ooo, kolektyvas atsišviežino Ar Vasarė pas jus tebedirba?
kokios nuolaidos bus ir kam?
QUOTE(Simoo7e @ 2009 03 04, 21:51)
Mamytes, iskart noriu jusu atsiprasyti, nepykit labai taciau noriu paskayti, kad tapau biobutique kosmetikos konsultante, tad jei reikes jums sios parduotuveles prekiaujamos kosmetikos, kreipkites , mielai padesiu, jei reiktu nevilnietems padeciau taip pat isigyti gaminiu, taikysim nuolaidas
sudomino, kaip nevilnietes galetu isigyti jusu gaminiu, butu idomu placiau
QUOTE(katutis @ 2009 03 04, 20:18)
nu viskas jau ikalbejot ir mane, laikiaus laikiaus, bet nebeatsilaikiau jusu pagyrimams teks begti ricinos pirkti
na, as dar del ricinos kaukytes stebuklu nepadare, bet siandien dienos sviesoje pamaciau, kad nosies oda lygesne, poros tokios apsitraukusios.....man patiko bandysiu kas antra diena kokia savaitele.... galvoju, gal pries tai dar pilinguoti veida, o tada ta kaukyte detis
QUOTE(Simoo7e @ 2009 03 04, 21:51)
Mamytes, iskart noriu jusu atsiprasyti, nepykit labai taciau noriu paskayti, kad tapau biobutique kosmetikos konsultante, tad jei reikes jums sios parduotuveles prekiaujamos kosmetikos, kreipkites , mielai padesiu, jei reiktu nevilnietems padeciau taip pat isigyti gaminiu, taikysim nuolaidas
as planavau tapti,si savaitgali turejau i apmokymus eiti bet manau konkurencijos nedarysim, tad uzleisiu vieta
Papildyta:
norejau paklausti, gal kas zinote ar yra ekologisku priemoniu manikiurininkems ir kirpejoms?
ikeliu savo NATUR. krepsi IR JUS IKELKIT
cia kunui ir plaukams:
plaukams: Faith in Nature sampunas ir Sante Briliant Care balzamas;
odai: sveitiklis (mano gamybos), bronzines odos aliejus (KN), Logona sviestas, Madara kuno kremas, Feniqia muilas ir muilo pasta..
veidui:
Hauscha skystas blonzantas ir biri pudra, Florame hidrolatas, Sante savaiminis, aliejai is KN: svistmedis, kokosai, normalios ir riebios odos alieju misinukai ir eliksyras nuo kapiliaru, mano gamybos kremas (namie dariau), ir lupu balzamai (KN), Druide muilas veidui..
Kvapai ir kvepalai:
EA is KN: mandarinu, apelsinu, citrinu, ylang ylang, rozmarinu, levandinu, benzoinas;
EA is NB: apelsinu ir citrinzoliu;
zvake is KN mandarinu kvapo
na ir mano kvepaliukai (keturi buteliukai)
cia kunui ir plaukams:
plaukams: Faith in Nature sampunas ir Sante Briliant Care balzamas;
odai: sveitiklis (mano gamybos), bronzines odos aliejus (KN), Logona sviestas, Madara kuno kremas, Feniqia muilas ir muilo pasta..
veidui:
Hauscha skystas blonzantas ir biri pudra, Florame hidrolatas, Sante savaiminis, aliejai is KN: svistmedis, kokosai, normalios ir riebios odos alieju misinukai ir eliksyras nuo kapiliaru, mano gamybos kremas (namie dariau), ir lupu balzamai (KN), Druide muilas veidui..
Kvapai ir kvepalai:
EA is KN: mandarinu, apelsinu, citrinu, ylang ylang, rozmarinu, levandinu, benzoinas;
EA is NB: apelsinu ir citrinzoliu;
zvake is KN mandarinu kvapo
na ir mano kvepaliukai (keturi buteliukai)
QUOTE(Palomina @ 2009 03 04, 22:48)
o gal geriau nekelkit, gal nereikia, jau dabar vos infarkto negavau is pavydo tai kas bus toliau jetau, sitos temos man skaityti jau nebegalima
QUOTE(Palomina @ 2009 03 04, 21:48)
mmm...
o zvake skaniai kvepia? geros is KN?
QUOTE(dzemute @ 2009 03 04, 22:53)
o gal geriau nekelkit, gal nereikia, jau dabar vos infarkto negavau is pavydo tai kas bus toliau jetau, sitos temos man skaityti jau nebegalima
kelkit kelkit idomu paziuret
QUOTE(bryyla @ 2009 03 04, 22:59)
aha labai skaniai ir pati zvake labai faina, is sojos vasko, tai nesmirda ir neskleidzia dumu kaip tos paprastos zvakes kur buna.. sake kad Anglijos karaliene irgi uzsisakineja tokias zvakes..