Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 03 05, 21:04)
o greitai susigeria?  smile.gif

man greitai, as visa veida apslakstau vandeniu, tada pateplioju akis, tada visa veida kitu alieju, papleknoju per veida ir kol susitvarkau ranksluoscius vonioj iseinu visa matine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 05, 20:55)
o kas basanaviciaus?  unsure.gif

aij, gi elyte stepono g. 6? biggrin.gif

Elytė Stepono6, o KN - Basanavičiaus gatvėje 4u.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 05, 21:03)
Aprobuojam kaip gerą dalyką thumbup.gif Reikės dažniau.

na matai thumbup.gif Forumą puola ricinų aliejaus manija bigsmile.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 05, 21:53)
Ju buna IKi parduotuvese esanciuose "kioskuose"

aš tai neradau praeitą kartą biggrin.gif Jis rūsyje tas kioskas? (Žirmūnų Iki) 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, man dabar sove i galva, o jeigu tonika paciom pasigaminus g.gif , kazkur lyg maciau receptuku ekologisko gyvenimo budo skyreli, bet dabar neberandu, gal zinot ar bandet, but visai idomu savos gamybos turet rolleyes.gif

dar buvau uzsisakius kokosu alieju is Akamuti, tai ka galiu pasakyt, viskas ok, kvepia aisku nuostabiai, gavosi pigiau nei KN, labai super wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 05, 22:00)
o tu tokius aliejus maistui naudoji ar ir kaip kosmetika?  g.gif

ne, sita alieju as geriu ax.gif, bet jis tikrai kokybiskas - nemanau,kad pakenktu odai

QUOTE(katutis @ 2009 03 05, 22:47)
aš tai neradau praeitą kartą biggrin.gif Jis rūsyje tas kioskas? (Žirmūnų Iki)  4u.gif

nu ne, jis priesais lyg tabako gaminius, ta prasme, praeini tas krepsiu spinteles, tada berods draudimo stalas, tada tie rukalai ir priesais juos yra tas stiklinis "namelis su dviem sienom"
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 05, 17:36)
dantu sepeteli (Stepono g.6)

Kokie jo šereliai (minkšti, vidutiniai, kieti)? ax.gif
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 05, 18:28)
tikrai? bigsmile.gif

Tikrai tikrai drinks_cheers.gif
o KN - Basanavičiaus gatvėje  4u.gif

Čiurlionio mirksiukas.gif

------------------------
Prasidariau Logonos tropinį kūno sviestą - nebeiškenčiau sauso ir niežtinčio kūno. Ir žinokit nebereikalo taip dievinu šį sviestą - oda staigiai nurimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 03 05, 22:20)
Aš šiandien pirmą kartą užmačiau tokį kioską, kuriame prekiaujama rusiška kosmetika ir pamačiau, kad ten yra visokių aliejų. Nesusilaikiau ir vieną nusipirkau išbandymui erškėtrožių nerafinuotą aliejų. 100 ml. kainavo 13 litų. Taigi dabar visaip ten jį uostau, ragauju ir visus užrašus skaitinėju smile.gif Žiūriu, kad yra ir internetinis puslapis nurodytas
http://www.oblepiha....emart/Itemid,3/

Ką manot?  ax.gif  biggrin.gif

ziurineju irgi sita psl.
kai buvau paskaitoj, man aiskino, kad jokiu arbuzu, braskiu ir pan. negali but alieju, o cia radau arbuzu g.gif
Atsakyti
Elytė Stepono6, o KN - Basanavičiaus gatvėje  4u.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 05, 22:56)
Čiurlionio mirksiukas.gif

karsta.gif jau buvau nusigandus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 03 05, 21:20)
Aš šiandien pirmą kartą užmačiau tokį kioską, kuriame prekiaujama rusiška kosmetika ir pamačiau, kad ten yra visokių aliejų. Nesusilaikiau ir vieną nusipirkau išbandymui erškėtrožių nerafinuotą aliejų. 100 ml. kainavo 13 litų. Taigi dabar visaip ten jį uostau, ragauju ir visus užrašus skaitinėju smile.gif Žiūriu, kad yra ir internetinis puslapis nurodytas
http://www.oblepiha....emart/Itemid,3/

Ką manot?  ax.gif  biggrin.gif

Nu smagu kad ir Kaune kazkas yra. Ale is kitos puses as kazkaip labai nepatikliai ziuriu i tokius kioskus, ypac prie turgaus
Atsakyti
laba, mergaitės bigsmile.gif labai čia pas jum įdomu viskas bigsmile.gif kol kas dar nelabai įkertu kas kaip ir t.t. Čia kaip suprantu pačios gaminatės sau kremukus veidui kūnui ir pan. ?
na kol kas jaučiu klausimų milijonas, reiks ryt šviežia galva nuo a iki .... perskaityt bigsmile.gif nes daba kažkaip padrikai man čia viskas galvon keliauja doh.gif

gal galima pakartot veido valymui su ricina ir dar kažkuo receptą blush2.gif

p.s. šian iš kvapų namų nusipirkau taukmedžio sviesto , latviško "stenders" unsure.gif pardavėja nelabai kokios info apie tą jų produktą suteikė, nes neva naujiena dar g.gif tai va, gal kas jų turi, naudoja ir t.t rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 05 kovo 2009 - 23:32
QUOTE(fishke @ 2009 03 06, 00:27)
gal galima pakartot veido valymui su ricina ir dar kažkuo receptą  blush2.gif

p.s. šian iš kvapų namų nusipirkau tipo taukmedžio sviesto , latviško "stenders"  unsure.gif  pardavėja nelabai kokios info apie tą jų produktą suteikė, nes neva naujiena dar  g.gif  tai va, gal kas jų turi, naudoja ir t.t  rolleyes.gif

paskaitykit praeitos temeles keleta priespaskutiniu puslapiuku- ten placiai aprasyta mirksiukas.gif

skaityt nuo 40psl biggrin.gif :
http://www.supermama...?...0543&st=456
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 05 kovo 2009 - 23:37
merginos, sorry kad ne visai i tema, kaip angliskai sviestmedziu aliejus? ziurineju akamuti psl ir nezinau kuris blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 05 kovo 2009 - 23:50
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 06, 00:48)
merginos, sorry kad ne visai i tema, kaip angliskai sviestmedziu aliejus? ziurineju akamuti psl ir nezinau kuris  blush2.gif

shea butter
Atsakyti