Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 03 04, 21:48)
ikeliu savo NATUR. krepsi 

Šaunus krepšiukas thumbup.gif Mane domina iš ko pasidarei šveitiklį kūnui ir kremą veidui (nes atrodo kreminės konsistencijos) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 03 04, 23:41)
Palomina, kas ten per eliksyras nuo kapiliarų? bigsmile.gif
kam naudoji apelsinų ir mandarinų EA? kuris hidrolatas labiausiai patiko? 4u.gif

ta eliksyra tai KN susimaisiau, ieina tamanu ir nakvisu aliejus + visokie eteriniai.. ar tikrai veikia, tai negaliu pasakyt.. nereguliariai naudoju blush2.gif na is pradziu naudojau pora savaiciu reguliariai, tai seip oda pasviesejo truputi ir dar kazka teigiamo padare (niekaip neprisimenu), bet kvapas sio eliksyro tai doh.gif uztai ir nereguliariai naudoju dabar blush2.gif

apelsinu EA (ir cirtinzoliu) is Naujosios barmunes tai naudoju kai grindis plaunu.. ilasinu kad kvepetu biggrin.gif , o KN apelsinu ir mandarinu tai visur - ir veidui kartais i kauke koki lasiuka ilasinu, ir sveitiklius kai darau ilasinu.. na ir zvakidej padeginu..

is hidrolatu tai mano nr1 ir nr1 yra nerolio ir levandu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 04, 23:53)
ta eliksyra tai KN susimaisiau, ieina tamanu ir nakvisu aliejus + visokie eteriniai..

o tu pati maiseisi, ar KN paprasius ko nori, jos ir sumaiso?
Atsakyti
pamaciau kad paminejot neroli. gal zinot kur galima butu panaudot jo eterini alieju g.gif

dar cia kazkas buvo pasakojes kokia baisi smarve yra aragano aliejus lotuliukas.gif tai mano matyt uosle iskrypus, bet man tai jis netgi visai maloniai kvepia- kazka primenantis kvapas, bet nu niekaip negaliu prisimint ka rolleyes.gif daug malonesnis kvapas nei kokio avokadu aliejaus blush2.gif (abu aliejukus gavau su siuntinuku is Daddygirl is materiaaromatica smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 04, 23:45)
aciu  smile.gif
aciu, einu pasirausiu  smile.gif 
Su savo krepseliais tikrai idomu butu  smile.gif  reiks ir man kada ikelt  biggrin.gif

tai laukiam laukiam mirksiukas.gif

QUOTE(Mur mur @ 2009 03 04, 23:47)
o kas cia per eliksyras? ar poveikis jauciamas?

dar mergaites paprotinkit, kaip jus darote su tais hidrolatais? ar jis vietoje kremo ar kaip?

labai geras sumanymas, krepseliu pasirodymas  thumbup.gif

as siandien issiploviau galva ir pamasciau, kad plauku galus patepsiu jojobos aliejuku. na, labai mazai uztepiau, bet atrodo plaukai, kaip sviestu sutepti  lotuliukas.gif nepagalvojau, kad taip suriebaluos. o laiko nebuvo perplauti, reikejo nuvaziuoti i viena vieta. tai teko kuoduka susisukti ir paslepti tuos galus  lotuliukas.gif gera pamoka.

apie eliksyra jau parasiau..
hidrolata naudoju vietoj toniko smile.gif
plauku galiukams kokoso aliejus thumbup.gif reikia labai nedaug.. ir neatrodys kaip riebaluoti.. o jei padauginsi bus slapias efektas biggrin.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 03 04, 23:50)
Šaunus krepšiukas thumbup.gif Mane domina iš ko pasidarei šveitiklį kūnui ir kremą veidui (nes atrodo kreminės konsistencijos) 4u.gif

sveitiklis tai paprasciausios sudeties - cukrus+alyvuogiu aliejus+apelsinu ir mandarinu EA
o veido kremas tai cia jau mano eksperimentisi kurinys biggrin.gif dariau is Florame vaikisko hidrolato, kokoso aliejaus ir emulsinio vasko.. dejau daug hidrolato, kokoso aliejaus maziau, o vasko visai nedaug.. is pradziu galvojau nesigaus.. bet gavosi thumbup.gif labai lengvos konsistencijos
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 04, 23:23)
ten FLORAME hidrolatas  mirksiukas.gif  vaikiskas su ramunelem ir glicerinu.. pirkau VCUP'e Bioboutique.. 200 ml/39 lt
neblogas.. pries tai turejus esu pelargoniju hidrolata (irgi is Florame), tai tas nelabai man patiko..

nu vo, net perrasyt nemoku blush2.gif doh.gif

bryyla thumbup.gif o kur naudoji metu alieju? ax.gif

QUOTE(Mur mur @ 2009 03 04, 23:47)
as siandien issiploviau galva ir pamasciau, kad plauku galus patepsiu jojobos aliejuku. na, labai mazai uztepiau, bet atrodo plaukai, kaip sviestu sutepti  lotuliukas.gif nepagalvojau, kad taip suriebaluos. o laiko nebuvo perplauti, reikejo nuvaziuoti i viena vieta. tai teko kuoduka susisukti ir paslepti tuos galus  lotuliukas.gif gera pamoka.

as visada po plovimo naudoju alyvuogiu alieju, bet jo laaaaaaabai mazai imu, tai nors mano plaukai sviesiai dazyti, tikrai blizgejo (kol nenuejau pas kita kirpeja ir ji nesugalvojo man visa galva perdazyt sviesiai, ne saknis doh.gif dabar vel bandau 'atgriebt' savo plaukus doh.gif )

QUOTE(Palomina @ 2009 03 04, 23:53)
is hidrolatu tai mano nr1 ir nr1 yra nerolio ir levandu  smile.gif

as buvau uzsisakius ir negavau santalu hidrolato, idomu kaip jis? niekas nebandet?
Atsakyti
Mielai, kai tik igysiu ziniu tvirtesniu, mielai papasakociau, gal kada ir "pasitepliojimu" vakareli galima bus surengti smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mergaitės, tikiuosi labai nesuerzinsiu su savo klausimais blush2.gif labai noriu save lepinti natūralia kosmetika, skaičiau jūsų temą, tiek koduočių, kurių nesuprantu.... matau pačios gaminatės daug produktų, vėlgi nesuprantu kaip biggrin.gif gal ir kantrybės nėr smile.gif
jei galit, gal patartumėt, ką turėčiau rinktis sausai, jautriai su išsiplėtusiais kapiliarais odai? reikia veido kremo ir prausiklio ax.gif
iki šiol naudojau vichy kosmetiką ax.gif

ir kur verta pirkti bazinius alieju? lietuvoje, kur jie užtikrintai geri? rolleyes.gif

didžiulis ačiū už kantrybę su manimi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 05, 00:00)
tai laukiam laukiam  mirksiukas.gif

na as kol prisiruosiu blush2.gif biggrin.gif beto siuo metu nedaug tu priemoniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 04, 23:58)
o tu pati maiseisi, ar KN paprasius ko nori, jos ir sumaiso?

aha pati maisiau pagal KN recepta..

QUOTE(ne mama @ 2009 03 04, 23:59)
pamaciau kad paminejot neroli. gal zinot kur galima butu panaudot jo eterini alieju g.gif

nerolis - antidepresantas, antiseptikas, afrodiziakas, svelniai skausma malsinanti priemone.. odai labai gerai - regeneruoja oda.. ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 03 05, 00:03)
Sveikos  4u.gif
mergaitės, tikiuosi labai nesuerzinsiu su savo klausimais  blush2.gif labai noriu save lepinti natūralia kosmetika, skaičiau jūsų temą, tiek koduočių, kurių nesuprantu.... matau pačios gaminatės daug produktų, vėlgi nesuprantu kaip biggrin.gif gal ir kantrybės nėr smile.gif
jei galit, gal patartumėt, ką turėčiau rinktis sausai, jautriai su išsiplėtusiais kapiliarais odai? reikia veido kremo ir prausiklio  ax.gif
iki šiol naudojau vichy kosmetiką  ax.gif

ir kur verta pirkti bazinius alieju? lietuvoje, kur jie užtikrintai geri?  rolleyes.gif

mielai patarciau, tik mano odos tipas kitoks, tad nezinau ka pasiulyti blush2.gif Atrodo Logona turi kazka jautriai, raustanciai odai. Jei neklystu Free linijos g.gif
Atsakyti
is forumo atsiliepimu suprantu kad geriausi(bet ir brangiausi) aliejai yra KN(kvapu namuose- tinklapis www.kvapunamai.lt), ten tau suteiktu ir visa norima informacija kaip ka maisyt, gal net ir apziureje oda, konkrecius aliejukus parinktu 4u.gif

QUOTE(violence @ 2009 03 05, 00:03)
Sveikos  4u.gif
mergaitės, tikiuosi labai nesuerzinsiu su savo klausimais  blush2.gif labai noriu save lepinti natūralia kosmetika, skaičiau jūsų temą, tiek koduočių, kurių nesuprantu.... matau pačios gaminatės daug produktų, vėlgi nesuprantu kaip biggrin.gif gal ir kantrybės nėr smile.gif
jei galit, gal patartumėt, ką turėčiau rinktis sausai, jautriai su išsiplėtusiais kapiliarais odai? reikia veido kremo ir prausiklio  ax.gif
iki šiol naudojau vichy kosmetiką  ax.gif

ir kur verta pirkti bazinius alieju? lietuvoje, kur jie užtikrintai geri?  rolleyes.gif

Atsakyti