Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 05, 16:29)
Kazin kaip ten lietuvoj, e-mail'u galima pastui rasyti?  g.gif nueisiu i post.lt pastudijuot smile.gif

pinigine verte tai nedidele - 22Lt smile.gif bet tu teisi - vienetiniai gaminiai  biggrin.gif  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif 

galima, net ir skundo forma yra wink.gif Pirmam psl pamatysi biggrin.gif

o vertė tai daug dalykų apima - ir žaliavų kaštus, ir darbą, ir laiką, ir brendą rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Reikia kaip reikalas pagąsdinti su tais vienetiniais muilais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 04, 22:45)
domintu eco purinantis sampunas  4u.gif kokie atsiliepimai  4u.gif

jis man pirmas is naturaliu, tai netureciau su kuo palyginti, bet man jis tikrai patinka, gerai putoja, labai papurina plaukus, tik gal truputi po plovimo kaip suvelti buna, tai butinai reiketu ir balzama ar kondicionieriu naudoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 04, 22:47)
as siandien issiploviau galva ir pamasciau, kad plauku galus patepsiu jojobos aliejuku. na, labai mazai uztepiau, bet atrodo plaukai, kaip sviestu sutepti  lotuliukas.gif nepagalvojau, kad taip suriebaluos. o laiko nebuvo perplauti, reikejo nuvaziuoti i viena vieta. tai teko kuoduka susisukti ir paslepti tuos galus  lotuliukas.gif gera pamoka.

as taip pat darausi jojobos aliejus kaukes, bet tepu ne tik galiukus, o ir saknis... tai man nieko nesuriebina schmoll.gif plaukai kaip tik grazesni, labiau zvilga, o ir sutvirtejo, maziau slenka... tongue.gif
Atsakyti
As noriu eiti iPelene, o ten kas,pardavines kazka,ar meginukus dalins? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 05, 07:27)
tik norejau dariusiu lupu balzamus paklausti, konsistencija tokia gavosi kaip sustingusi kosele ir kai brauki su pirstu per pavirsiu (pas mane indelis, kur su pirstu reik tept) jis nera toks glotnus ir kietas, kaip tu pirktiniu.

QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 05, 12:54)
sakoma, kad sviestmedis lupu balzamui priduoda 'trupineliu'. bet man rodos ne iskart, o pastovejus balzamui. as gaminu be sviestmedzio.

Čia dėl to, kad buvo naudotas sviestmedis, jis palieka tokius gumuliukus smulkius. Dariau keletą tokių per Kalėdas, visi turėjo tą ne glotnų paviršių. Neseniai pasidariau išsukamą lūpų balzamą ir vietoj sviestmedžio naudojau kakavos sviestą - lygus ir tobulas paviršius biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(ragana @ 2009 03 05, 14:34)
O mano vyrui sviestmedžio aliejaus kavpas primena naminę degtinę biggrin.gif

Oho kokia uoslė lotuliukas.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 05, 15:04)
viliojat su tais lupu balzamais, jau ir as uzsimaniau ax.gif  tik reiktu bicio vasko gaut...

Galiu duoti, turiu pakankamai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 05 kovo 2009 - 17:33
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 04, 23:02)
bryyla  thumbup.gif  o kur naudoji metu alieju?  ax.gif

ten Metos firmos eterinis aliejus rozmarinu smile.gif as jo kelis lasiukus lasinu i simondsiju alieju plauku kaukei (KN sake mazdaug i 30 ml bazinio aliejaus uztenka 4 lasu rozmarinu EA ), taip pat i zvake pilu kambariams pakvepinti ax.gif
Atsakyti
siandien stai ka nusipirkau:
dantu sepeteli (Stepono g.6)
user posted image
Hauschkos Cleansing Cream maziuka (10 g), Urtekram dantu pasta su pankoliais, ir Druide tonika veidui
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 05, 16:29)

aciu, merginos, uz patarima  4u.gif as siaip megeja pasiskusti smile.gif nu, ne kasdien  smile.gif tik kai jauciuosi neteisingai nuskriausta  biggrin.gif o ir naudos tikrai buna  drinks_cheers.gif bet cia uk. o lietuvoj tai net nezinau, ar bus naudos.
bet paskaicius jusu mintis uzsinorejau parasyti pastui. tik va kazin kaip ten su irodymu issaugojimu (ar vis dar turim ceki, voka ir pan), reiks pasiklausti. Kazin kaip ten lietuvoj, e-mail'u galima pastui rasyti?  g.gif nueisiu i post.lt pastudijuot smile.gif

katuti, pinigine verte tai nedidele - 22Lt smile.gif bet tu teisi - vienetiniai gaminiai  biggrin.gif  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Manyčiau, kad būtų galima nufotografuoti čekį, voką ir kitus įrodymus ir pridėti prie skundo.
Aš irgi mėgstu skustis wink.gif tiksliau ieškot teisybės cool.gif

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 05, 15:44)
galima, net ir skundo forma yra wink.gif Pirmam psl pamatysi biggrin.gif

o vertė tai daug dalykų apima - ir žaliavų kaštus, ir darbą, ir laiką, ir brendą  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif Reikia kaip reikalas pagąsdinti su tais vienetiniais muilais biggrin.gif

aciu, radau drinks_cheers.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 03 05, 16:36)
dantu sepeteli

bigsmile.gif as su lygiai lygiai tokiu valau savo dukrytes dantukus smile.gif bet jau reiktu naujo..

QUOTE(ragana @ 2009 03 05, 16:37)
Manyčiau, kad būtų galima nufotografuoti čekį, voką ir kitus įrodymus ir pridėti prie skundo.
Aš irgi mėgstu skustis wink.gif tiksliau ieškot teisybės  cool.gif

ir as pagalvojau, kad taip rimciau atrodytu. bet jauciu parasysiu, kad viska turim ir galesim pateikt smile.gif g.gif nes reiktu is visu viska surankiot..
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 04, 23:03)
Sveikos  4u.gif
mergaitės, tikiuosi labai nesuerzinsiu su savo klausimais  blush2.gif labai noriu save lepinti natūralia kosmetika, skaičiau jūsų temą, tiek koduočių, kurių nesuprantu.... matau pačios gaminatės daug produktų, vėlgi nesuprantu kaip biggrin.gif gal ir kantrybės nėr smile.gif
jei galit, gal patartumėt, ką turėčiau rinktis sausai, jautriai su išsiplėtusiais kapiliarais odai? reikia veido kremo ir prausiklio  ax.gif
iki šiol naudojau vichy kosmetiką  ax.gif

ir kur verta pirkti bazinius alieju? lietuvoje, kur jie užtikrintai geri?  rolleyes.gif

didžiulis ačiū už kantrybę su manimi biggrin.gif

mano oda labai sausa... unsure.gif bandziau is KN misini sausai odai, tai jis man nelb patiko: kazkuris aliejus alergizuoja, beje, nelb gerai susigeria, o tepdavau tikrai labai mazai...
dar esu veidui naudojusi is KN kokosu alieju, bet man per mazai derkino, gal vasarai labiau tiktu, o dar ir nuo saules butu apsauga, bet va kimso poras truputi doh.gif
dabar vakarais oda pateplioju simondsiju aliejumi (labai gerai suisgeria, padrekina, nebeserpetoja), o vakare su meginuku ECO firmos drekinamuoju kremuku, tai jis visai nieko, bet svajoju apie Haushkos roziu krema wub.gif tik kad kaina pristabdo...
veida prausiu tik virintu vandeniu(galvoju gal pradeti su arbatom), nes prausikliai dar labiau dziovina, nebent vasara ax.gif
bet kiekviena priemone lb individualiai, reikia bandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 03 05, 16:34)
Aš irgi išbandžiau valomąją  kaukę su ricinos aliejumi. Labai patiko - tikrai veiksminga  thumbup.gif 
Gaminausi kūno kremą iš sviestmedžio, kokosų, kviečių gemalų ir alyvuogių aliejų. Labai gerai išsukau ir gavosi labai geros konsistencijos, švelnus kremukas  wub.gif  EA šį kartą specialiai nepyliau, nes man labai patinka sviestmedžio kvapas (nors iš pradžių jis mane erzino, bet kuo toliau, tuo labiau patinka smile.gif O mano vyrui sviestmedžio aliejaus kavpas primena naminę degtinę biggrin.gif )
Prieš porą savaičių gaminau lūpų balzamą iš sviestmedžio, kokosų, kviečių gemalų aliejų, trupučio medaus ir vaško. Supyliau į išsukamus indelius. Gavosi puikiai ir naudoti patogu. Trupinėlių (bent kol kas) neatsirado. Tikiuosi, kad ir neatsiras smile.gif

Na taip daug prirasyta, neberandu kurgi tos kaukes su ricinos aliejumi receptukas sad.gif, padekit surasti. Aciu

Buvau gamybos vakarelyje, gaminom su tamanu aliejum. Tai pasigaminau nuo striju balzama, aisku del poveikio tai dar nezinau, tepasi maloniai, bet jau man kvapas doh.gif , pasitepu ryte tai pati jauciu visa diena ta kvapa, pasitepu vakare vyrui smiru doh.gif Gal kad i ta balzama dejosi eteriniai ir jie ta toki fuuu kvapa suteikia.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 05, 17:36)
dantu sepeteli (Stepono g.6)

o kuo jis ypatingas? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(beata_abc @ 2009 03 05, 17:51)
Na taip daug prirasyta, neberandu kurgi tos kaukes su ricinos aliejumi receptukas sad.gif, padekit surasti. Aciu

ricinos aliejus (30-50 proc.) reikia sumaišyti su kitu aliejumi, kokį turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 03 05, 17:33)
Galiu duoti, turiu pakankamai biggrin.gif

tikrai? bigsmile.gif
Atsakyti