Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ragana @ 2009 03 05, 14:34)
Aš irgi išbandžiau valomąją  kaukę su ricinos aliejumi. Labai patiko - tikrai veiksminga  thumbup.gif 
Gaminausi kūno kremą iš sviestmedžio, kokosų, kviečių gemalų ir alyvuogių aliejų. Labai gerai išsukau ir gavosi labai geros konsistencijos, švelnus kremukas  wub.gif  EA šį kartą specialiai nepyliau, nes man labai patinka sviestmedžio kvapas (nors iš pradžių jis mane erzino, bet kuo toliau, tuo labiau patinka smile.gif O mano vyrui sviestmedžio aliejaus kavpas primena naminę degtinę biggrin.gif )
Prieš porą savaičių gaminau lūpų balzamą iš sviestmedžio, kokosų, kviečių gemalų aliejų, trupučio medaus ir vaško. Supyliau į išsukamus indelius. Gavosi puikiai ir naudoti patogu. Trupinėlių (bent kol kas) neatsirado. Tikiuosi, kad ir neatsiras smile.gif

viliojat su tais lupu balzamais, jau ir as uzsimaniau ax.gif tik reiktu bicio vasko gaut...
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 05, 14:50)
kai pradejau nebegauti - as parasiau skunda ir pasto vedeja man uz savo pinigus pirko zurnalus.

čia tai geras lotuliukas.gif

QUOTE(ragana @ 2009 03 05, 14:56)
Beje, dėl pašto, tai pritariu Kunigundai - skundą rašyti būtina. Šiaip ar taip, bus atliktas tarnybinis patikrinimas, kažkas gaus nuobaudą ir gal bent kokią pamoką ateičiai  cool.gif

ir aš manau, kad būtų vagilkoms į sveikatą toks patikrinimas bigsmile.gif O jei dar prirašyti, kad brangūs buvo tie muilai, vienetiniai, nuostolius įvertinti bigsmile.gif

iš patirties žinau, kad kol tokių nepastrojini, tol toliau taisykles pažeidinėja.

truputį iš kitos operos - man kažkada važiuojant pas tėvus, autobuse vairuotojas naglai užsirūkė, o aš sėdėjau grynai už jo doh.gif Kelionės kaimynė mano ir sako - tai jeigu jūs negalite arba esate alergiška, tai galit į autobuso galą persėsti blink.gif

na, bet ne mano čia stiliui tongue.gif Pakėliau tokį skandalą, kad cigaretės buvo iškart numestos ir neprisimintos per visą kelionę, o manęs - atsiprašyta už nepatogumus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 05, 13:38)

parasysiu tau uz menesiuko  drinks_cheers.gif
atsiusciau pastu, tiktu? registruotu  biggrin.gif

Netgi labai tiktų... thumbup.gif biggrin.gif
Parašykit bent kiek maždaug būsiu skolinga?
Atsakyti
Siandien buvau Stepono 6 parduotuvej. Visko daug, bet ko reikejo, neradau. O gi, lupu balzamo- nei Haushkos, nei Weledos (norejau pirmojo, bet sake labai riebus, siltejant orams geriau Weledos). Tai nusipirkau akiu tusa, bet net neklause kokio noreciau, istrauke ir padave, tik lyg tarp kitko leptelejo, kad sitas pigiausias, kitu neapsimoka pirkt, nes nieko jie nesiskiria. Na, as kaip naujoke sioj srity, tai tik galva sugebejau palinkset. Be to, jei neklystu (100 proc. negarantuoju), tai maciau Levandu hidrolato is KN (jie turi siek tiek ju produkcijos. Cia toms , kurios ieskojo KN. ). Sakykit, o ta Elyte, ji kur nors kitam kambarely buna, ar ja galima ir uz prekystalio pamatyt?
Atsakyti
Stepono6 perparduoda KN produktus, tik žymiai brangiau wink.gif

puslapyje zaliazalia.lt yra nurodyta, kad kosmetologė (Elytė, kaip suprantu) konsultuoja ar ne ketvirtadieniais smile.gif Tik ten reiktų užsiregistruoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 05, 14:16)
Man reik jusu pagalbos. Gal kuri issisaugojot ar zinot ta internetini puslapi, kur visokiem namie pagamintiem kremam ivairiu dydziu etikeciu variantai siulomi, kuriuos galima atsispausdint ir uzsiklijuoti ant dezutes?  ax.gif  Neberandu, cia buvo kalbeta temoje, kur buvo snekama apie kosmetiniu priemoniu gamyba namuose  mirksiukas.gif

radau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 05, 16:41)
Stepono6 perparduoda KN produktus, tik žymiai brangiau wink.gif

puslapyje zaliazalia.lt yra nurodyta, kad kosmetologė (Elytė, kaip suprantu) konsultuoja ar ne ketvirtadieniais smile.gif Tik ten reiktų užsiregistruoti smile.gif

Aciu, katutis. Jus mano kelrode zvaigzde naturalioj kosmetikoj smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2009 03 05, 15:37)
Siandien buvau Stepono 6 parduotuvej. Visko daug, bet ko reikejo, neradau. O gi, lupu balzamo- nei Haushkos, nei Weledos (norejau pirmojo, bet sake labai riebus, siltejant orams geriau Weledos). Tai nusipirkau akiu tusa, bet net neklause kokio noreciau, istrauke ir padave, tik lyg tarp kitko leptelejo, kad sitas pigiausias, kitu neapsimoka pirkt, nes nieko jie nesiskiria. Na, as kaip naujoke sioj srity, tai tik galva sugebejau palinkset.

o tai koki tusa isigijot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 05, 16:03)

įdėk ir mums biggrin.gif
QUOTE(zilvine @ 2009 03 05, 16:16)
Aciu, katutis.

į sveikatėlę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 05, 12:16)
medus kiek zinau nelabai tinka odai su issipletusiais kapiliarais  g.gif

ane?  unsure.gif  O as kiek lupu balzamu receptu cia prisinkau, tai didzioji dauguma su sveistmedziu, na aisku dar yra su kakavos sveistu, bet jo neturiu. Tai gal isvis nedet sviestmedzio? Ar gausis normaliai?

as irgi apie medu ta pati girdejus drinks_cheers.gif

jei neturi kokiu kitokiu sviestu (pvz kakavos, mango), tai dek sviestmedi drinks_cheers.gif geriau nei jokio sviesto nedeti, manau.

QUOTE(katutis @ 2009 03 05, 12:25)
Daddygirl, štai ir mentalitetų skirtumai  doh.gif Priklauso,nepriklauso, bet vistiek, lupa, plėšia, krapšto sad.gif O negalima rašyti Lietuvos pašto administracijai skundo???

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 05, 13:50)
privaloma rasyti. Pamenu paste pastoviai vogdavo mano Nmedicinos zurnalus ir geriausiu atveju juos gaudavau tik menesio paskutinem dienom, bet kai pradejau nebegauti - as parasiau skunda ir pasto vedeja man uz savo pinigus pirko zurnalus. Ir siaip kiek esu siuntusis tu visokiu free daikteliu -tai visos gaudavo, o as nuolat - ne  doh.gif

QUOTE(ragana @ 2009 03 05, 13:56)
Beje, dėl pašto, tai pritariu Kunigundai - skundą rašyti būtina. Šiaip ar taip, bus atliktas tarnybinis patikrinimas, kažkas gaus nuobaudą ir gal bent kokią pamoką ateičiai  cool.gif

aciu, merginos, uz patarima 4u.gif as siaip megeja pasiskusti smile.gif nu, ne kasdien smile.gif tik kai jauciuosi neteisingai nuskriausta biggrin.gif o ir naudos tikrai buna drinks_cheers.gif bet cia uk. o lietuvoj tai net nezinau, ar bus naudos.
bet paskaicius jusu mintis uzsinorejau parasyti pastui. tik va kazin kaip ten su irodymu issaugojimu (ar vis dar turim ceki, voka ir pan), reiks pasiklausti. Kazin kaip ten lietuvoj, e-mail'u galima pastui rasyti? g.gif nueisiu i post.lt pastudijuot smile.gif

katuti, pinigine verte tai nedidele - 22Lt smile.gif bet tu teisi - vienetiniai gaminiai biggrin.gif mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Monica @ 2009 03 05, 13:43)
Ar kuri pirkot vaikams priemones nuo saulės? Lauksiu atsiliepimų, nes reikia organizuoti pirkimą.

pernai vasara savo maze tepliojau su situo.

Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 05, 16:29)
as irgi apie medu ta pati girdejus  drinks_cheers.gif

doh.gif aij darau viska kas netinka vadinasi sad.gif doh.gif
aciu visoms uz infrormacija kokia tik gavau! thumbup.gif
visgi nepulsiu pirkaliotis visko ir pabandysiu nueiti konsultacijai pas elyte rolleyes.gif sia uzduoti patikejau vyrukui, kad mum pasimatyma paskirtu biggrin.gif moters dienos proga biggrin.gif tai nekantriai laukiu is jo geru ziniu biggrin.gif
tikiuosi su elytes pagalba atsirinksiu kosmetika kurios man reikia smile.gif
aciu jums labai!
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2009 03 04, 20:51)
Mamytes, iskart noriu jusu atsiprasyti, nepykit labai 4u.gif taciau noriu paskayti, kad tapau  biobutique kosmetikos konsultante, tad jei reikes  jums sios parduotuveles prekiaujamos kosmetikos, kreipkites , mielai padesiu, jei reiktu nevilnietems padeciau taip pat isigyti  gaminiu, taikysim nuolaidas smile.gif

TAI KADA GALŲ GALE PARVAŽIUOS SANTE briliant care??? taip laukiu taip laukiu blush2.gif ax.gif
Kaip ten su tom nuolaidėlėm? blush2.gif
Atsakyti