Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(baggio @ 2009 03 05, 11:46)
Jei darysit uzsakyma siu gaminiu, tai as pasiprasyciau i kompanija  ax.gif Kazkada meginau vetiveriu parfuma, tai labai gera ispudi paliko tiek kvapu, tiek laikymusi.

Mielai priimsiu i kompanija tik nezinau kada darysiu uzsakyma dar vis laukiu nuomoniu ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 03 05, 11:46)
Jei darysit uzsakyma siu gaminiu, tai as pasiprasyciau i kompanija  ax.gif Kazkada meginau vetiveriu parfuma, tai labai gera ispudi paliko tiek kvapu, tiek laikymusi.

as cia ne i tema klink klink bigsmile.gif
cia kvepalai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 05, 06:27)
Labas rytas,
pasigaminau savo pirmaji lupu balzama  thumbup.gif  Galvoju reik pasidaryt bandomaji varianta, pries pasikvieciant drauges, o tai nesigautu dar, tai nuvilciau ir save ir kitus. Tai va, kadangi tik siandien zadam pirkti EA,tai namie ypatingai daug ko neturejau, tai dariau is to ka turiu, tai gavosi medaus balzamas. Visko dejau, kai buvo parasyta,t ai isejo visai geras ir laaabai skanus, saldus, vis norisi nulaizyti  biggrin.gif
tik norejau dariusiu lupu balzamus paklausti, konsistencija tokia gavosi kaip sustingusi kosele ir kai brauki su pirstu per pavirsiu (pas mane indelis, kur su pirstu reik tept) jis nera toks glotnus ir kietas, kaip tu pirktiniu. Ar taip ir turi but ir kitaip neimanoma isgauti, gaminant lupu balzama namie ar kazka galima dar koreguoti, na kad gutu toks glotnus lygus pavirsius ir kai tepi toks butu kaip slidimas?  biggrin.gif Nezinau ar aiskiai as cia issireiskiau  unsure.gif Ir dar man tokio kaip lupu slapumo noretusi siek tiek  ax.gif

o kokius produktus dejai? nuo mano balzamu lyg ir yra 'slapumas', bet aisku toks aliejinis slapumas smile.gif

kaip suprantu dejai medu, gal jis mazina slydima.. dar kad pagerint slydima kiti naudoja kitu rusiu vaskus (ne biciu).
del glotnumo, tai ir mano toks kaip Palominos gaunasi g.gif gal nelabai greit supylei g.gif

QUOTE(Daubarė @ 2009 03 05, 08:35)
Labai norėčiau išbandyti... wub.gif  wub.gif Jei tik įmanoma tikrai imčiau pora vnt.
Tik kaip dėl to, kad aš nei vilnietė nei kaunietė?O iš Telšių.

parasysiu tau uz menesiuko drinks_cheers.gif
atsiusciau pastu, tiktu? registruotu biggrin.gif

vakar dienos anekdotas: siunciant kartu 4 muilus is kauno i kita lietuvos miesta, atkeliavo tik 2 su 'pazeistu ipakavimu' blink.gif is pradziu, aisku, galvojau, kad transportavimo metu suplyso kaip nors tas vokas ir tik du muilus pavyko surasti ir atgal ikist i voka. bet bendromis jegomis 'atlikus tyrima' biggrin.gif priejom tik viena isvada - kad muilai jau kaune buvo specialiai isimti (vokas toks krutas, kad jo muilais nesuplesysi, be to 4 muilai buvo kartu supakuoti, o palikti du muilai irgi graziai kartu supakuoti... ir t.t.) zodziu, as soke. net muilus reikia siusti registruotu laisku doh.gif biggrin.gif arba kita karta nepakuoti paciame paste, kad kvapais nevilioti smalsiu pastininkiu biggrin.gif
galvoju, gal cia dziaugtis.. smile.gif bet is tikruju tai liudna, nes muilu negavo tas, kas labai ju lauke unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 05 kovo 2009 - 11:40
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 05, 11:38)
vakar dienos anekdotas: siunciant kartu 4 muilus is kauno i kita lietuvos miesta, atkeliavo tik 2 su 'pazeistu ipakavimu'  blink.gif is pradziu, aisku, galvojau, kad transportavimo metu suplyso kaip nors tas vokas ir tik du muilus pavyko surasti ir atgal ikist i voka. bet bendromis jegomis 'atlikus tyrima'  biggrin.gif priejom tik viena isvada - kad muilai jau kaune buvo specialiai isimti (vokas toks krutas, kad jo muilais nesuplesysi, be to 4 muilai buvo kartu supakuoti, o palikti du muilai irgi graziai kartu supakuoti... ir t.t.) zodziu, as soke. net muilus reikia siusti registruotu laisku  doh.gif  biggrin.gif arba kita karta nepakuoti paciame paste, kad kvapais nevilioti smalsiu pastininkiu  biggrin.gif
galvoju, gal cia dziaugtis.. smile.gif bet is tikruju tai liudna, nes muilu negavo tas, kas labai ju lauke  unsure.gif

siaubas doh.gif man rodos kvapas ir priverte pasmalsaut kazka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2009 03 04, 21:06)
taip pat, bus ir akciju ivariu

nepasididžiuok, įmesk į forumą, kokią akciją tuo metu taikote biggrin.gif

QUOTE(Mur mur @ 2009 03 04, 21:32)
bandysiu kas antra diena kokia savaitele.... galvoju, gal pries tai dar pilinguoti veida, o tada ta kaukyte detis

aš nedrįsčiau pilinguotis prieš tai - man ir 50/50 proporcija gerai ricina veidą patraukė biggrin.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 03 04, 21:48)
ikeliu savo NATUR. krepsi  biggrin.gif  IR JUS IKELKIT 

matyt, kad reiks prisiruošti wink.gif Labai fainas indelis, kur matyt esi skrabą susipylusi biggrin.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 04, 23:03)
pačios gaminatės daug produktų, vėlgi nesuprantu kaip

lūpų balzamus pagal čionykštes rekomendacijas, kremų gamybos tikiuosi išmokti KN smile.gif

QUOTE(dilditele @ 2009 03 04, 23:53)
As dar del tos ricinos "kaukes" turiu klausima. O koki bazini alieju jus naudojat? jojoba ar koki kitoki bandot??

aš jojobą smile.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 05, 10:17)
i KN eiti noriu smile.gif o ten galima tiesiog nuvykti i ta salonba ir pasikonsultavus isigyti ko nori? ar reiktu isankstines kokios registracijos?

Del Hauckos taip ir mastau kad meginelius pabandyt smile.gif ten pakonsultuos? 

KN sekmadienį nedirba, o į Stepono6, kur Hauschka, patariu pasiskambint 8-52122208 smile.gif nepamenu, ar jie sekmadieniais dirba, man rodos, kad irgi ne sad.gif

nueisi ir pakonsultuos tave visur wink.gif Nebent pageidautum konkretaus asmens - Laimės KN, ar Elytės Stepono6 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 05, 10:17)
as kai dariau namie man gavosi glotnus pavirsius, i indeli pyliau dar silta ir skysta.. o KN kai dariau, tai nuo EA siek tiek pavirsius pasikeite (sutrauke kazkaip).. priklauso koks balzamas iseis nuo naudojamu alieju ir EA
va mano koks gavosi kai namie dariau:
user posted image

pas mane atrode taip pat ir spalva ir virsus glotnus, kai supyliau, bet va kai pradejau pirstu tept, tai to gltnumo neber ir ant pirsto tokia neslydi mase, o kaip koseles g.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 05, 11:38)
o kokius produktus dejai? nuo mano balzamu lyg ir yra 'slapumas', bet aisku toks aliejinis slapumas smile.gif

kaip suprantu dejai medu, gal jis mazina slydima.. dar kad pagerint slydima kiti naudoja kitu rusiu vaskus (ne biciu).
del glotnumo, tai ir mano toks kaip Palominos gaunasi  g.gif gal nelabai greit supylei  g.gif

dejau medaus, bciu vasko, alyvuogiu aliejaus ir sviestmedzio
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 05, 12:35)
aš nedrįsčiau pilinguotis prieš tai - man ir 50/50 proporcija gerai ricina veidą patraukė biggrin.gif

vakar vel dariau ax.gif kol kas man patinka, atrodo net geriau mano juodus inkstiriukus nuo nosies pravalo nei koks molis g.gif
Atsakyti
aš šiandien irgi vėl su ricina planuoju kaukę darytis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 05, 11:40)
pas mane atrode taip pat ir spalva ir virsus glotnus, kai supyliau, bet va kai pradejau pirstu tept, tai to gltnumo neber ir ant pirsto tokia neslydi mase, o kaip koseles  g.gif
dejau medaus, bciu vasko, alyvuogiu aliejaus ir sviestmedzio

sakoma, kad sviestmedis lupu balzamui priduoda 'trupineliu'. bet man rodos ne iskart, o pastovejus balzamui. as gaminu be sviestmedzio.
Atsakyti
dar ir nuo temperatūros priklauso, kaip tepasi balzamas - kartais kaip košelė jis pas mane, kartais glotnus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 04, 23:29)
siandien prausiau su lakisium, tai odele svieseja man nuo jo.... ir karta savaitej dedu medaus kauke, tai oda kaip aksomas lieka smile.gif

medus kiek zinau nelabai tinka odai su issipletusiais kapiliarais g.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 05, 10:17)
o nezinote ar dirba sekmadieniais ta parduotuve?  rolleyes.gif

tikrai nedirba

QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 05, 12:54)
sakoma, kad sviestmedis lupu balzamui priduoda 'trupineliu'. bet man rodos ne iskart, o pastovejus balzamui. as gaminu be sviestmedzio.

ane? unsure.gif O as kiek lupu balzamu receptu cia prisinkau, tai didzioji dauguma su sveistmedziu, na aisku dar yra su kakavos sveistu, bet jo neturiu. Tai gal isvis nedet sviestmedzio? Ar gausis normaliai?
Na, bet del tu muliuku, kurios pavoge, tai as apakus blink.gif Zmones sazines visai neturi doh.gif
Papildyta:
O idomu tais kosmetiniais aliejais is Saforos, rusu firmos, galima pasitiket http://www.safora.lt...etiniai_aliejai ? Nes maciau ju pirkti ir Hales turgui ri dar kazkur, bet nesupratau ar jie nerafinuoti ar rafinuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 05, 13:16)
Tai gal isvis nedet sviestmedzio? Ar gausis normaliai?

Na, bet del tu muliuku, kurios pavoge, tai as apakus  blink.gif  Zmones sazines visai neturi  doh.gif

aš sviestmedį dedu, kad nebūtų balzamo lengvumo problemos ant mano lūpų, nes šerpetojasi ir skilinėja smile.gif

Daddygirl, štai ir mentalitetų skirtumai doh.gif Priklauso,nepriklauso, bet vistiek, lupa, plėšia, krapšto sad.gif O negalima rašyti Lietuvos pašto administracijai skundo???
Atsakyti