleje, berods, yra vaistazoliu - ar ten lietuviu gamintoju? ax.gif  ir prieskoniai ten sveriami ar supakuoti?

Vaitazoliu yra Balvočiūtės mišinių (tai LT), kokie kiti-nžn. Prieskoniai-sveriami, atsveria, kiek nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 03 06, 12:43)
swoon.gif oho kiek visko DAAUUG (pavydžiu...) 4u.gif  biggrin.gif  blush2.gif
Norėjau pasiteirauti nuomonės, apie Hauschkos akių pravedimą (kaip laikosi, kaip tepasi?smile.gif

Nėra čia jau tiek daug blush2.gif
Su pravedimu man nelabai nuskilo, nes su mažu defektu pakliuvo (tokia gumytė atšokus, nelabai moku paaiškinti). Laikosi normaliai, bet tiesios plonos linijos man nelabai išeina padaryti, aišku čia dar tam ir įgūdžių reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 06, 12:32)

Oho, nieko sau krepsiukas, visas krepsis. Norejau paklaust apie I+M sampuna, jei gerai iziuriu, kaip jis?
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2009 03 05, 20:04)
Kašariukė> zadejo, kad nauju prekiu turetu atvezti si 5ieni, o nuolaidos prikalusys nuo prekiu kiekio, jei domins, rasykit

o kokios naujos prekes? blush2.gif Ar tiesiog nauja partija? biggrin.gif Gal turesit logonos free kremo ir su alaviju meginuku? blush2.gif
QUOTE(bryyla @ 2009 03 05, 20:12)
kas del sampuno, tai man jis labai geras, nesausina galvos odos, o KN sake, jog jojobos aliejus geras lb plaukams, sureaguliuoja riebalu kieki, gydo pleiskanas, drekina, tai gal padetu... as ji naudoju karta per savaite, kartais kauke ir per nakti palieku, tai nusiskundimu neturiu  mirksiukas.gif

o va kas del kremo... tai mane truputi apgavo  biggrin.gif na netycia aisku... norejau pirkti ECO kuno pienelio drekinamojo meginuka, bet rodinejo ir kitus, tai idave veidui skirta drekinamaji... apie plevele man ji nieko nesake, bet taip tikrai yra ! jauciu tai katik po uzsitepimo, o paskui nebe, bet siaip kremukas visai nieko, gerai padrekina  ax.gif tik man tokiai sausaodei ir jautrios odos savininkei noretusi dar geresnio ir patikimesnio...

supratau, kremo turbut nerizikuosiu ir nepirksiu, o pieneli kunui esu bandzius, tik nepamenu kuri: lengvesni ar riebesni doh.gif Tai man patiko wub.gif
Sampuna jauciu greit jau isbandysiu ir irgi parasysiu ar patiko biggrin.gif
QUOTE(Dovish @ 2009 03 06, 13:32)

wow thumbup.gif bigsmile.gif
idomu priemones plaukams ax.gif Ten yra kauke Logonos ar man vaidenasi blush2.gif
Ir kaip Hauschkos seseliai laikosi? ax.gif 4u.gif
Atsakyti