Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 03 05, 17:36)
siandien stai ka nusipirkau:
dantu sepeteli (Stepono g.6)
user posted image
Hauschkos Cleansing Cream maziuka (10 g), Urtekram dantu pasta su pankoliais, ir Druide tonika veidui

tai jis is naturaliu kiaules seriu gal?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 05, 18:16)
jis man pirmas is naturaliu, tai netureciau su kuo palyginti, bet man jis tikrai patinka, gerai putoja, labai papurina plaukus, tik gal truputi po plovimo kaip suvelti buna, tai butinai reiketu ir balzama ar kondicionieriu naudoti  smile.gif

mano galvos oda paskutiniu metu pleiskanot pradejo ir patys plaukuciai pasauseje g.gif Bet reiktu sampuno, kuris papurintu. Net nezinau. Nesausina galvos odos? g.gif
QUOTE(Chanell @ 2009 03 05, 18:22)
As noriu eiti iPelene, o ten kas,pardavines kazka,ar meginukus dalins? g.gif

Vyks kirpeju, manikiurininku cempionatai, prezentacijos, tad manau tikrai turi tureti meginuku, lankstinuku, teikti konsultacijas ir pan. smile.gif
QUOTE(bryyla @ 2009 03 05, 18:49)
dabar vakarais oda pateplioju simondsiju aliejumi (labai gerai suisgeria, padrekina, nebeserpetoja), o vakare su meginuku ECO firmos drekinamuoju kremuku, tai jis

Eco turi ir drekinanti ir maitinanti kremus, ar tik viena? 4u.gif Man nepatiko tai, kad konsultante sake, jog kremas plevele palieka ant veido. Ir kad visiem odos tipams g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 05, 18:34)
ten Metos firmos eterinis aliejus rozmarinu  smile.gif as jo kelis lasiukus lasinu i simondsiju alieju plauku kaukei (KN sake mazdaug i 30 ml bazinio aliejaus uztenka 4 lasu rozmarinu EA ), taip pat i zvake pilu kambariams pakvepinti  ax.gif

ne taip perskaiciau doh.gif reiktu kada apsilankyt parduotuvej, kad pauostyt kaip kvepia, nelabai isivaizduoju kvapo, aplamai truputi nervina kai perki netu, tai negali zinot koks ten kvapas, patiks-nepatiks, gerai jums, vilnietems ax.gif kad KN turit Vilniuj

QUOTE(Palomina @ 2009 03 05, 18:36)
siandien stai ka nusipirkau:
dantu sepeteli (Stepono g.6)
user posted image

oho dar tokio nemacius, is ko jis padarytas ir kokia kaina? bigsmile.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 05, 18:49)
mano oda labai sausa...  unsure.gif bandziau is KN misini sausai odai, tai jis man nelb patiko: kazkuris aliejus alergizuoja, beje, nelb gerai susigeria, o tepdavau tikrai labai mazai...

o pati nebandei avokadu? mano oda misri, keli lasai i misini labai pamaitina oda, o ir apraso, kad tinka sausai odai
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 05, 18:54)
o kuo jis ypatingas?  rolleyes.gif

nezinau kuo ypatingas, turbut tuo kad naturalus skaitosi biggrin.gif pabandysim paziuresim.. kaip tik reikejo sepetelio, o cia visai netiketai pasitaike toks biggrin.gif

QUOTE(nep @ 2009 03 05, 19:29)
tai jis is naturaliu kiaules seriu gal?

internete paieskojau info, tai nauralus sereliai.. tik ar kiaules ar ne, tai nezinau.. nes ant sepetelio nebuvo jokiu lipduku su uzrasais..

QUOTE(Akwilė @ 2009 03 05, 19:46)
oho dar tokio nemacius, is ko jis padarytas ir kokia kaina?  bigsmile.gif

medinis su naturaliais sereliais.. mokejau 15 lt
Atsakyti
fear.gif
matyt man dar iki tokio naturalumo daaugt reik, kad su kiaules(ar dar kokio gyvulio) seriais valyciaus dantis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 05, 19:01)
fear.gif
matyt man dar iki tokio naturalumo daaugt reik, kad su kiaules(ar dar kokio gyvulio) seriais valyciaus dantis lotuliukas.gif

blink.gif as irgi nustebinta
Atsakyti
Kašariukė> zadejo, kad nauju prekiu turetu atvezti si 5ieni, o nuolaidos prikalusys nuo prekiu kiekio, jei domins, rasykit
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 03 05, 19:03)
blink.gif  as irgi nustebinta

o kietumas kazin kox, soft, medium, hard. Cia matyt nuo kiaulos rusies priklauso smile.gif 4u.gif
Matomai vegetarams ir veganams del isitikinimu, jis netinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 05 kovo 2009 - 19:06
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 05, 18:43)
mano galvos oda paskutiniu metu pleiskanot pradejo ir patys plaukuciai pasauseje  g.gif  Bet reiktu sampuno, kuris papurintu. Net nezinau. Nesausina galvos odos?  g.gif

Eco turi ir drekinanti ir maitinanti kremus, ar tik viena?  4u.gif Man nepatiko tai, kad konsultante sake, jog kremas plevele palieka ant veido. Ir kad visiem odos tipams  g.gif

kas del sampuno, tai man jis labai geras, nesausina galvos odos, o KN sake, jog jojobos aliejus geras lb plaukams, sureaguliuoja riebalu kieki, gydo pleiskanas, drekina, tai gal padetu... as ji naudoju karta per savaite, kartais kauke ir per nakti palieku, tai nusiskundimu neturiu mirksiukas.gif

o va kas del kremo... tai mane truputi apgavo biggrin.gif na netycia aisku... norejau pirkti ECO kuno pienelio drekinamojo meginuka, bet rodinejo ir kitus, tai idave veidui skirta drekinamaji... apie plevele man ji nieko nesake, bet taip tikrai yra ! jauciu tai katik po uzsitepimo, o paskui nebe, bet siaip kremukas visai nieko, gerai padrekina ax.gif tik man tokiai sausaodei ir jautrios odos savininkei noretusi dar geresnio ir patikimesnio...
Papildyta:
o turi berods ir drekinamaji, ir maitinamaji...

Papildyta:
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 05, 18:46)
ne taip perskaiciau  doh.gif reiktu kada apsilankyt parduotuvej, kad pauostyt kaip kvepia, nelabai isivaizduoju kvapo, aplamai truputi nervina kai perki netu, tai negali zinot koks ten kvapas, patiks-nepatiks, gerai jums, vilnietems  ax.gif  kad KN turit Vilniuj

o pati nebandei avokadu? mano oda misri, keli lasai i misini labai pamaitina oda, o ir apraso, kad tinka sausai odai

nera labai malonus kvapas, man uznesa i pusu gal... g.gif bet raso, kad gerai kambarius "vedina", padeda susikaupti ir panasiai...

avokadu nebandziau dar, nors daug apie ji skaiciau ir noretusi isbandyti, bet vis pinigu pritruksta tokiems dalykams (studente tongue.gif ) , visu pirma norisi susipirkti svarbiausius dalykus, cheminius pakeisti i naturalius, o tada bandysiu daugiau eksperimentuoti:ax:
Papildyta:
fear.gif

na man tai gyvunu gaila unsure.gif
gerai man ir iprasti dantu sepeteliai...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 05, 20:12)
nera labai malonus kvapas, man uznesa i pusu gal...  g.gif bet raso, kad gerai kambarius "vedina", padeda susikaupti ir panasiai...

avokadu nebandziau dar, nors daug apie ji skaiciau ir noretusi isbandyti, bet vis pinigu pritruksta tokiems dalykams (studente  tongue.gif ) , visu pirma norisi susipirkti svarbiausius dalykus, cheminius pakeisti i naturalius, o tada bandysiu daugiau eksperimentuoti:ax:

aisku, zinosim 4u.gif
as avokadu alieju pirkau paakiams, vakare ilasinu i misini misriai odai, odele tooooookia atsigavus buna, matyt tinka, gerai patare biggrin.gif tai pamasciau jei oda sausa, tai tiktu vietoj kremo vakare vienas, be priemaisu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 03 05, 19:58)
medinis su naturaliais sereliais.. mokejau 15 lt

aisku, i domu Kaune tokiu buna pirkt g.gif bent noretu pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
fear.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 05, 19:12)
na man tai gyvunu gaila  unsure.gif
gerai man ir iprasti dantu sepeteliai...

O valgyt kiaulių ar nevalgot? tongue.gif Paprasti tai plastmasė, jums gerai, aplinkai užtat ne. O šiaip man iš vis atrodo, kad net ne gyvulinės kilmės tie šeriai bus, o jei ir taip, nematau nieko baisaus. Gailėt ir negailiu, nes dėl maisto vis tiek žudomi, tai tiesiog papildomai ir šerius panaudoja, kas čia blogo? g.gif
Atsakyti
uoj uzkabinot mane su naturalia kosmetika biggrin.gif 4u.gif
aciu kad jus atradau 4u.gif
QUOTE(bryyla @ 2009 03 05, 17:49)
mano oda labai sausa... 

sestadieni pas Elyte konsultacijai ir kazkam rimciau mane vyrukas uzrase, beliko susirasti kur tiksliai ji randas smile.gif
tai tikiuos pasisaudyt meginuku savo odai ir isgirst kvalifikuoto zmogaus nuomone, kad galeciau tinkamu keliu eiti smile.gif
o del prausimosi arbatomis, tai sausai kas tinka? ramuneles, pankoliai???? jas ir gerti skanu bigsmile.gif ypac pankolius biggrin.gif

siaip ir i KN planuoju uzlekti ir i steponaviciaus g. smile.gif Tai jei kaunietems ko labai labai reik, mielai parvesiu is sostines 4u.gif
Atsakyti