Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(nep @ 2009 03 05, 21:17)
taigi Palomina sake, kad "naturalus".  lotuliukas.gif

nu as taip is vokieciu kalbos issiverciau, kad naturalus sereliai g.gif bet kad kokio gyvuno butu, tai nezinau biggrin.gif nieko neparasyta.. ir ilgai tyrinejau tyrinejau as tuos serelius, nu man nepanasu i kieno nors serius ar plaukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 05, 21:37)
nu as taip is vokieciu kalbos issiverciau, kad naturalus sereliai  g.gif  bet kad kokio gyvuno butu, tai nezinau  biggrin.gif  nieko neparasyta.. ir ilgai tyrinejau tyrinejau as tuos serelius, nu man nepanasu i kieno nors serius ar plaukus  g.gif

nu istikruju tai manau kad jie is kokio augalinio pluosto bigsmile.gif nesitiki kad butu gyvuniniai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 05, 20:07)
geriau jau lėk į Basanavičiaus gatvę biggrin.gif Kokia tu draugiška  4u.gif Kaunietės, pulkit savo norus išsakyti  rolleyes.gif

o kas basanaviciaus? unsure.gif
aij, gi elyte stepono g. 6? biggrin.gif jo.... bet susirasiu pioneer.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 05, 20:10)
va butent su siom dviejom arbatom ir zadu praustis  bigsmile.gif
nebent nuo ramuneliu oda sualergizuotu, o va pankoliu labai noriu ir odai, ir gerti, nes sako, jog nuo celiulito padeda, bet va ne macius jos, nei gerus nesu... koks skonis? kur perki, brangi labai?  blush2.gif

perku vaikams pagrinde vaistinese wink.gif seklytemis wink.gif skonis g.gif na kmynai su svelniu anyzium kaip ir, naturaliai salstelejus... man labai skani! vaikai ir mielai geria 4u.gif kainos tiksliai negaliu pasakyti 4-5lt.
Papildyta:
na ale tas pankolis tai tikras geris biggrin.gif
galima susipazinti cia bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Na ką ką ką, kad neatsilikčiau nuo mados, išbandžiau ir aš veido kaukę su ricinų aliejumi biggrin.gif Kadangi mano turimų aliejų atsargos apsiriboja kokosais ir KN mišinuku riebiai odai, tai pasirinkau pastarąjį. Nelabai supratau, kaip ten ką ir kokį kiekį tepti blush2.gif tai susimaišiau sudėjus kokį pusę arbatinio šaukštelio, proporcijai ėmiau maždaug 40% ricinos. Tuomet apsidengiau maistine plėvele ir ant viršaus prispaudus laikiau vilnonį dekį blush2.gif Tai maloniai sušilo veidukas, iš tikro jaučiasi, kad prasivalė oda ir poros tikrai mažesnės, kas yra tiesiog neįtikėtina bigsmile.gif Nosytė švaresnė maloniai, juodumai lengvai išsijudino.

Aprobuojam kaip gerą dalyką thumbup.gif Reikės dažniau.
Atsakyti
Aš šiandien pirmą kartą užmačiau tokį kioską, kuriame prekiaujama rusiška kosmetika ir pamačiau, kad ten yra visokių aliejų. Nesusilaikiau ir vieną nusipirkau išbandymui erškėtrožių nerafinuotą aliejų. 100 ml. kainavo 13 litų. Taigi dabar visaip ten jį uostau, ragauju ir visus užrašus skaitinėju smile.gif Žiūriu, kad yra ir internetinis puslapis nurodytas
http://www.oblepiha....emart/Itemid,3/

Ką manot? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 03 05, 22:20)
Aš šiandien pirmą kartą užmačiau tokį kioską, kuriame prekiaujama rusiška kosmetika ir pamačiau, kad ten yra visokių aliejų. Nesusilaikiau ir vieną nusipirkau išbandymui erškėtrožių nerafinuotą aliejų. 100 ml. kainavo 13 litų. Taigi dabar visaip ten jį uostau, ragauju ir visus užrašus skaitinėju smile.gif Žiūriu, kad yra ir internetinis puslapis nurodytas

Ką manot?  ax.gif  biggrin.gif

o kur cia tas kioskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 03 05, 23:20)

jau matau kad kaune, kurioj vietoj?? biggrin.gif
Papildyta:
Siandien benarsant po interneta visai netycia aptikau viena puslapiuka, kuriame parduodama Druide kosmetika, man kaip kaunietei aktualu, nes norisi kuo daugiau isbandyti prekiu naturaliu, o dar geresnis dalykas, kad virsijus suma 50lt pristatymas nemokamas biggrin.gif

http://www.cosmetics...-kosmetika.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migdoline: 05 kovo 2009 - 21:49
QUOTE(violence @ 2009 03 05, 20:55)
na ale tas pankolis tai tikras geris biggrin.gif
galima susipazinti cia   bigsmile.gif
user posted image

aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 05, 20:55)
perku vaikams pagrinde vaistinese wink.gif seklytemis wink.gif skonis  g.gif na kmynai su svelniu anyzium kaip ir, naturaliai salstelejus... man labai skani! vaikai ir mielai geria  4u.gif kainos tiksliai negaliu pasakyti 4-5lt.

as ir sita perku, nes labai kokybiskos tos seklos ir svarios

QUOTE(ragana @ 2009 03 05, 21:20)

as turiu sitos firmos graikiniu riesutu aliejus - man jo kokybe patinka, o ir tikrai nebrangus ax.gif
Ju buna IKi parduotuvese esanciuose "kioskuose"
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 05, 21:53)
as ir sita perku, nes labai kokybiskos tos seklos ir svarios
as turiu sitos firmos graikiniu riesutu aliejus - man jo kokybe patinka, o ir tikrai nebrangus  ax.gif
Ju buna IKi parduotuvese esanciuose "kioskuose"

o tu tokius aliejus maistui naudoji ar ir kaip kosmetika? g.gif
Atsakyti
Aliejų radau kioske, kuris yra šalia "Žaliakalnio" turgaus, netoli pagrindinio įėjimo į turgų.
Kaune aš nė vienoje "Iki" nesu mačiusi jokio kiosko, kuriame būtų aliejų ar kažko panašaus g.gif Nors aš galiu ir nežinot, nes po parduotuves vaikščiot nemėgstu schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 03 06, 00:00)
Aliejų radau kioske, kuris yra šalia "Žaliakalnio" turgaus, netoli pagrindinio įėjimo į turgų.
Kaune aš nė vienoje "Iki" nesu mačiusi jokio kiosko, kuriame būtų aliejų ar kažko panašaus  g.gif  Nors aš galiu ir nežinot, nes po parduotuves vaikščiot nemėgstu  schmoll.gif  biggrin.gif

o tai cia tas turgus Zanavyku ar kaip jis ten vadinasi? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti