QUOTE(Dovish @ 2009 03 05, 23:56)
Kokie jo šereliai (minkšti, vidutiniai, kieti)?
Prasidariau Logonos tropinį kūno sviestą - nebeiškenčiau sauso ir niežtinčio kūno. Ir žinokit nebereikalo taip dievinu šį sviestą - oda staigiai nurimo
sepetelio sereliai kai suslapo tai tokie vid. kietumo pasidare.. zodziu kaip normalus sepetelis, na gal vos vos noretusi minkstesnio, bet seip tai visai neblogai... valo irgi gerai.. bet va man kas nelabai patiko, o gi suslapusios medienos skonis
o Logonos sviestas tai ir man patinka
kai tik issitepu juo, tai svaigstu nuo kvapo
QUOTE(dilditele @ 2009 03 06, 01:19)
Kokiu fainu nuolaidu Druide cia yra
kosmetikos
tai kad tokios pacios nuolaidos ir Nimfali pardoj
Vergine rase jau..
QUOTE(fishke @ 2009 03 06, 10:58)
.... kiek šansų man ( tokiai žaliai ) namie pasidaryt veido kremą
o gal kuri gaminat ir kitoms???? nes pati jokių aliejų neturiu ( dar kol kas, tik taukmedžio sviestą ) ir nelabai susidėlioju galvoj kokių ingridientų reikėtų
na sansu yra
pvz veido krema su emulsiniu vasku tai lengvai pasidarysi.. na tik ingridientu reikia turet..
o su biciu vasku tai mazas sansas, kad pavyks padaryt kaip reikia
net ne visoms pavyksta KN vakarelyje teisingai padaryt..
QUOTE(katutis @ 2009 03 06, 11:06)
kadangi yra kelios kremų rūšys, tai bent jau aš, pirmąkart nepamokyta tikriausiai nedrįčiau pati kažką makaluot
Pvz. Palomina - pavaikščiojo į KN, daug naudingos info sužinojo - kaip ką, kas su kuom dera
Kunigunda tai išvis vaikščiojanti enciklopedija
as tai atsimenu pirma kart prisiskaicius knygu apie aromaterapija uzsidegiau namie daryt krema su vasku (su biciu dariau).. ir man nesigavo
tai tada i KN vakarelius zingsniavau ir mokiausi
uzteko i poros kremu vakarelius nueit (vienas su emulsiniu vasku, kitas su biciu vasku), ir jau neblogai pati moku daryt.. net paeksperimentuoju siek tiek