Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Aciu Palomina uz kiekius, tik kaip tuos gramus apskaiciuot neturint svarstykliu unsure.gif O 1ml juk beveik lygus 1 g, ane? Tai jei arbatiniame saukstelyje 5 ml, tai reiskia, 3,5 g bus daugiau nei puse 1 arbat. saukstelio? g.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 04, 11:29)
Wiwa, Hopeidea, nu kokia as laiminga  wub.gif wub.gif  .. jus neisivaizduojat..   
kad tik gerai viskas naudotusi  4u.gif

Hopeidea, Spa muilas su melisu, citrinu, citrinzoles ir lavandu eteriniais aliejais (dar su ozku pienu ir negyvosios juros purvu).

Wiwa, mano lupu balzamai mazdaug tokiomis proporcijomis: vaskas (25 - 30%), kieti ir pusiau kieti aliejai (apie 40%), skysti aliejai (30 - 35%).
smagus ir lengvas uzsiemimas  thumbup.gif jei is pirmo karto nelabai patiks rezultatas - visada galima 'perlydyt'.

wub.gif Tu kai tik pagaminsi dar kokia partija muiliuku, tai mielai priglausciau pora biggrin.gif
Bet vat man idomu del tu lupu balzamu kokius kiekius imti visko, kad visoms po to uztektu to balzamo po indeli. Pvz. 5 porcijom. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 04, 13:27)
Aciu Palomina  uz kiekius, tik kaip tuos gramus apskaiciuot neturint svarstykliu  unsure.gif O 1ml juk beveik lygus 1 g, ane? Tai jei arbatiniame saukstelyje 5 ml, tai reiskia, 3,5 g bus daugiau nei puse 1 arbat. saukstelio?  g.gif
Bet vat man idomu del tu lupu balzamu kokius kiekius imti visko, kad visoms po to uztektu to balzamo po indeli. Pvz. 5 porcijom.  g.gif

ten kur parasiau kiekius, tai vienai porcijai mazdaug..
o del gramu ir ml, tai nezinau kaip neturint nei svarstykliu, nei ml matuoklio pamatuot tiksliai blush2.gif
nors seip kai lupu balzamui, tai manau is akies galima det viska biggrin.gif vistiek gausis balzamas, tik koks jis bus, ar skystesnis ar kietesnis, tai cia jau priklausys kiek ko pridejai..
is pradziu pasipraktikuok su vienu balzamu, jei gausis, tada ir likusius pasidarysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 04, 11:04)
vonioje, tik as gan nepatogiai, atsistojau prie kriaukles - pries veidrodi (kad matyciau, kas darosi biggrin.gif)  ir procedurinaus biggrin.gif

jo biggrin.gif Aš bent priguliau lotuliukas.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 03 04, 11:21)
jei as daryciausi sau balzamus vel, tai deciau maziau vasko, pasidaryciau skystesni toki, kaip krema mazdaug  biggrin.gif

kodėl? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 04, 13:36)

ai kartais norisi ko nors skystesnio biggrin.gif mano dabartiniai balzamai labai kieti, aisku ant lupu suminksteja, bet.. biggrin.gif
va man katik pagamintas balzamas buna thumbup.gif kai jis dar ne visai sustinges..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 04 kovo 2009 - 12:42
mano toks vidutinio kietumo - man patinka, kad jis nerizikuoja išbėgti į rankinę, tepasi lengvai ax.gif
Atsakyti
o mano kietesni. gal del to, kad
* jie issukamose tubelese
* ivertinu, tai, kad tokie 'lupdaziai' daznai nesiojami kiseneje (ty kur silta)
* ateina vasara mirksiukas.gif

Wiwa, zinoma, galima is akies. bet paskui nelabai pakartosi, kai noresi wink.gif
alieju ml nelygu gramams (nebent visus mililitrais matuosi).
Papildyta:
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 04, 11:27)
wub.gif Tu kai tik pagaminsi dar kokia partija muiliuku, tai mielai priglausciau pora  biggrin.gif

clap.gif
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 04, 10:46)
ir as kol kas siuo muiliuku patenkinta wub.gif net vonia visa kvepia wub.gif

smagu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 04 kovo 2009 - 13:58
merginos, gal jus man padesit. Mano mergina vis paberia, jei suvalgo kas jos organizmui netinkama, gydytoja israse tepala 'cutivate', bet paskaicius jo sudeti, jau man nesinori jo tepliot, nors ir veiksmingas jis. Ka galeciau is naturaliu priemoniu patepliot? Ziuriu monoi tinkami kudikiu odelei, bet ar pades nuo berimu? Dar ziurineju sviestmedziu alieju g.gif
Ir dar klausimas, KN ziuriu yra 3rusiu monoi, jie skiriasi kainom, bet savybes parasytos tos pacios, tai kuo jie skiriasi, kvapu tik? g.gif Monoi ir ar jis tiktu misriai odai? nes savybes jo tikrai geros bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 04 kovo 2009 - 14:20
kaip manot cia tikrai naturalus aliejai? kazkaip kainos mazokos g.gif
parduotuve
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 04, 14:34)
kaip manot cia tikrai naturalus aliejai? kazkaip kainos mazokos  g.gif
parduotuve

Kiek iziuriu, tai naujosios barmunes aliejai, tai merginos sako, kad nebent simondsiju vertas demesio - nerafinuotas lyg ir g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 04, 14:18)
merginos, gal jus man padesit. Mano mergina vis paberia, jei suvalgo kas jos organizmui netinkama, gydytoja israse tepala 'cutivate', bet paskaicius jo sudeti, jau man nesinori jo tepliot, nors ir veiksmingas jis. misriai odai? nes savybes jo tikrai geros  bigsmile.gif

Alergišką odelę svarbu drėkinti.Puikiai tinka sviestmedis,monoi matyt irgi.Dar spuogelius geritai užgydo tepalas su cinku (užpakaliukui dar naudojamasyra Yra Weledos toks tepalas,taip apt geros sudėties Rossman Babydream (Droge parduodamas).Maniškius irgi paberia, tai va šitie tai patikrinti patarimai mirksiukas.gif Ir aišku, mitybą reikia žiūrėti, vengti alergenų.
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 04, 13:27)
O 1ml juk beveik lygus 1 g, ane?

Tikrai ne, juk kiekvienas skystis yra skirtingo sunkumo.

QUOTE(Akwilė @ 2009 03 04, 15:18)
merginos, gal jus man padesit. Mano mergina vis paberia, jei suvalgo kas jos organizmui netinkama, Ka galeciau  is naturaliu priemoniu patepliot?

Kilo mintis apie Weledos kremuką kūdikiams su cinku. Teoriškai priminė jo paskirtis - apsaugoti ir gydyti odą nuo iššutimų, paraudimų ir pan. Nors natūralistė kosmetologė Elytė jį siūlo ir veido spuogeliams gydyti. Tai naudoju jį, kai paūmėja veido bėrimai, uždegimai. Manau gal ir jūsų mergaitei padėtų 4u.gif Ir jis nebrangus labai, taupiai naudojasi. 75 ml kažkur ~25 Lt kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 04, 15:18)
Ir dar klausimas, KN ziuriu yra 3rusiu monoi, jie skiriasi kainom, bet savybes parasytos tos pacios, tai kuo jie skiriasi, kvapu tik?  g.gif Monoi ir ar jis tiktu misriai odai? nes savybes jo tikrai geros  bigsmile.gif

skiriasi kvapu ir kaina biggrin.gif
labai vaniline monoi skaniai kvepia wub.gif na aisku ir su gardenijos ziedais taip drinks_cheers.gif cia jau skonio reikalas.. o nekvepinta monoi, tai tokio specifinio kvapo, man is pradziu jos kvapas nelabai patiko blush2.gif bet pirkau kelis kartus tik ja, nes kaina palyginus su kitom monoi nedidele..
Atsakyti