Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ne mama @ 2009 03 06, 00:51)
shea butter

aciu 4u.gif
tik idomu ar tikrai is to akamuti nera 100% garantijos,kad naturalus gaminiai, nes kainos tai zemesnes nei KN g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 05, 23:57)
aciu  4u.gif
tik idomu ar tikrai is to akamuti nera 100% garantijos,kad naturalus gaminiai, nes kainos tai zemesnes nei KN  g.gif

as ka tik skaiiau apie akamuti smile.gif tai mergina kazka parsisiuntus sake, kad viskas ten su juo tvarkoj ir kad atitinka sudetis ant etiketes su deklaruojama internete 4u.gif
Atsakyti
Kokiu fainu nuolaidu Druide cia yra kosmetikos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilditele: 06 kovo 2009 - 00:32
QUOTE(violence @ 2009 03 06, 01:10)
as ka tik skaiiau apie akamuti smile.gif tai mergina kazka parsisiuntus sake, kad viskas ten su juo tvarkoj ir kad atitinka sudetis ant etiketes su deklaruojama internete  4u.gif

tai as irgi skaiciau, vienos rase,kad viskas tvarkoje, kitos rase, kad sudetis gaminio skiriasi ant gaminio pakuotes ir internete aprasymo... kazkaip nedristu pirkt, jauciu liksiu istikima KN biggrin.gif nors kainos ten aukstos ir noretusi pigiau gauti, bent jau tu gaminiu, kuriu reikia sunaudot daugiau blush2.gif
Atsakyti
na baigiu nuplukti beskaitydama karsta.gif ir jaučiu jog niekas neaiškėja man pačiai beieškant blush2.gif tad gal labai nesupyksti jei kartosiuos doh.gif
.... kiek šansų man ( tokiai žaliai ) namie pasidaryt veido kremą blush2.gif o gal kuri gaminat ir kitoms???? nes pati jokių aliejų neturiu ( dar kol kas, tik taukmedžio sviestą ) ir nelabai susidėlioju galvoj kokių ingridientų reikėtų blush2.gif

.... kur Klaipėdoje pigiausiai nusiperkat visokių ten aliejų ir t.t.

ir ta ricinos kaukė dar neduoda gyventi ....( man turbūt reik pirštu parodyt doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 05, 22:54)
nu ne, jis priesais lyg tabako gaminius, ta prasme, praeini tas krepsiu spinteles, tada berods draudimo stalas, tada tie rukalai ir priesais juos yra tas stiklinis "namelis su dviem sienom"

dabar viskas aišku, dėkoju 4u.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 05, 22:56)
Čiurlionio mirksiukas.gif

man pačiai aiškiau pagal Basanavičiaus ax.gif , nors pėstute bevaikščiodama jau įsikirtau į gatvių sistemą - kas ir kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 06, 00:32)
paskaitykit praeitos temeles keleta priespaskutiniu puslapiuku- ten placiai aprasyta mirksiukas.gif

skaityt nuo 40psl biggrin.gif  :
http://www.supermama...?...0543&st=456

QUOTE(fishke @ 2009 03 06, 10:58)
na baigiu nuplukti beskaitydama  karsta.gif ir jaučiu jog niekas neaiškėja man pačiai beieškant  blush2.gif  tad gal labai nesupyksti jei kartosiuos  doh.gif
.... kiek šansų man ( tokiai žaliai ) namie pasidaryt veido kremą  blush2.gif  o gal kuri gaminat ir kitoms???? nes pati jokių aliejų neturiu ( dar kol kas, tik taukmedžio sviestą  ) ir nelabai susidėlioju galvoj kokių ingridientų reikėtų  blush2.gif

.... kur Klaipėdoje pigiausiai nusiperkat visokių ten aliejų ir t.t.

ir ta ricinos kaukė dar neduoda gyventi ....( man turbūt reik pirštu parodyt  doh.gif )

taigi ne mama ikele tau net nuoroda ir parase psl biggrin.gif
manau krema galima lengvai ir paciai pasidaryt, taciau as bandysiu pirma krema pasidaryt gaminimo vakarelyje, ten viska isaiskina arba galima susitart su kuria mergina, kad gamindama pakviestu pasiziuret ax.gif nes paciai, tai nezinau ar iseitu viska teisinga padaryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 05, 22:54)
ne, sita alieju as geriu  ax.gif, bet jis tikrai kokybiskas - nemanau,kad pakenktu odai
nu ne, jis priesais lyg tabako gaminius, ta prasme, praeini tas krepsiu spinteles, tada berods draudimo stalas, tada tie rukalai ir priesais juos yra tas stiklinis "namelis su dviem sienom"

o tas kioskiukas kazin tik zirmunuose? idomu ar ten geras avokadu aliejus, gal kas bandete? g.gif noriu odai naudoti...
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 03 06, 09:58)
.... kiek šansų man ( tokiai žaliai ) namie pasidaryt veido kremą  blush2.gif  o gal kuri gaminat ir kitoms????

ir ta ricinos kaukė dar neduoda gyventi ....( man turbūt reik pirštu parodyt  doh.gif )

kadangi yra kelios kremų rūšys, tai bent jau aš, pirmąkart nepamokyta tikriausiai nedrįčiau pati kažką makaluot biggrin.gif Pvz. Palomina - pavaikščiojo į KN, daug naudingos info sužinojo - kaip ką, kas su kuom dera smile.gif Kunigunda tai išvis vaikščiojanti enciklopedija thumbup.gif

o ricinos kaukė yra pigu ir efektyvu, tokias tik ir darytis smile.gif

mažas simondsijų aliejaus buteliukas Naujojoj Barmunėj kainuoja beveik 12 litų, ricina - dar apie 5 litus, o kaip aš kamšteliais matuoju, tai man pirmą kartą gavosi po vieną kamštelį vieno ir kito aliejaus, gal net perdaug prisimaišiau vienam kartui wink.gif Tai ilgam užteks biggrin.gif
Atsakyti
taigi ne mama ikele tau net nuoroda ir parase psl biggrin.gif

lotuliukas.gif aga, redaguota zinutė jos, nes vakar iškart kai gavau ats, nuorodos dar nebuvo biggrin.gif tai skaičiau aną temą maždaug nuo 45 psl ir va neradau doh.gif lotuliukas.gif
ačiū 4u.gif

kadangi yra kelios kremų rūšys, tai bent jau aš, pirmąkart nepamokyta tikriausiai nedrįčiau pati kažką makaluot

ech...... doh.gif nu tadu reiks kažkaip konsultuotis su kažkuria, nes vakarėliai mana kaime nevykst lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 06 kovo 2009 - 10:19
man pačiai būtų labai pravartu išklausyti kokią paskaitėlę apie kremų rūšis ax.gif Gal pavyks į KN kokį seminarą užsirašyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 05, 23:56)
Kokie jo šereliai (minkšti, vidutiniai, kieti)? ax.gif

Prasidariau Logonos tropinį kūno sviestą - nebeiškenčiau sauso ir niežtinčio kūno. Ir žinokit nebereikalo taip dievinu šį sviestą - oda staigiai nurimo thumbup.gif

sepetelio sereliai kai suslapo tai tokie vid. kietumo pasidare.. zodziu kaip normalus sepetelis, na gal vos vos noretusi minkstesnio, bet seip tai visai neblogai... valo irgi gerai.. bet va man kas nelabai patiko, o gi suslapusios medienos skonis biggrin.gif blush2.gif

o Logonos sviestas tai ir man patinka thumbup.gif kai tik issitepu juo, tai svaigstu nuo kvapo wub.gif

QUOTE(dilditele @ 2009 03 06, 01:19)
Kokiu fainu nuolaidu Druide cia yra kosmetikos

tai kad tokios pacios nuolaidos ir Nimfali pardoj mirksiukas.gif Vergine rase jau..

QUOTE(fishke @ 2009 03 06, 10:58)
.... kiek šansų man ( tokiai žaliai ) namie pasidaryt veido kremą  blush2.gif  o gal kuri gaminat ir kitoms???? nes pati jokių aliejų neturiu ( dar kol kas, tik taukmedžio sviestą  ) ir nelabai susidėlioju galvoj kokių ingridientų reikėtų  blush2.gif

na sansu yra biggrin.gif pvz veido krema su emulsiniu vasku tai lengvai pasidarysi.. na tik ingridientu reikia turet..
o su biciu vasku tai mazas sansas, kad pavyks padaryt kaip reikia biggrin.gif net ne visoms pavyksta KN vakarelyje teisingai padaryt..

QUOTE(katutis @ 2009 03 06, 11:06)
kadangi yra kelios kremų rūšys, tai bent jau aš, pirmąkart nepamokyta tikriausiai nedrįčiau pati kažką makaluot biggrin.gif Pvz. Palomina - pavaikščiojo į KN, daug naudingos info sužinojo - kaip ką, kas su kuom dera smile.gif Kunigunda tai išvis vaikščiojanti enciklopedija  thumbup.gif

as tai atsimenu pirma kart prisiskaicius knygu apie aromaterapija uzsidegiau namie daryt krema su vasku (su biciu dariau).. ir man nesigavo lotuliukas.gif tai tada i KN vakarelius zingsniavau ir mokiausi thumbup.gif uzteko i poros kremu vakarelius nueit (vienas su emulsiniu vasku, kitas su biciu vasku), ir jau neblogai pati moku daryt.. net paeksperimentuoju siek tiek biggrin.gif
Atsakyti