QUOTE(Deli~ @ 2009 03 05, 18:43)
mano galvos oda paskutiniu metu pleiskanot pradejo ir patys plaukuciai pasauseje
Bet reiktu sampuno, kuris papurintu. Net nezinau. Nesausina galvos odos?
Eco turi ir drekinanti ir maitinanti kremus, ar tik viena?
Man nepatiko tai, kad konsultante sake, jog kremas plevele palieka ant veido. Ir kad visiem odos tipams
kas del sampuno, tai man jis labai geras, nesausina galvos odos, o KN sake, jog jojobos aliejus geras lb plaukams, sureaguliuoja riebalu kieki, gydo pleiskanas, drekina, tai gal padetu... as ji naudoju karta per savaite, kartais kauke ir per nakti palieku, tai nusiskundimu neturiu
o va kas del kremo... tai mane truputi apgavo
na netycia aisku... norejau pirkti ECO kuno pienelio drekinamojo meginuka, bet rodinejo ir kitus, tai idave veidui skirta drekinamaji... apie plevele man ji nieko nesake, bet taip tikrai yra ! jauciu tai katik po uzsitepimo, o paskui nebe, bet siaip kremukas visai nieko, gerai padrekina
tik man tokiai sausaodei ir jautrios odos savininkei noretusi dar geresnio ir patikimesnio...
Papildyta:
o turi berods ir drekinamaji, ir maitinamaji...
Papildyta:
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 05, 18:46)
ne taip perskaiciau
reiktu kada apsilankyt parduotuvej, kad pauostyt kaip kvepia, nelabai isivaizduoju kvapo, aplamai truputi nervina kai perki netu, tai negali zinot koks ten kvapas, patiks-nepatiks, gerai jums, vilnietems
kad KN turit Vilniuj
o pati nebandei avokadu? mano oda misri, keli lasai i misini labai pamaitina oda, o ir apraso, kad tinka sausai odai
nera labai malonus kvapas, man uznesa i pusu gal...
bet raso, kad gerai kambarius "vedina", padeda susikaupti ir panasiai...
avokadu nebandziau dar, nors daug apie ji skaiciau ir noretusi isbandyti, bet vis pinigu pritruksta tokiems dalykams (studente
) , visu pirma norisi susipirkti svarbiausius dalykus, cheminius pakeisti i naturalius, o tada bandysiu daugiau eksperimentuoti:ax:
Papildyta:
QUOTE(ne mama @ 2009 03 05, 19:01)
matyt man dar iki tokio naturalumo daaugt reik, kad su kiaules(ar dar kokio gyvulio) seriais valyciaus dantis
na man tai gyvunu gaila
gerai man ir iprasti dantu sepeteliai...