Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 02, 17:50)
as naudoju ramuneles   
o kam vanduo  g.gif

ten molio milteliai, juos reikia su vandeniu maisyti, o aliejaus daug pilti reikia, kad kosyte gautusi...
Atsakyti
mergaites, tikrai nebutina siam "kompresui" naudot jojobos alieju, jei neturit ax.gif galima bet koki kita bazini aliejuka, valantis elementas yra butent ricina, o visa kita tai jau kaip skiediklis- ir nepadauginkit tos ricinos, kuo sausesne oda, tuo maziau jos reik smile.gif as kolkas tik ta viena karteli dariau, bet man tikrai gerai poras pravale, jau va ketvirta diena oda graziai atrodo- geriau net nei po molio kaukiu ax.gif siaip skaiciau kad kiti kasdien daros sita dalyka vietoj prausimosi- ir net tepa ant odos su visu makijazu, bet man tai kazkaip tai nepriimtina garint veida su aliejais ant visu makijazu schmoll.gif
Atsakyti
Nauja temuke bigsmile.gif

Mergaites ka apie si galvuojat??

http://www.naujojiba...?page=bisofitas
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 02, 19:09)
mergaites, tikrai nebutina siam "kompresui" naudot jojobos alieju, jei neturit ax.gif   galima bet koki kita bazini aliejuka, valantis elementas yra butent ricina, o visa kita tai jau kaip skiediklis- ir nepadauginkit tos ricinos, kuo sausesne oda, tuo maziau jos reik smile.gif  as kolkas tik ta viena karteli dariau, bet man tikrai gerai poras pravale, jau va ketvirta diena oda graziai atrodo- geriau net nei po molio kaukiu ax.gif  siaip skaiciau kad kiti kasdien daros sita dalyka vietoj prausimosi- ir net tepa ant odos su visu makijazu, bet man tai kazkaip tai nepriimtina garint veida su aliejais ant visu makijazu schmoll.gif

o idomu avokadu tiktu? nes is alieju turiu tik misriai odai misinuka ir avokadu, ai dar arbatmedzio keli lasai like biggrin.gif nelabai dar gaudaussi kurie baziniai tie aliejai kurie ne doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 02 kovo 2009 - 18:16
QUOTE(ne mama @ 2009 03 02, 19:09)
mergaites, tikrai nebutina siam "kompresui" naudot jojobos alieju, jei neturit ax.gif  galima bet koki kita bazini aliejuka, valantis elementas yra butent ricina, o visa kita tai jau kaip skiediklis- ir nepadauginkit tos ricinos, kuo sausesne oda, tuo maziau jos reik smile.gif  as kolkas tik ta viena karteli dariau, bet man tikrai gerai poras pravale, jau va ketvirta diena oda graziai atrodo- geriau net nei po molio kaukiu ax.gif  siaip skaiciau kad kiti kasdien daros sita dalyka vietoj prausimosi- ir net tepa ant odos su visu makijazu, bet man tai kazkaip tai nepriimtina garint veida su aliejais ant visu makijazu schmoll.gif

O kokios proporcijos turi būti ricinos ir kito bazinio aliejaus, kad nepadauginti ricinos? Pas mane kai jautrokia oda ir į sausumą, tikrai nesinori padauginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 02, 19:22)
O kokios proporcijos turi būti ricinos ir kito bazinio aliejaus, kad nepadauginti ricinos? Pas mane kai jautrokia oda ir į sausumą, tikrai nesinori padauginti  ax.gif

sausai odai patartina 25proc ricinos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 02, 19:16)
o idomu avokadu tiktu? nes is alieju turiu tik misriai odai misinuka ir avokadu, ai dar arbatmedzio keli lasai like  biggrin.gif nelabai dar gaudaussi kurie baziniai tie aliejai kurie ne  doh.gif

manau avokadai tiktu. dar galima ir is virtuves alyvuogiu jeigu virgin rolleyes.gif o arbatmedis tai eterinis, o ne bazinis, jo maximum pora lasiuku ir galima
Atsakyti
o as skaiciau, kad sausai odai 10% ricinos smile.gif

siaip jau, mano nuomone, nera visiems tinkancio alieju ir ju proporciju derinio. kaip suprantu, tie kas naudoja sita odos valyma aliejais, ilgai atrinkinejo ju odai tinkanti receptuka (bandymu budu, zinoma smile.gif )
Atsakyti
Kazin, a brungus tasai ricinos aliejus, ar rafinuots? Kazkaip visai itikinamai skamba, riebalai tirpsta riebaluose. Gal neuzkistu poru per 15 min, po to graziai nuplauni prausikliu, kad neliktu...Pasakykit kai pabandysit ar issivalo...
Papildyta:
QUOTE(ne mama @ 2009 03 02, 18:09)
mergaites, tikrai nebutina siam "kompresui" naudot jojobos alieju, jei neturit ax.gif  galima bet koki kita bazini aliejuka, valantis elementas yra butent ricina, o visa kita tai jau kaip skiediklis- ir nepadauginkit tos ricinos, kuo sausesne oda, tuo maziau jos reik smile.gif  as kolkas tik ta viena karteli dariau, bet man tikrai gerai poras pravale, jau va ketvirta diena oda graziai atrodo- geriau net nei po molio kaukiu ax.gif  siaip skaiciau kad kiti kasdien daros sita dalyka vietoj prausimosi- ir net tepa ant odos su visu makijazu, bet man tai kazkaip tai nepriimtina garint veida su aliejais ant visu makijazu schmoll.gif

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 02, 18:16)
o idomu avokadu tiktu? nes is alieju turiu tik misriai odai misinuka ir avokadu, ai dar arbatmedzio keli lasai like  biggrin.gif nelabai dar gaudaussi kurie baziniai tie aliejai kurie ne  doh.gif

baziniai, tai augaliniai, kuriais skiedziami eteriniai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 02, 18:32)
siaip jau, mano nuomone, nera visiems tinkancio alieju ir ju proporciju derinio. kaip suprantu, tie kas naudoja sita odos valyma aliejais, ilgai atrinkinejo ju odai tinkanti receptuka (bandymu budu, zinoma  smile.gif )

drinks_cheers.gif as pirmam kartui lasinau labai nedaug ricinos...manau geriau nuo maziau pradet ir ziuret, kaip oda sureaguos...
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 03 02, 19:33)
Kazin, a brungus tasai ricinos aliejus, ar rafinuots? Kazkaip visai itikinamai skamba, riebalai tirpsta riebaluose. Gal neuzkistu poru per 15 min, po to graziai nuplauni prausikliu, kad neliktu...Pasakykit kai pabandysit ar issivalo...
Papildyta:

g.gif

nebrangus tikrai- vaistinej pries kokius metus apie 4lt kainavo unsure.gif bet kokia ten jo kokybe tai negaliu pasakyt, bet parasyta- "geriamas", tai sakau jei jau i vidu galima, tai gal ir ant odos jokio blogio nepridirbs.

as irgi su prausikliu po visko viska nuplaunu, nors orginaliajam recepte tai raso kad su tuo paciu skudureliu reik viska nusluostyt svariai ir tiek, be jokio prausiklio, bet man kazkaip labai nepatinka jausmas kad nenuprausta oda, tai taip nebandziau
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 02, 18:39)
nebrangus tikrai- vaistinej pries kokius metus apie 4lt kainavo unsure.gif  bet kokia ten jo kokybe tai negaliu pasakyt, bet parasyta- "geriamas", tai sakau jei jau i vidu galima, tai gal ir ant odos jokio blogio nepridirbs.

as irgi su prausikliu po visko viska nuplaunu, nors orginaliajam recepte tai raso kad su tuo paciu skudureliu reik viska nusluostyt svariai ir tiek, be jokio prausiklio, bet man kazkaip labai nepatinka jausmas kad nenuprausta oda, tai taip nebandziau

Kazin, o nuo ko ji geria? Jei blogai odai butu, galima isgert. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 03 02, 19:43)
Kazin, o nuo ko ji geria? Jei blogai odai butu, galima isgert.  lotuliukas.gif

geria viduriu isvalymui lotuliukas.gif lotuliukas.gif del odos geriau nevartok biggrin.gif o jei odai netiks, galesi susitept ant plauku- jis labai gerai atseit veikia plauku augima ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 02 kovo 2009 - 18:46