Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Hopeidea @ 2009 03 04, 17:33)
Idomu, kuris is eteriniu alieju duoda ta gaivinanti ir zvalinanti efekta? bigsmile.gif Ar visi kartu taip veikia?

gal citrinu, nes citrina darbinguma kelia (cia paskaitoj taip sake)
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 04, 17:37)
del monoi kvapo - jis specifinis, bet mažiausiai užkliūnantis, palyginti su vanile ir gardenija wink.gif

Man tai labiausiai su vanile kvepia wub.gif bet brangu verysad.gif ir gardenija skaniai kvepia, o paprastas - nelabai.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 04, 17:24)
SLS, PEG, parabenai biggrin.gif Aš ne dėl savęs, o dėl jūsų gi biggrin.gif

šiaip nuoširdžiai abejoju, kad Pelenė pasiūlys ką nors tokio natūralaus mums dar nematyto biggrin.gif O maltis toje minioje ir stengtis per nugaras kažką įžiūrėti - jau gal ir nusibodo man per eilę metų ax.gif Na nebent tikrai žinočiau, kad bus kas vertas dėmesio  rolleyes.gif

o tie lietuviški organiški kremai man iš anksto pasitikėjimo nekelia, nes jais prekiauja parduotuvė, kurios asortimente ir gaminys su džiodžiobos bei mineraliniais aliejais  lotuliukas.gif

as tai einu i pelene del savo profesijos ir susitikt su tiekejais ax.gif bet dabar zinosiu, kad bus ir naturalistu, tai tikrai pavaiksciosiu pasiziuresiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 03 04, 16:39)
Man tai labiausiai su vanile kvepia wub.gif bet brangu verysad.gif ir gardenija skaniai kvepia, o paprastas - nelabai.

o man su gardenija ax.gif

QUOTE(dzemute @ 2009 03 04, 17:09)
as tai einu i pelene del savo profesijos ir susitikt su tiekejais  ax.gif  bet dabar zinosiu, kad bus ir naturalistu, tai tikrai pavaiksciosiu pasiziuresiu  ax.gif

dėl darbo tai ir aš einu, kur reikia, neisispyrioju drinks_cheers.gif Bet laisvalaikio Pelenėje neleisiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 04, 12:21)

as nesu bandzius, bet buvau macius atsiliepimus (cia SM kazkur) apie riebesnei odai skirta prausikli, tai buvo labai teigiami atsiliepimai

aha, ten su citrina atrodo.. Bet gaila nieko nera apie ta kokosini prausikli verysad.gif O gal pameni kur cia apie ta riebesnei odai kalbejo? blush2.gif
QUOTE(dzemute @ 2009 03 04, 16:24)
as eisiu i pelene, net dvi dienas  ax.gif tai reik pinigu daugiau pasiimti reiskias

net dvi dienas bigsmile.gif Man dabar bankrotas, nelabai iseis ka nusipirkt, gal kokios smulkmes verysad.gif Vis galvoju gal meginuku pavyks prisirinkti blush2.gif
QUOTE(katutis @ 2009 03 04, 16:37)
kurios ryšitės eiti į Pelenę, esat įpareigojamos atidžiai sudėtis žiūrėti  Nes kaip žinom pačios, ant didžiausios sintetikos galima uždėti užrašą Organic ir mulkinti pirkėjus 

ką domina tie lietuviški organiniai?  kremai, tai jų yra Kalvarijų gatvės pradžioje esančioje parduotuvėje, nepamenu aš jos pavadinimo 

jau teko siek tiek paskaityk, kad ta nauja "organine" linija (lietuviska) O.D.A. gydo spuogus. Ir pagal aprasyma atrodo agresyviai. Tad jau supratau ta "naturaluma". Nueisiu ir spjausiu jiems i veida lotuliukas.gif

Cia toj parduotuvej Sita?
QUOTE(katutis @ 2009 03 04, 17:24)
SLS, PEG, parabenai Aš ne dėl savęs, o dėl jūsų gi

šiaip nuoširdžiai abejoju, kad Pelenė pasiūlys ką nors tokio natūralaus mums dar nematyto  O maltis toje minioje ir stengtis per nugaras kažką įžiūrėti - jau gal ir nusibodo man per eilę metų  Na nebent tikrai žinočiau, kad bus kas vertas dėmesio 

o tie lietuviški organiški kremai man iš anksto pasitikėjimo nekelia, nes jais prekiauja parduotuvė, kurios asortimente ir gaminys su džiodžiobos bei mineraliniais aliejais 

Pasiulys pasiulys bigsmile.gif Jau susidomejau viena australu kosmetika, dekoratyvine bigsmile.gif http://www.econveybeauty.com/ Noreciau isbandyt bigsmile.gif Tad manau pavyks rasti ir daugiau organiniu gamintoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 04, 18:17)
jau teko siek tiek paskaityk, kad ta nauja "organine" linija (lietuviska) O.D.A. gydo spuogus. Ir pagal aprasyma atrodo agresyviai. Tad jau supratau ta "naturaluma". Nueisiu ir spjausiu jiems i veida  lotuliukas.gif

Cia toj parduotuvej Sita

Jau susidomejau viena australu kosmetika, dekoratyvine  bigsmile.gif 

oho lotuliukas.gif

aha, Sitoj cool.gif

Nvey yra Sveikų produktų parduotuvėje Jakšto gatvėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 04, 18:17)
aha, ten su citrina atrodo.. Bet gaila nieko nera apie ta kokosini prausikli  verysad.gif  O gal pameni kur cia apie ta riebesnei odai kalbejo?  blush2.gif
net dvi dienas  bigsmile.gif Man dabar bankrotas, nelabai iseis ka nusipirkt, gal kokios smulkmes  verysad.gif  Vis galvoju gal meginuku pavyks prisirinkti  blush2.gif
jau teko siek tiek paskaityk, kad ta nauja "organine" linija (lietuviska) O.D.A. gydo spuogus. Ir pagal aprasyma atrodo agresyviai. Tad jau supratau ta "naturaluma". Nueisiu ir spjausiu jiems i veida  lotuliukas.gif

Cia toj parduotuvej Sita

Pasiulys pasiulys  bigsmile.gif  Jau susidomejau viena australu kosmetika, dekoratyvine  bigsmile.gif  http://www.econveybeauty.com/  Noreciau isbandyt  bigsmile.gif  Tad manau pavyks rasti ir daugiau organiniu gamintoju  thumbup.gif

O.D.A. – tai organinių medžiagų pagrindu sukurta natūrali lietuviška kosmetika be sintetinių konservantų. O.D.A. produktai išsiskiria fiziologiniu poveikiu: nesutrikdydami subalansuotos organizmo veiklos, jie stimuliuoja, regeneruoja, saugo nuo kenksmingo laisvųjų radikalų poveikio ir stiprina odos imunitetą. O.D.A. produktai yra bioimunomoduliatoriai, nes jie odos maitinimo ir drėgmės balanso reguliavimo mechanizmus veikia pagal natūralius fiziologinius dėsnius – papildomai stimuliuodami sistemas, atsakingas už vieną ar kitą veiklos sritį.
Organinės O.D.A. kosmetikos sudėtyje yra alfa-hidroksi- ir beta-hidroksi rūgščių, tokių kaip glikolio, pieno ir salicilo. Kremų sudėtyje esančios aktyvios organinės medžiagos yra gaunamos iš mus supančios natūralios aplinkos. Visų kremų, išskyrus paakių kremo, pagrindas yra organinė AHA glikolio rūgštis, kuri išskiriama iš cukrašvendrių. Glikolio rūgštis pasižymi stipriomis antioksidacinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Ji skatina kalogeno sintezę, stimuliuoja odos atsinaujinimo procesus bei stiprina imunitetą. Visi kremai turi vidutinio laipsnio apsauginį UV spindulių filtrą.

Va raso, kad organine...Nu kas cia zin. unsure.gif

Beja internete labai mazai apie ja raso g.gif Ir ar naturali ji ar ne, gal kas matet, kur galima gaut, isskyrus Pelene
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 04 kovo 2009 - 19:02
QUOTE(nep @ 2009 03 04, 18:52)
Visų kremų, išskyrus paakių kremo, pagrindas yra organinė AHA glikolio rūgštis,

blink.gif Visi kremai rūgštiniu pagrindu? doh.gif Įdomu, kokia koncentracija, bet kiek pamenu man kosmetologė rūgštines procedūras darydavo išimtinai tik šaltuoju metų laiku, kad nuo saulės pigmentinių dėmių neliktų unsure.gif

turėjau ir kažkokį rūgštinį kremą-gelį (nenatūralų, pavadinimo jau nepamenu) atseit švelnų, tai jis man taip grauždavo, kad siaubas doh.gif Rūgštys išplonina odą ir čia tikrai ne žaidimai su tokiomis priemonėmis verysad.gif

užtat po ricinos valomosios kaukės veidas šiandien tiesiog švytėte švyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 04, 19:17)
aha, ten su citrina atrodo.. Bet gaila nieko nera apie ta kokosini prausikli  verysad.gif  O gal pameni kur cia apie ta riebesnei odai kalbejo?  blush2.gif
net dvi dienas  bigsmile.gif Man dabar bankrotas, nelabai iseis ka nusipirkt, gal kokios smulkmes  verysad.gif  Vis galvoju gal meginuku pavyks prisirinkti  blush2.gif

Cia toj parduotuvej Sita

Pasiulys pasiulys  bigsmile.gif  Jau susidomejau viena australu kosmetika, dekoratyvine  bigsmile.gif  http://www.econveybeauty.com/  Noreciau isbandyt  bigsmile.gif  Tad manau pavyks rasti ir daugiau organiniu gamintoju  thumbup.gif

va, dar sitam puslapyje galima uzsisakyt sios australu firmos dekoratyvines http://www.buyorgani...sMakeUp-10.aspx , tik nezinau, ar siuntimas brangiai gautusi ax.gif ir kt firmu yra mirksiukas.gif
turiu eco nvey lupdazi, tik su spalva nepataikiau, siaip tai malonus lupdazis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 04 kovo 2009 - 19:28
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 04, 13:18)
merginos, gal jus man padesit. Mano mergina vis paberia, jei suvalgo kas jos organizmui netinkama, gydytoja israse tepala 'cutivate', bet paskaicius jo sudeti, jau man nesinori jo tepliot, nors ir veiksmingas jis. Ka galeciau  is naturaliu priemoniu patepliot? Ziuriu monoi tinkami kudikiu odelei, bet ar pades nuo berimu? Dar ziurineju sviestmedziu alieju  g.gif

dar berimas berimui nelygus g.gif
mano dukryte turi baby eczema (lietuvoj vadinama atopini dermatita). naudojam pagrinde gryna taukmedi.
apie Weledos kremus, susidariau ispudi is forumo mamu atsiliepimu, kad vieniems vaikams tinka, o kitiems - ne, alergizuoja (50:50). tai kolkas nepirkau pabandyti...

QUOTE(Daubarė @ 2009 03 04, 14:21)
Kaip fantastiškai ir kvapniai skamba... wub.gif  wub.gif  wub.gif
O jūs čia visoms norinčioms gaminat?

greiciau dalinuosi tuo, ka gaminu sau smile.gif
uz menesio vyksiu i lietuva, galeciau tuo paciu atvezt koki.

QUOTE(Hopeidea @ 2009 03 04, 15:33)
Idomu, kuris is eteriniu alieju duoda ta gaivinanti ir zvalinanti efekta? bigsmile.gif Ar visi kartu taip veikia?

gal visi citrusiniai panasiai 'gaivinanciai' veikia g.gif o sitas eteriniu derinys ir vadinasi 'clear mind' smile.gif

o MB sako, kad jam kito, anksciau gaminto, spa muilo kvapas skanesnis smile.gif (citrinzole, lavanda, rozmarinas). ir sake, nepatinka jam purvas sitame biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 04, 19:17)

apie prausikli tai skaiciau atrodo pirkiniu temoj g.gif kazkas turejo maza (30 ml) ir planuoja pirkt dideli, nes labai patiko..
dar apie kremus kosmetikos krepsiu temoj buvo atsiliepimu.. mirksiukas.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------

beje, imeskit savus natur. kosmetikos krepsius cia paziuret ax.gif mirksiukas.gif seniai jau nesirodem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 04 kovo 2009 - 20:30
Mamytes, iskart noriu jusu atsiprasyti, nepykit labai 4u.gif taciau noriu paskayti, kad tapau biobutique kosmetikos konsultante, tad jei reikes jums sios parduotuveles prekiaujamos kosmetikos, kreipkites , mielai padesiu, jei reiktu nevilnietems padeciau taip pat isigyti gaminiu, taikysim nuolaidas smile.gif
Atsakyti