QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 05, 12:38)
vakar dienos anekdotas: siunciant kartu 4 muilus is kauno i kita lietuvos miesta, atkeliavo tik 2 su 'pazeistu ipakavimu' is pradziu, aisku, galvojau, kad transportavimo metu suplyso kaip nors tas vokas ir tik du muilus pavyko surasti ir atgal ikist i voka. bet bendromis jegomis 'atlikus tyrima' priejom tik viena isvada - kad muilai jau kaune buvo specialiai isimti (vokas toks krutas, kad jo muilais nesuplesysi, be to 4 muilai buvo kartu supakuoti, o palikti du muilai irgi graziai kartu supakuoti... ir t.t.) zodziu, as soke. net muilus reikia siusti registruotu laisku arba kita karta nepakuoti paciame paste, kad kvapais nevilioti smalsiu pastininkiu
galvoju, gal cia dziaugtis.. bet is tikruju tai liudna, nes muilu negavo tas, kas labai ju lauke
Daddygirl, TIK REGISTRUOTU Jokiu kitu neverta net svajoti siusti LT Deje, deje, darbuotoju truksta ir net pacios pastininkes zino, bet jau musu miestelyje, kuri vagia neregistruotus siuntinukus, laikus ir pan., bet nieko negali padaryti- truksta darbuotoju, kurios dirbtu uz tokia alga
Tikrai daug siunciu ir niekada neberizikuoju siusti neregistruoto, net jei esu to prasoma registruotas siuntinukas turi unikalu koda,kuris nurodytas ant cekiuko , ten pat nurodytas ir svoris...o pridavus paprasta siuntinuka isduota tik cekiuka uz pasto zenklus...
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 05, 15:50)
privaloma rasyti. Pamenu paste pastoviai vogdavo mano Nmedicinos zurnalus ir geriausiu atveju juos gaudavau tik menesio paskutinem dienom, bet kai pradejau nebegauti - as parasiau skunda ir pasto vedeja man uz savo pinigus pirko zurnalus. Ir siaip kiek esu siuntusis tu visokiu free daikteliu -tai visos gaudavo, o as nuolat - ne
Teko man daug karu ta tema kariauti, tik gerai, kad jau buvau pasimokinusi is asmeniniu laisku ir siuntinuku, tai pradejusi versla jau turejau pakankamai pamoku ir neberizikavau siusti neregistruotu Is tu skundu man buvo tiek naudos, kad musu vagilka-pastininke mane mieste pamacius pereidavo i kita gatves puse
Laiskai nebedingrdavo , visokie free daikteliai kuriuos uzsisakydavau pasiekdavo mazdaug kas trecias O siuntinukus visi gimines ir draugai primokinti siusti tik registruotus