Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

As siandien uzejau isreksti padeka ir susizavejima Daddygirl siuntinuko turiniu 4u.gif . Kvepejo jis man nerealiai ir namie kaip narkomane vis uosciau ir uosciau ir kokosu alieju ir taukmedi thumbup.gif , o jau tas levandu pagamintas muiliukas taaaaip kvepia ir toks grazutis, kad norejosi suvalgyt bigsmile.gif O dar idetas i toki maiseli, kad kuo puikiausiai tiks padovanoti mamai moters dienos proga. Zodziu viskas super, vakar issitepliojau visa patenkinta. Tai, Daddygirl, dekinga as tau be galo uz sita kvapnu siuntinuka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiwa: 04 kovo 2009 - 07:42
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 03, 23:34)
xanthan gum NEKENKSMINGAS TIRSTINTOJAS

thumb_yello.gif

Merginos, gal ruosiates i paroda Pelene? bigsmile.gif As labai susidomejau, kadangi bus daaaug naturalios kosmetikos, daug gamintoju ir netgi lietuviska nauja organine kosmetika bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 04 kovo 2009 - 08:55
QUOTE(ne mama @ 2009 03 03, 23:15)
manasis kazkoks labai tankus turbut, nu niekaip man per ji neisikvepia oro- galu gale pasikeliu i smakras liko neuzdengtas unsure.gif

beje, merginos kiek aliejaus(ar alieju misinio) sunaudojat vienam kartui issitept visam kunui

ir aš kilnojau ax.gif Bet kadangi nuo viso veido nuolat kilnojau šlapint karštame vandenyje, tai... rolleyes.gif

neskaičiuoju militrais, bet ir man išeina po nemažai drinks_cheers.gif

QUOTE(Akwilė @ 2009 03 03, 23:28)
apie geraniol girdejau, kad jei jis yra naturalus tai gerai, jei dirbtinis, tai blogai  g.gif bet is kur zinot kuris kuris, tai nezinau  blush2.gif

aš Hauschkos sudėties nekvestionuočiau, nes ten tikrai viskas turėtų būti natūralu rolleyes.gif
Atsakyti
Man reik pagalbos ir patarimu 4u.gif
Ruosiames su draugem surengti gamybos vakareli ri pasigaminti lupu balzamo. Reikes kazkur 5-7 porciju balzamo pasigaminti, o ne viena nesam dar to dariusi. Tai gal galetumet patarti kokiu proporciju reiketu tokiu baziniu ingridientu, kaip sviestmedzio, biciu vasko, kokosu al., gal dar alyvuogiu al.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 04, 08:41)
As siandien uzejau isreksti padeka ir susizavejima Daddygirl siuntinuko turiniu  4u.gif . Kvepejo jis man nerealiai ir namie kaip narkomane vis uosciau ir uosciau ir kokosu alieju ir taukmedi  thumbup.gif , o jau tas levandu pagamintas muiliukas taaaaip kvepia ir toks grazutis, kad norejosi suvalgyt  bigsmile.gif O dar idetas i toki maiseli, kad kuo puikiausiai tiks padovanoti mamai moters dienos proga. Zodziu viskas super, vakar issitepliojau visa patenkinta. Tai, Daddygirl, dekinga as tau be galo uz sita kvapnu siuntinuka 4u.gif

As irgi labai dideli siunciu ACIU uz juru mariu ir devyniu saliu esanciai Daddygirl uz rupesti wub.gif ne tik vakar, bet ir siandien pas mus namuose - uostymo ir bandymu diena lotuliukas.gif Vyrai uosto eterinius, as kokosa wub.gif Gryno nesu turejusiO visi kartu uostom fantastiskus muilus wub.gif Vakar jau isbandziau visam kunui ir veidui ta dvispalvi su druska , berods SPA vadinosi bigsmile.gif Labai labai patiko ir net mano veidui , kuris siaip bjauriai jautrus, labai tiko thumbup.gif Tikrai jauciasi skirtumas nuo visu iki siol naudotu daugiau ar maziau naturaliu bigsmile.gif Norejau paklaust, koks eterinis dedasi i SPA ( ta dvispalvi muila), nes jauciausi fantastiskai atsigavusi ir pilna energijos, nors prausiausi po sunkios darbo dienos +siunkios treniruotes bigsmile.gif As speju, kad kazkas is citrusiniu... mano draugem kazkodel uzsiuode cinamonas g.gif Bet cia gal del to, kad pas mane visi rubai ir namai prieskoniais kvepia, nes tuom prekiaujam lotuliukas.gif
Nekantrauju kitus isbandyti wub.gif Muiliukai taip graziai ipakuoti, wub.gif iskart tiks mamytei dovanoti wub.gif net nebandzius matosi, kad su meile daryti wub.gif
Sekmadieni ( tikiuosi tiek iskentesiu) bus linksmoji dalis- maisysiu sviestus ,aliejus ir eterinius aliejus thumbup.gif :
Atsakyti
Gal kas esat bande si prausikli is sveiku produktu? g.gif
user posted image

Galvoju vis apie ji, bet baisu pirkti, nes atsiliepimu niekur nera blink.gif doh.gif
Atsakyti
Man irgi įdomu būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 03 03, 22:53)
o kur tu ją dareisi, jei ne paslaptis? biggrin.gif Aš patogiai atsiguliau ant lovos, o kambary ne Sachara  lotuliukas.gif  Gal su ja reiktų karštoje vonioje žaisti?  g.gif

vonioje, tik as gan nepatogiai, atsistojau prie kriaukles - pries veidrodi (kad matyciau, kas darosi biggrin.gif) ir procedurinaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 04 kovo 2009 - 11:05
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 04, 11:09)
Man reik pagalbos ir patarimu  4u.gif
Ruosiames su draugem surengti gamybos vakareli ri pasigaminti lupu balzamo. Reikes kazkur 5-7 porciju balzamo pasigaminti, o ne viena nesam dar to dariusi. Tai gal galetumet patarti kokiu proporciju reiketu tokiu baziniu ingridientu, kaip sviestmedzio, biciu vasko, kokosu al., gal dar alyvuogiu al.?  g.gif

galiu parasyt mazdaug proporcijas 14 g lupu balzamo (na indelio reiktu mazdaug 15 ml):
3.5 g biciu vasko, 3.5 g sviestmedzio, 7 ml skysto aliejaus, 8-10 lasu EA

jei as daryciausi sau balzamus vel, tai deciau maziau vasko, pasidaryciau skystesni toki, kaip krema mazdaug biggrin.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 03 04, 11:36)
Gal kas esat bande si prausikli is sveiku produktu?  g.gif 
user posted image

Galvoju vis apie ji, bet baisu pirkti, nes atsiliepimu niekur nera  blink.gif  doh.gif

as nesu bandzius, bet buvau macius atsiliepimus (cia SM kazkur) apie riebesnei odai skirta prausikli, tai buvo labai teigiami atsiliepimai
Atsakyti
Wiwa, Hopeidea, nu kokia as laiminga wub.gif wub.gif .. jus neisivaizduojat..
kad tik gerai viskas naudotusi 4u.gif

Hopeidea, Spa muilas su melisu, citrinu, citrinzoles ir lavandu eteriniais aliejais (dar su ozku pienu ir negyvosios juros purvu).

Wiwa, mano lupu balzamai mazdaug tokiomis proporcijomis: vaskas (25 - 30%), kieti ir pusiau kieti aliejai (apie 40%), skysti aliejai (30 - 35%).
smagus ir lengvas uzsiemimas thumbup.gif jei is pirmo karto nelabai patiks rezultatas - visada galima 'perlydyt'.
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2009 03 02, 23:10)
Rytoj einu i gamybos vakareli:
gaminsime regeneruojančius ir maitinamuosius kosmetinius produktus su puiklapių (foraha/tamanu) aliejumi

gal kas buvo tokiame vakarelyje ir gali rekomenduoti ka gaminti?

Kaip tau gamybos vakarėlyje sekėsi? Vakar jau nespėjau parašyti, bet aš su tamanu gaminau labai riebų balzamą ir tokį lengvutį kremuką. Viskas labai patiko ir tiko wub.gif Tik tamanu kvapas iš pradžių schmoll.gif bet po to pripratau ir dabar jo net pasiilgstu wub.gif Tiesa, KN minėjo, kad lyg ir žada keisti receptukus per vakarėlius, tai man ir įdomu, ką jums siūlė, ir ką tu pasigaminai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 04, 11:29)
Spa muilas su melisu, citrinu, citrinzoles ir lavandu eteriniais aliejais (dar su ozku pienu ir negyvosios juros purvu).

ir as kol kas siuo muiliuku patenkinta wub.gif net vonia visa kvepia wub.gif
Atsakyti