Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

http://www.bioselect.lt/
netycia aptikau puslapiuka 4u.gif cia kaune pardavineja kaip nekeista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 03 04, 21:53)
o gal geriau nekelkit, gal nereikia, jau dabar vos infarkto negavau is pavydo tai kas bus toliau  doh.gif  lotuliukas.gif  jetau, sitos temos man skaityti jau nebegalima  doh.gif  lotuliukas.gif

na mano tai daug daug skurdesne kosmetikos gausa, bet kadangi as dar tik pradedancioji, tai negeda ir pasirodysiu tongue.gif butu labai faina, kad ir kitos pasirodytu, tai ypac manau pradedanciosioms padetu, gal ka uzmatysim gero pas kitas ax.gif

user posted image

Weledos duso zele su saltalankiais, ECO sampunas purinantis, L'Angelica dantu pasta, pasidaryta kauke plaukams (simondsiju aliejus + rozmarinu EA), nagu odelems aliejuku misinukas (vakar susipyliau: pagrindas simondsiju aliejus + tredzdalis alieju misinio sausai odai, reikia ji kur nors sunaudoti, nes man nuo jo alergija), Metos firmos rozmarinu EA ir is KN: kokosu aliejus, misinys sausai odai ir simondsiju aliejus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 04, 21:03)
dar berimas berimui nelygus  g.gif
mano dukryte turi baby eczema (lietuvoj vadinama atopini dermatita). naudojam pagrinde gryna taukmedi.
apie Weledos kremus, susidariau ispudi is forumo mamu atsiliepimu, kad vieniems vaikams tinka, o kitiems - ne, alergizuoja (50:50). tai kolkas nepirkau pabandyti...
greiciau dalinuosi tuo, ka gaminu sau  smile.gif

pas maniske berimas (tokie mazyciai raudoni spuogiukai) atsiranda, kai ka blogai suvalgo, sakysim netinka saldytos darzoves, bet vis dar atsiranda koks naujas produktas, kurio iki siol dar neragavus, o paragauja ir vel paberia doh.gif sako iki 3m turetu praeit, to labai tikiuosi unsure.gif

Palomina
, waaaaaaaaaaaau bigsmile.gif
o kur tu pirkus 'flokati' hidrolata? as ieskau hidrolato, bet KN dabar neturi, sake kai atsils tik atsives, reiks prasiggoglint ta flokati firma biggrin.gif
as savo krepsio tai net nedesiu, nes tik neseniai susizavejau naturalia produkcija ir turiu tik alieju brandziai odai bei avokadu alieju ax.gif

siandien buvau nuejus salia namu i vaistine, tai negavau ricinos unsure.gif taip norejau isbandyt ta valyma, teks ryt-poryt lekt i normalia vaistine nusipirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 04, 22:07)
kelkit kelkit  mirksiukas.gif  idomu paziuret
aha labai skaniai  wub.gif  ir pati zvake labai faina, is sojos vasko, tai nesmirda ir neskleidzia dumu kaip tos paprastos zvakes kur buna.. sake kad Anglijos karaliene irgi uzsisakineja tokias zvakes..

o KN brangios jos? na pvz kaip tavo... ilgai dega? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 04, 23:16)
na mano tai daug daug skurdesne kosmetikos gausa, bet kadangi as dar tik pradedancioji, tai negeda ir pasirodysiu  tongue.gif

thumbup.gif kaip pradedanciajai visai neblogai mirksiukas.gif
kam kokosa naudoji?

as dar pamirsau nufotkint Weleda dantu pasta su medetkom ir burnos skalavimo skysti
Papildyta:
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 04, 23:17)
Palomina[/b], waaaaaaaaaaaau  bigsmile.gif
o kur tu pirkus 'flokati' hidrolata? as ieskau hidrolato, bet KN dabar neturi, sake kai atsils tik atsives, reiks prasiggoglint ta flokati firma  biggrin.gif
as savo krepsio tai net nedesiu, nes tik neseniai susizavejau naturalia produkcija ir turiu tik alieju brandziai odai bei avokadu alieju  ax.gif

ten FLORAME hidrolatas mirksiukas.gif vaikiskas su ramunelem ir glicerinu.. pirkau VCUP'e Bioboutique.. 200 ml/39 lt
neblogas.. pries tai turejus esu pelargoniju hidrolata (irgi is Florame), tai tas nelabai man patiko..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 04, 22:20)
thumbup.gif  kaip pradedanciajai visai neblogai  mirksiukas.gif
kam kokosa naudoji?

kokosu aliejumi po duso kuna pasitepu, seniau ir veida tepdavau, bet poras kimso unsure.gif bet nepasakyciau, kad jis supe unsure.gif drekina, galvoju gal kunui nusipirkti avokadu aliejaus...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 04, 23:18)
o KN brangios jos? na pvz kaip tavo... ilgai dega?  g.gif

yra ivairiu ten zvakiu.. mano kainavo apie 20 lt (gal 18 lt g.gif ) pirkau pries Kaledas, tai jau tiksliai ir neprisimenu.. yra ir neindeliuose.. tos po 12 lt.. yra ir dideliu zvakiu - kainos vis dideja biggrin.gif kvapu irgi nemazas pasirinkimas
dega sakyciau ilgai.. as kelis kartus deginau po koki pusvalandi ar ilgiau, tai dar ilgam uzteks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 04 kovo 2009 - 22:25
QUOTE(Palomina @ 2009 03 04, 22:23)
ten FLORAME hidrolatas  mirksiukas.gif  vaikiskas su ramunelem ir glicerinu.. pirkau VCUP'e Bioboutique.. 200 ml/39 lt
neblogas.. pries tai turejus esu pelargoniju hidrolata (irgi is Florame), tai tas nelabai man patiko..

o esi naudojusi is KN hidrolatus? sis nedrekina maziau? g.gif
galvoju koki man ateity pirkti...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 03 04, 23:26)
o esi naudojusi is KN hidrolatus? sis nedrekina maziau?  g.gif
galvoju koki man ateity pirkti...

aha naudojau is KN levandu, roziu, atlasinio kedro, nerolio.. kai kuriuos pirkau net po kelis kartus..
o Florame dabar nusipirkau del to, kad KN levandu hidrolato jau nebuvo pirkt, o kitu nenorejau kazkaip tuo momentu.. na Nerolio tai pirkciau, bet jis labai brangus, o man labai greit sueina hidrolatai ir tonikai blush2.gif prasipirkt galima biggrin.gif
Florame vaikiskas tai drekina labai gerai smile.gif
Atsakyti
Palomina, kas ten per eliksyras nuo kapiliarų? bigsmile.gif
kam naudoji apelsinų ir mandarinų EA? kuris hidrolatas labiausiai patiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 04, 19:38)
oho 

aha, Sitoj

Nvey yra Sveikų produktų parduotuvėje Jakšto gatvėje  4u.gif

aha, jau atkasiau kad ten buna biggrin.gif ir dar uzmaciau tema siam forume biggrin.gif Pasidairysiu parodoj,ziuresim, gal uzkabins smile.gif

QUOTE(nep @ 2009 03 04, 19:52)
O.D.A. – tai organinių medžiagų pagrindu sukurta natūrali lietuviška kosmetika be sintetinių konservantų. O.D.A. produktai išsiskiria fiziologiniu poveikiu: nesutrikdydami subalansuotos organizmo veiklos, jie stimuliuoja, regeneruoja, saugo nuo kenksmingo laisvųjų radikalų poveikio ir stiprina odos imunitetą. O.D.A. produktai yra bioimunomoduliatoriai, nes jie odos maitinimo ir drėgmės balanso reguliavimo mechanizmus veikia pagal natūralius fiziologinius dėsnius – papildomai stimuliuodami sistemas, atsakingas už vieną ar kitą veiklos sritį.
Organinės O.D.A. kosmetikos sudėtyje yra alfa-hidroksi- ir beta-hidroksi rūgščių, tokių kaip glikolio, pieno ir salicilo. Kremų sudėtyje esančios aktyvios organinės medžiagos yra gaunamos iš mus supančios natūralios aplinkos. Visų kremų, išskyrus paakių kremo, pagrindas yra organinė AHA glikolio rūgštis, kuri išskiriama iš cukrašvendrių. Glikolio rūgštis pasižymi stipriomis antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Ji skatina kalogeno sintezę, stimuliuoja odos atsinaujinimo procesus bei stiprina imunitetą. Visi kremai turi vidutinio laipsnio apsauginį UV spindulių filtrą.

Va raso, kad organine...Nu kas cia zin.

Beja internete labai mazai apie ja raso  Ir ar naturali ji ar ne, gal kas matet, kur galima gaut, isskyrus Pelene

tiek rugsciu blink.gif nerekomenduociau niekam tokios naudot blush2.gif net su problemine odele reikia elgtis kuo svelniau, o ne rugstim "gesinti" schmoll.gif
QUOTE(gatinha2 @ 2009 03 04, 20:27)
va, dar sitam puslapyje galima uzsisakyt sios australu firmos dekoratyvines http://www.buyorgani...sMakeUp-10.aspx , tik nezinau, ar siuntimas brangiai gautusi  ir kt firmu yra
turiu eco nvey lupdazi, tik su spalva nepataikiau, siaip tai malonus lupdazis 

aciu smile.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 03 04, 21:22)
apie prausikli tai skaiciau atrodo pirkiniu temoj    kazkas turejo maza (30 ml) ir planuoja pirkt dideli, nes labai patiko..
dar apie kremus kosmetikos krepsiu temoj buvo atsiliepimu.. 

---------------------------------------------------------------------------------------------

beje, imeskit savus natur. kosmetikos krepsius cia paziuret  ax.gif  mirksiukas.gif  seniai jau nesirodem 

aciu, einu pasirausiu smile.gif
Su savo krepseliais tikrai idomu butu smile.gif reiks ir man kada ikelt biggrin.gif
QUOTE(Simoo7e @ 2009 03 04, 21:51)
Mamytes, iskart noriu jusu atsiprasyti, nepykit labai taciau noriu paskayti, kad tapau  biobutique kosmetikos konsultante, tad jei reikes  jums sios parduotuveles prekiaujamos kosmetikos, kreipkites , mielai padesiu, jei reiktu nevilnietems padeciau taip pat isigyti  gaminiu, taikysim nuolaidas

Labai malonu bus isgirsti apie gaminius is pirmu lupu smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 03 04, 23:16)
na mano tai daug daug skurdesne kosmetikos gausa, bet kadangi as dar tik pradedancioji, tai negeda ir pasirodysiu  butu labai faina, kad ir kitos pasirodytu, tai ypac manau pradedanciosioms padetu, gal ka uzmatysim gero pas kitas 

domintu eco purinantis sampunas 4u.gif kokie atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 04, 22:48)
ikeliu savo NATUR. krepsi  biggrin.gif  IR JUS IKELKIT  mirksiukas.gif

veidui:
svistmedis, kokosai, normalios ir riebios odos alieju misinukai ir eliksyras nuo kapiliaru, mano gamybos kremas (namie dariau), ir lupu balzamai (KN), Druide muilas veidui..

o kas cia per eliksyras? ar poveikis jauciamas?

dar mergaites paprotinkit, kaip jus darote su tais hidrolatais? ar jis vietoje kremo ar kaip?

labai geras sumanymas, krepseliu pasirodymas thumbup.gif

as siandien issiploviau galva ir pamasciau, kad plauku galus patepsiu jojobos aliejuku. na, labai mazai uztepiau, bet atrodo plaukai, kaip sviestu sutepti lotuliukas.gif nepagalvojau, kad taip suriebaluos. o laiko nebuvo perplauti, reikejo nuvaziuoti i viena vieta. tai teko kuoduka susisukti ir paslepti tuos galus lotuliukas.gif gera pamoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 04 kovo 2009 - 22:51