Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Labas rytas,
pasigaminau savo pirmaji lupu balzama thumbup.gif Galvoju reik pasidaryt bandomaji varianta, pries pasikvieciant drauges, o tai nesigautu dar, tai nuvilciau ir save ir kitus. Tai va, kadangi tik siandien zadam pirkti EA,tai namie ypatingai daug ko neturejau, tai dariau is to ka turiu, tai gavosi medaus balzamas. Visko dejau, kai buvo parasyta,t ai isejo visai geras ir laaabai skanus, saldus, vis norisi nulaizyti biggrin.gif
tik norejau dariusiu lupu balzamus paklausti, konsistencija tokia gavosi kaip sustingusi kosele ir kai brauki su pirstu per pavirsiu (pas mane indelis, kur su pirstu reik tept) jis nera toks glotnus ir kietas, kaip tu pirktiniu. Ar taip ir turi but ir kitaip neimanoma isgauti, gaminant lupu balzama namie ar kazka galima dar koreguoti, na kad gutu toks glotnus lygus pavirsius ir kai tepi toks butu kaip slidimas? biggrin.gif Nezinau ar aiskiai as cia issireiskiau unsure.gif Ir dar man tokio kaip lupu slapumo noretusi siek tiek ax.gif

blink.gif mete, mete error'us, o pasirodo 3 kartus ta pati posta ikele doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiwa: 05 kovo 2009 - 08:04
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 05, 01:49)
Gal kas turejot absolutely vanilla organic perfume ar ka nors zinot? gundausi nusipirkt...  ax.gif

butu labai idomu suzinoti ar gerai laikosi?
maciau yra ir levandu. tik idomu, ar kvapas butu toks kaip KN laukiniu levandu EA wub.gif (nei viena kita levandu rusis taip skaniai nekvepia, na ir kaina atitinkamai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 05 kovo 2009 - 08:45
QUOTE(violence @ 2009 03 04, 23:03)
Sveikos  4u.gif
nėr smile.gif
jei galit, gal patartumėt, ką turėčiau rinktis sausai, jautriai su išsiplėtusiais kapiliarais odai? reikia veido kremo ir prausiklio  ax.gif
iki šiol naudojau vichy kosmetiką  ax.gif

ir kur verta pirkti bazinius alieju? lietuvoje, kur jie užtikrintai geri?  rolleyes.gif

didžiulis ačiū už kantrybę su manimi biggrin.gif

mano oda l. panaši.Tai aš siūlyčiau nueiti į Stepono 6 ir nusiprikti mėginėlius Dr. Hauschkos pienelio,rožių kremo ir cleansing kremo. Pienelį naudoju veido prausimui: ant drėgnos odos tepi ir masažuoji, jokių putojančių priemonių nesiūlau.O CC tai 1-2 kart per savaitę gilesniam valymui panaudot galima. Jei pirktum šias priemones ir netiktų, rašyk, dar pasiūlysiu savo naudotų variantų.

Baziniai aliejai geriausi KN, bet taupant ar pabandymui galima pirkti Aliejaus pard, tik žiūrėt, kad būtų šalto spaudimo. Mano sausai odai l. tinka taukmedis, irgi gali bandyti, blogiausiu atveju, kūnui sutepsi.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 04, 22:03)
greiciau dalinuosi tuo, ka gaminu sau  smile.gif
uz menesio vyksiu i lietuva, galeciau tuo paciu atvezt koki.

Labai norėčiau išbandyti... wub.gif wub.gif Jei tik įmanoma tikrai imčiau pora vnt.
Tik kaip dėl to, kad aš nei vilnietė nei kaunietė?O iš Telšių.
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 03 05, 00:53)
Dar norejau pasiteiraut kokios kainos EA KN?? Ketinu vaziuot i vakareli, tai nezinau kokio storio pinigine imt  lotuliukas.gif Ar ten pakonsultuoja??

EA tai nuo 15 lt mazdaug.. iki pvz 250 lt.. cia jau ziurint koks smile.gif
o einant i KN tai arba reikia pasiimt labai stora pinigine arba ja isvis namie palikt (pasiimt tik konkreciam daiktui pinigu) lotuliukas.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 03 05, 08:27)
Labas rytas,
pasigaminau savo pirmaji lupu balzama  thumbup.gif  Galvoju reik pasidaryt bandomaji varianta, pries pasikvieciant drauges, o tai nesigautu dar, tai nuvilciau ir save ir kitus. Tai va, kadangi tik siandien zadam pirkti EA,tai namie ypatingai daug ko neturejau, tai dariau is to ka turiu, tai gavosi medaus balzamas. Visko dejau, kai buvo parasyta,t ai isejo visai geras ir laaabai skanus, saldus, vis norisi nulaizyti  biggrin.gif
tik norejau dariusiu lupu balzamus paklausti, konsistencija tokia gavosi kaip sustingusi kosele ir kai brauki su pirstu per pavirsiu (pas mane indelis, kur su pirstu reik tept) jis nera toks glotnus ir kietas, kaip tu pirktiniu. Ar taip ir turi but ir kitaip neimanoma isgauti, gaminant lupu balzama namie ar kazka galima dar koreguoti, na kad gutu toks glotnus lygus pavirsius ir kai tepi toks butu kaip slidimas?  biggrin.gif Nezinau ar aiskiai as cia issireiskiau  unsure.gif Ir dar man tokio kaip lupu slapumo noretusi siek tiek  ax.gif

as kai dariau namie man gavosi glotnus pavirsius, i indeli pyliau dar silta ir skysta.. o KN kai dariau, tai nuo EA siek tiek pavirsius pasikeite (sutrauke kazkaip).. priklauso koks balzamas iseis nuo naudojamu alieju ir EA
va mano koks gavosi kai namie dariau:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 03 05, 09:18)
mano oda l. panaši.Tai aš siūlyčiau nueiti į Stepono 6

aciu 4u.gif
as ne vilniete, bet savaitgali busiu sostinej thumbup.gif tai i KN eiti noriu smile.gif o ten galima tiesiog nuvykti i ta salonba ir pasikonsultavus isigyti ko nori? ar reiktu isankstines kokios registracijos? rolleyes.gif
isstudijavau ir pasirinkau:
* ekologiskas misinys sausai odai
* damaskiniu roziu hidratas
* puiklapiu aliejus (del issipletusiu kapiliaru veide ir visame kune)
* imbieriniu citrinzoliu EA
* nerafinuotas kokosu aliejus (visai seimai labiau nei man)

Del Hauckos taip ir mastau kad meginelius pabandyt smile.gif ten pakonsultuos? rolleyes.gif o nezinote ar dirba sekmadieniais ta parduotuve? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 05 kovo 2009 - 10:18
QUOTE(violence @ 2009 03 05, 11:17)
aciu  4u.gif
as ne vilniete, bet savaitgali busiu sostinej  thumbup.gif tai i KN isstudijavau ir pasirinkau:
* ekologiskas misinys sausai odai
* damaskiniu roziu hidratas
* puiklapiu aliejus (del issipletusiu kapiliaru veide ir visame kune)
* imbieriniu citrinzoliu EA
* nerafinuotas kokosu aliejus (visai seimai labiau nei man)

Del Hauckos taip ir mastau kad meginelius pabandyt smile.gif ten pakonsultuos?  rolleyes.gif o nezinote ar dirba sekmadieniais ta parduotuve?  rolleyes.gif

hidrolato tokio nemanau kad gausi siuo metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 05, 10:18)
hidrolato tokio nemanau kad gausi siuo metu  g.gif

maciau kad neturi, bet noreti juk nedraudžiama lotuliukas.gif nu bet noriu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 05, 10:17)
EA tai nuo 15 lt mazdaug.. iki pvz 250 lt.. cia jau ziurint koks  smile.gif
o einant i KN tai arba reikia pasiimt labai stora pinigine arba ja isvis namie palikt (pasiimt tik konkreciam daiktui pinigu)  lotuliukas.gif

tai as taip ir supratau smile.gif o jie kortele priima? nes jei grynais neturesiu kils pagunda kortele patustinti
Atsakyti
Nieks nenoretu jungtis pirkt pigiau nerafinuoto kokosu ir svietmedzio aliejaus is uk.
Perkant dideli kieki zymmmmmiai pigiau nei KN, ji tik reiktu atsildyt ir issipilstyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 03 05, 11:29)
tai as taip ir supratau  smile.gif o jie kortele priima? nes jei grynais neturesiu kils pagunda kortele patustinti

aha galima kortelem atsiskaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 05, 01:49)
Gal kas turejot absolutely vanilla organic perfume ar ka nors zinot? gundausi nusipirkt...  ax.gif

Jei darysit uzsakyma siu gaminiu, tai as pasiprasyciau i kompanija ax.gif Kazkada meginau vetiveriu parfuma, tai labai gera ispudi paliko tiek kvapu, tiek laikymusi.
Atsakyti