Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 04, 13:29)

Hopeidea, Spa muilas su melisu, citrinu, citrinzoles ir lavandu eteriniais aliejais (dar su ozku pienu ir negyvosios juros purvu).

Kaip fantastiškai ir kvapniai skamba... wub.gif wub.gif wub.gif
O jūs čia visoms norinčioms gaminat?

Nesenai susidomėjau natūralia kosmetika, tai renku info ir bandau viską apdoroti. Kad nulėkus į sostinę žinoti kur ieškoti ir ko. O mūsų kaime tai nieko natūralaus neįmanoma rasti...na tik Alteros priemonių.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 03 04, 15:38)
Alergišką odelę svarbu drėkinti.Puikiai tinka sviestmedis,monoi matyt irgi.Dar spuogelius geritai užgydo tepalas su cinku (užpakaliukui dar naudojamasyra Yra Weledos toks tepalas,taip apt geros sudėties Rossman Babydream (Droge parduodamas).Maniškius irgi paberia, tai va šitie tai patikrinti patarimai mirksiukas.gif Ir aišku, mitybą reikia žiūrėti, vengti alergenų.

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 03 04, 15:39)
Tikrai ne, juk kiekvienas skystis yra skirtingo sunkumo.
Kilo mintis apie Weledos kremuką kūdikiams su cinku. Teoriškai priminė jo paskirtis - apsaugoti ir gydyti odą nuo iššutimų, paraudimų ir pan. Nors natūralistė kosmetologė Elytė jį siūlo ir veido spuogeliams gydyti. Tai naudoju jį, kai paūmėja veido bėrimai, uždegimai. Manau gal ir jūsų mergaitei padėtų 4u.gif Ir jis nebrangus labai, taupiai naudojasi. 75 ml kažkur ~25 Lt kainuoja.

aciu merginos, reiks pabandyt 4u.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 03 04, 16:05)
skiriasi kvapu ir kaina  biggrin.gif 
labai vaniline monoi skaniai kvepia  wub.gif  na aisku ir su gardenijos ziedais taip  drinks_cheers.gif  cia jau skonio reikalas.. o nekvepinta monoi, tai tokio specifinio kvapo, man is pradziu jos kvapas nelabai patiko  blush2.gif  bet pirkau kelis kartus tik ja, nes kaina palyginus su kitom monoi nedidele..

aisku, zodziu kuris skaniausia kvepai, tas brangiausias biggrin.gif turbut is pradziu reiks nekvepinto panadyt, nes jis pigiausias, kazkaip nesu kvapams labai reikli ax.gif kai skaitau apie ji aprasyma lankstinuke, tai tooooks geras daiktas ir lygina ir drekina oda, vietoj naktinio kremo tinka, vis gundausi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 04, 09:54)
thumb_yello.gif

Merginos, gal ruosiates i paroda Pelene?  bigsmile.gif  As labai susidomejau, kadangi bus daaaug naturalios kosmetikos, daug gamintoju ir netgi lietuviska nauja organine kosmetika  bigsmile.gif

as eisiu i pelene, net dvi dienas ax.gif tai reik pinigu daugiau pasiimti reiskias blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 04, 15:05)
o nekvepinta monoi, tai tokio specifinio kvapo, man is pradziu jos kvapas nelabai patiko  blush2.gif

aš buvau padariusi pertrauką ir kai vėl atsukau indelį, man pasirodė, kad aliejus sugedęs doh.gif lotuliukas.gif Aišku, paskui "išlaižiau" indelį iki paskutinio lašo ir susitepiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 04, 16:26)
aš buvau padariusi pertrauką ir kai vėl atsukau indelį, man pasirodė, kad aliejus sugedęs  doh.gif  lotuliukas.gif  Aišku, paskui "išlaižiau" indelį iki paskutinio lašo ir susitepiau wink.gif

dabar mazdaug aisku koks ten kvapas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 04, 12:46)
ir as kol kas siuo muiliuku patenkinta wub.gif net vonia visa kvepia wub.gif

o mano muiliukai turbut tavo vonia irgi kvepina, blin uzpavydejau, reik greiciau atsiimti ir man savuosius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 04, 16:22)
aciu merginos, reiks pabandyt  4u.gif
aisku, zodziu kuris skaniausia kvepai, tas brangiausias  biggrin.gif  turbut is pradziu reiks nekvepinto panadyt, nes jis pigiausias, kazkaip nesu kvapams labai reikli  ax.gif  kai skaitau apie ji aprasyma lankstinuke, tai tooooks geras daiktas ir lygina ir drekina oda, vietoj naktinio kremo tinka, vis gundausi  bigsmile.gif

as tai naudoju monoi plaukams ir kartais kuno odai smile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 03 04, 16:26)
aš buvau padariusi pertrauką ir kai vėl atsukau indelį, man pasirodė, kad aliejus sugedęs  doh.gif  lotuliukas.gif  Aišku, paskui "išlaižiau" indelį iki paskutinio lašo ir susitepiau wink.gif

biggrin.gif
Atsakyti
kurios ryšitės eiti į Pelenę, esat įpareigojamos atidžiai sudėtis žiūrėti biggrin.gif Nes kaip žinom pačios, ant didžiausios sintetikos galima uždėti užrašą Organic ir mulkinti pirkėjus doh.gif

ką domina tie lietuviški organiniai? g.gif kremai, tai jų yra Kalvarijų gatvės pradžioje esančioje parduotuvėje, nepamenu aš jos pavadinimo ax.gif

del monoi kvapo - jis specifinis, bet mažiausiai užkliūnantis, palyginti su vanile ir gardenija wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 03 04, 15:31)
o mano muiliukai turbut tavo vonia irgi kvepina, blin uzpavydejau, reik greiciau atsiimti ir man savuosius  lotuliukas.gif

oi ne ne, padeti i saugia viecike - pagundoms ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 04, 16:37)
kurios ryšitės eiti į Pelenę, esat įpareigojamos atidžiai sudėtis žiūrėti biggrin.gif Nes kaip žinom pačios, ant didžiausios sintetikos galima uždėti užrašą Organic ir mulkinti pirkėjus  doh.gif

na as as nesuprantu sudeciu unsure.gif pirmai dar gaudziausi, o dabar jau pamirsau viska doh.gif tad beperku tik su zenkliuku ir nauju neimu, na nebent jusu rekomenduotus cia blush2.gif tai deja padet taip iseina negalesiu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 04, 16:40)
oi ne ne, padeti i saugia viecike - pagundoms ne biggrin.gif

as tai tavo vietoj pasideciau kad kvepintu lotuliukas.gif tai begede esu lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2009 03 04, 15:44)
na as as nesuprantu sudeciu  unsure.gif 

SLS, PEG, parabenai biggrin.gif Aš ne dėl savęs, o dėl jūsų gi biggrin.gif

šiaip nuoširdžiai abejoju, kad Pelenė pasiūlys ką nors tokio natūralaus mums dar nematyto biggrin.gif O maltis toje minioje ir stengtis per nugaras kažką įžiūrėti - jau gal ir nusibodo man per eilę metų ax.gif Na nebent tikrai žinočiau, kad bus kas vertas dėmesio rolleyes.gif

o tie lietuviški organiški kremai man iš anksto pasitikėjimo nekelia, nes jais prekiauja parduotuvė, kurios asortimente ir gaminys su džiodžiobos bei mineraliniais aliejais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 04, 12:29)
Wiwa, Hopeidea, nu kokia as laiminga  wub.gif wub.gif  .. jus neisivaizduojat..   
kad tik gerai viskas naudotusi  4u.gif

Hopeidea, Spa muilas su melisu, citrinu, citrinzoles ir lavandu eteriniais aliejais (dar su ozku pienu ir negyvosios juros purvu).

Idomu, kuris is eteriniu alieju duoda ta gaivinanti ir zvalinanti efekta? bigsmile.gif Ar visi kartu taip veikia?
Atsakyti