Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 03 04, 23:53)
ta eliksyra tai KN susimaisiau, ieina tamanu ir nakvisu aliejus + visokie eteriniai.. ar tikrai veikia, tai negaliu pasakyt.. nereguliariai naudoju  blush2.gif  na is pradziu naudojau pora savaiciu reguliariai, tai seip oda pasviesejo truputi ir dar kazka teigiamo padare (niekaip neprisimenu), bet kvapas sio eliksyro tai  doh.gif  uztai ir nereguliariai naudoju dabar  blush2.gif

o gal pameni kokie ten eteriniai lašinti? 4u.gif
čia per gamybinį vakarėlį gaminotės?

QUOTE(ne mama @ 2009 03 04, 23:59)
pamaciau kad paminejot neroli. gal zinot kur galima butu panaudot jo eterini alieju g.gif

bet neroli EA tai ir kaina blink.gif 242Lt/2ml

QUOTE(Akwilė @ 2009 03 05, 00:02)
as buvau uzsisakius ir negavau santalu hidrolato, idomu kaip jis? niekas nebandet?

aš dabar turiu santalų hidrolatą, tai net nežinau, pasipurškiu ir tiek blush2.gif

įdomu o kaip rožių hidrolatas g.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 05, 00:03)
Sveikos  4u.gif
mergaitės, tikiuosi labai nesuerzinsiu su savo klausimais  blush2.gif labai noriu save lepinti natūralia kosmetika, skaičiau jūsų temą, tiek koduočių, kurių nesuprantu.... matau pačios gaminatės daug produktų, vėlgi nesuprantu kaip biggrin.gif gal ir kantrybės nėr smile.gif
jei galit, gal patartumėt, ką turėčiau rinktis sausai, jautriai su išsiplėtusiais kapiliarais odai? reikia veido kremo ir prausiklio  ax.gif
iki šiol naudojau vichy kosmetiką  ax.gif

ir kur verta pirkti bazinius alieju? lietuvoje, kur jie užtikrintai geri?  rolleyes.gif

didžiulis ačiū už kantrybę su manimi biggrin.gif

jautriai odai yra Weleda serija su migdolais.. yra intensyvus kremas ir drekinantis.. tai sausai odai manau intensyvus gal gerai g.gif as turejau drekinanti (mano oda tuo metu kai naudojau ji buvo issausejus, tai puikiai atstate dregme).. dar is tos serijos yra migdolu aliejukas ir migdolu pienelis..
Papildyta:
QUOTE(emmute @ 2009 03 05, 00:11)
o gal pameni kokie ten eteriniai lašinti? 4u.gif
čia per gamybinį vakarėlį gaminotės?

įdomu o kaip rožių hidrolatas g.gif

i eliksyra ieina tokie EA - labdanas, kiparisas, pelargonija, imbierine citrinzole, rozmarinas
aha pasidariau per vakareli, bet tas vakarelis buvo is visai kitos operos biggrin.gif

roziu hidrolatas drekina oda labiau negu levanda, nerolis ir atlasinis kedras (cia palyginau is to ka turejau is KN)
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 04, 17:35)
gal citrinu, nes citrina darbinguma kelia (cia paskaitoj taip sake)

QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 04, 21:03)
dar berimas berimui nelygus  g.gif

uz menesio vyksiu i lietuva, galeciau tuo paciu atvezt koki.
gal visi citrusiniai panasiai 'gaivinanciai' veikia  g.gif o sitas eteriniu derinys ir vadinasi 'clear mind' smile.gif

o MB sako, kad jam kito, anksciau gaminto, spa muilo kvapas skanesnis smile.gif (citrinzole, lavanda, rozmarinas). ir sake, nepatinka jam purvas sitame  biggrin.gif  doh.gif

Tikrai veiksmingas derinys drinks_cheers.gif Siandien isbandziau dar karta, diena buvo dar sunkesne, treniruote taip pat doh.gif Poveikis tas pats thumbup.gif jauciausi atsigavusi, darbinga thumbup.gif Po Daddygirl muilu pradesiu rimtai ziureti i toki dalyka, kaip aromoterapija thumbup.gif iki siol maniau kad tai saviitaiga ir tiesiog mielas uzsiemimas blush2.gif
Noreciau dar SPA pora gabaliuku uzsisakyti blush2.gif
Ir dar norejau pakalust , kur laikote svietus ir aliejus? saldytuve ar spintuteje? gal jau buvo apie tai kalbeta blush2.gif Bet kol neturejau , nebuvo aktualu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 04, 23:06)
mielai patarciau, tik mano odos tipas kitoks, tad nezinau ka pasiulyti  blush2.gif Atrodo Logona turi kazka jautriai, raustanciai odai. Jei neklystu Free linijos  g.gif

4u.gif

QUOTE(ne mama @ 2009 03 04, 23:06)
is forumo atsiliepimu suprantu kad geriausi(bet ir brangiausi) aliejai yra KN(kvapu namuose- tinklapis www.kvapunamai.lt), ten tau suteiktu ir visa norima informacija kaip ka maisyt, gal net ir apziureje oda, konkrecius aliejukus parinktu 4u.gif

kaip tik varciaus sita puslapiuka.... maciau ten ir kremo gaminimo vakareliai organizuojami bigsmile.gif gal reiks vyrukui papsakot, mazu susimastys kad dovanotr reikia biggrin.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 03 04, 23:17)
jautriai odai yra Weleda serija su migdolais.. yra intensyvus kremas ir drekinantis.. tai sausai odai manau intensyvus gal gerai  g.gif  as turejau drekinanti (mano oda tuo metu kai naudojau ji buvo issausejus, tai puikiai atstate dregme).. dar is tos serijos yra migdolu aliejukas ir migdolu pienelis..

aciu labai! issiplete kapiliarai labai sausina oda, tai ir drekint reikia.... aij, uzsiimt oda reikia ne tik isore bet ir viduj smile.gif

siandien prausiau su lakisium, tai odele svieseja man nuo jo.... ir karta savaitej dedu medaus kauke, tai oda kaip aksomas lieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 03 05, 00:21)
Ir dar norejau pakalust , kur laikote svietus ir aliejus? saldytuve ar spintuteje? gal jau buvo apie tai kalbeta blush2.gif Bet kol neturejau , nebuvo aktualu biggrin.gif

as tai visus aliejus laikau spintelej kambary

QUOTE(violence @ 2009 03 05, 00:29)
siandien prausiau su lakisium, tai odele svieseja man nuo jo.... ir karta savaitej dedu medaus kauke, tai oda kaip aksomas lieka smile.gif

o lakisius tai labiau riebesnei odai tinkamas, nes jis sausina oda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 03 04, 23:21)
Tikrai veiksmingas derinys drinks_cheers.gif Siandien isbandziau dar karta, diena buvo dar sunkesne, treniruote taip pat doh.gif Poveikis tas pats thumbup.gif jauciausi atsigavusi, darbinga thumbup.gif Po Daddygirl muilu pradesiu rimtai ziureti i toki dalyka, kaip aromoterapija thumbup.gif iki siol maniau kad tai saviitaiga ir tiesiog mielas uzsiemimas blush2.gif

citrusiniai aliejai tikrai labai gerai veikia, ypac citrinos wub.gif (nors Daddygirl muiliuke man labiausiai jauciamas citrinzoliu kvapas, bet jis man beveik visada kitus permusa). kazkada grizau namo is darbo visa nusikalus nuejau i vonia atsipalaiduoti ir po to issitepiau naujai pasigamintu kuno kremuku su (gana daug) citrinu EA, tai akys zybt, taip atsigavau kad miegas jau net ne galvoj. vos ne sokt norejosi doh.gif tai nuo siol ji naudoju tik ryte thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorela: 04 kovo 2009 - 23:45
Nu kaip faina, kad rodot savo krepselius drinks_cheers.gif
Man tai seile jau varva nuo tu ipatingu Dadygirl muiliuku. Ar galima uzsakyt? koki viena ax.gif
As dar del tos ricinos "kaukes" turiu klausima. O koki bazini alieju jus naudojat? jojoba ar koki kitoki bandot?? Ir kur perkat??
Dar norejau pasiteiraut kokios kainos EA KN?? Ketinu vaziuot i vakareli, tai nezinau kokio storio pinigine imt lotuliukas.gif Ar ten pakonsultuoja??
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 03 05, 00:43)
citrusiniai aliejai tikrai labai gerai veikia, ypac citrinos  wub.gif  (nors Daddygirl muiliuke man labiausiai jauciamas citrinzoliu kvapas, bet jis man beveik visada kitus permusa). kazkada grizau namo is darbo visa nusikalus nuejau i vonia atsipalaiduoti ir po to issitepiau naujai pasigamintu kuno kremuku su (gana daug) citrinu EA, tai akys zybt, taip atsigavau kad miegas jau net ne galvoj. vos ne sokt norejosi  doh.gif  tai nuo siol ji naudoju tik ryte  thumbup.gif

Ech, vadinasi neprasoviau,kaip tik dar buvo siuntinuke is Matreria aromatica citrinu eterinis clap.gif reikes kuno krema daryti drinks_cheers.gif thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Noriu Jusu paklausti ka Jus manot apie rusiskus EA pvz situos suzinojau , kad rusijoj ju galima isigyti labai pigiai vos uz kelis litus o pasirinkimas irgi gan didelis bigsmile.gif
giminaitis vaziuoja i rusija tai man labai idomi Jusu nuomone apie rusiska produkcija 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turejot absolutely vanilla organic perfume ar ka nors zinot? gundausi nusipirkt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 03 04, 22:21)

smagu 4u.gif

as aliejus su ilgu galiojimu (2-3 metai) laikau spintelej uzsukamam inde. pvz kakavos sv, taukmedis, kokoso aliejus - juose daug antioksidantu, todel jie ilgai negenda. norint dar prailgint ju galiojimo laika, sviezuma, galima laikyti saldytuve.

QUOTE(dilditele @ 2009 03 04, 22:53)
Man tai seile jau varva nuo tu ipatingu Dadygirl muiliuku. Ar galima uzsakyt? koki viena  ax.gif

mielai smile.gif
(del ypatingumo tai nesu tikra biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 05 kovo 2009 - 02:08
Labas rytas,
pasigaminau savo pirmaji lupu balzama thumbup.gif Galvoju reik pasidaryt bandomaji varianta, pries pasikvieciant drauges, o tai nesigautu dar, tai nuvilciau ir save ir kitus. Tai va, kadangi tik siandien zadam pirkti EA,tai namie ypatingai daug ko neturejau, tai dariau is to ka turiu, tai gavosi medaus balzamas. Visko dejau, kai buvo parasyta,t ai isejo visai geras ir laaabai skanus, saldus, vis norisi nulaizyti biggrin.gif
tik norejau dariusiu lupu balzamus paklausti, konsistencija tokia gavosi kaip sustingusi kosele ir kai brauki su pirstu per pavirsiu (pas mane indelis, kur su pirstu reik tept) jis nera toks glotnus ir kietas, kaip tu pirktiniu. Ar taip ir turi but ir kitaip neimanoma isgauti, gaminant lupu balzama namie ar kazka galima dar koreguoti, na kad gutu toks glotnus lygus pavirsius ir kai tepi toks butu kaip slidimas? biggrin.gif Nezinau ar aiskiai as cia issireiskiau unsure.gif Ir dar man tokio kaip lupu slapumo noretusi siek tiek ax.gif
Atsakyti