Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Man reik jusu pagalbos. Gal kuri issisaugojot ar zinot ta internetini puslapi, kur visokiem namie pagamintiem kremam ivairiu dydziu etikeciu variantai siulomi, kuriuos galima atsispausdint ir uzsiklijuoti ant dezutes? ax.gif Neberandu, cia buvo kalbeta temoje, kur buvo snekama apie kosmetiniu priemoniu gamyba namuose mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas naudojat ir galit pasakyt ar geras sis kremas su spalva? 4u.gif http://www.thenatura...ream-p-560.html
dar mane tie lupdaziai vilioja http://www.thenatura...-c-145_148.html
doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 05 kovo 2009 - 14:24
Aš irgi išbandžiau valomąją kaukę su ricinos aliejumi. Labai patiko - tikrai veiksminga thumbup.gif
Gaminausi kūno kremą iš sviestmedžio, kokosų, kviečių gemalų ir alyvuogių aliejų. Labai gerai išsukau ir gavosi labai geros konsistencijos, švelnus kremukas wub.gif EA šį kartą specialiai nepyliau, nes man labai patinka sviestmedžio kvapas (nors iš pradžių jis mane erzino, bet kuo toliau, tuo labiau patinka smile.gif O mano vyrui sviestmedžio aliejaus kavpas primena naminę degtinę biggrin.gif )
Prieš porą savaičių gaminau lūpų balzamą iš sviestmedžio, kokosų, kviečių gemalų aliejų, trupučio medaus ir vaško. Supyliau į išsukamus indelius. Gavosi puikiai ir naudoti patogu. Trupinėlių (bent kol kas) neatsirado. Tikiuosi, kad ir neatsiras smile.gif
Atsakyti
ziurineju dabar Florame produkcija, ten pigiau iseina nei KN, idomu kiek kainuoja siuntimas i LT? gal kas siuntetes? bandziau ten ieskot, bet mano anglu zinios nera labai geros blush2.gif
Atsakyti
Ar kuri pirkot vaikams priemones nuo saulės? Lauksiu atsiliepimų, nes reikia organizuoti pirkimą.
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 03 05, 15:34)
Aš irgi išbandžiau valomąją  kaukę su ricinos aliejumi. Labai patiko - tikrai veiksminga  thumbup.gif 
Gaminausi kūno kremą iš sviestmedžio, kokosų, kviečių gemalų ir alyvuogių aliejų. Labai gerai išsukau ir gavosi labai geros konsistencijos, švelnus kremukas  wub.gif  EA šį kartą specialiai nepyliau, nes man labai patinka sviestmedžio kvapas (nors iš pradžių jis mane erzino, bet kuo toliau, tuo labiau patinka smile.gif O mano vyrui sviestmedžio aliejaus kavpas primena naminę degtinę biggrin.gif )
Prieš porą savaičių gaminau lūpų balzamą iš sviestmedžio, kokosų, kviečių gemalų aliejų, trupučio medaus ir vaško. Supyliau į išsukamus indelius. Gavosi puikiai ir naudoti patogu. Trupinėlių (bent kol kas) neatsirado. Tikiuosi, kad ir neatsiras smile.gif

kaip faina wub.gif norisi ir man isbandyt, labai laukiu skambucio, zadejo mane pasikviest i gamybini vakareli, jei bus vietu
klausykit, o kur jus gaunat vasko?
Atsakyti
bičių vaško KN kiek nori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 05, 13:25)
Daddygirl, štai ir mentalitetų skirtumai  doh.gif Priklauso,nepriklauso, bet vistiek, lupa, plėšia, krapšto sad.gif O negalima rašyti Lietuvos pašto administracijai skundo???

privaloma rasyti. Pamenu paste pastoviai vogdavo mano Nmedicinos zurnalus ir geriausiu atveju juos gaudavau tik menesio paskutinem dienom, bet kai pradejau nebegauti - as parasiau skunda ir pasto vedeja man uz savo pinigus pirko zurnalus. Ir siaip kiek esu siuntusis tu visokiu free daikteliu -tai visos gaudavo, o as nuolat - ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 03 05, 14:43)
Ar kuri pirkot vaikams priemones nuo saulės? Lauksiu atsiliepimų, nes reikia organizuoti pirkimą.

Aš jau ketverius metus naudojau savo vaikui "Weledos" ir man jis labai patiko. Bet galvoju gal šiemet ką nors naujo pabandyt, gal kokios"Laveros" parsisiųst g.gif
Atsakyti
Mergaites gal jus labaiu nusimanot apie aliejus,vienu zodziu nusipirkau avokadu alieju Aromatika firmos Eurovaistineje,kadangi perku antra toki buteliuka tai netikrinau,o paskui namie pastebejau, kad jis drumzlinas kazkoks ir kvepia keistai nors galiojimas iki 2010.03,kadangi anksciau pirktas aliejus buvo skaidrus ir bekvapis, tai dabar nesuprantu ar sitas tinka naudojimui ar yra kazkoks sugedes? g.gif
Atsakyti
Beje, dėl pašto, tai pritariu Kunigundai - skundą rašyti būtina. Šiaip ar taip, bus atliktas tarnybinis patikrinimas, kažkas gaus nuobaudą ir gal bent kokią pamoką ateičiai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 05, 15:49)
bičių vaško KN kiek nori  4u.gif

o geras, nezinojau bigsmile.gif ju psl. nemaciau, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 05 kovo 2009 - 15:01