As siandien uzejau isreksti padeka ir susizavejima Daddygirl siuntinuko turiniu . Kvepejo jis man nerealiai ir namie kaip narkomane vis uosciau ir uosciau ir kokosu alieju ir taukmedi , o jau tas levandu pagamintas muiliukas taaaaip kvepia ir toks grazutis, kad norejosi suvalgyt O dar idetas i toki maiseli, kad kuo puikiausiai tiks padovanoti mamai moters dienos proga. Zodziu viskas super, vakar issitepliojau visa patenkinta. Tai, Daddygirl, dekinga as tau be galo uz sita kvapnu siuntinuka
QUOTE(astute0210 @ 2009 03 03, 23:34)
xanthan gum NEKENKSMINGAS TIRSTINTOJAS
Merginos, gal ruosiates i paroda Pelene? As labai susidomejau, kadangi bus daaaug naturalios kosmetikos, daug gamintoju ir netgi lietuviska nauja organine kosmetika
QUOTE(ne mama @ 2009 03 03, 23:15)
manasis kazkoks labai tankus turbut, nu niekaip man per ji neisikvepia oro- galu gale pasikeliu i smakras liko neuzdengtas
beje, merginos kiek aliejaus(ar alieju misinio) sunaudojat vienam kartui issitept visam kunui
beje, merginos kiek aliejaus(ar alieju misinio) sunaudojat vienam kartui issitept visam kunui
ir aš kilnojau Bet kadangi nuo viso veido nuolat kilnojau šlapint karštame vandenyje, tai...
neskaičiuoju militrais, bet ir man išeina po nemažai
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 03, 23:28)
apie geraniol girdejau, kad jei jis yra naturalus tai gerai, jei dirbtinis, tai blogai bet is kur zinot kuris kuris, tai nezinau
aš Hauschkos sudėties nekvestionuočiau, nes ten tikrai viskas turėtų būti natūralu
Man reik pagalbos ir patarimu
Ruosiames su draugem surengti gamybos vakareli ri pasigaminti lupu balzamo. Reikes kazkur 5-7 porciju balzamo pasigaminti, o ne viena nesam dar to dariusi. Tai gal galetumet patarti kokiu proporciju reiketu tokiu baziniu ingridientu, kaip sviestmedzio, biciu vasko, kokosu al., gal dar alyvuogiu al.?
Ruosiames su draugem surengti gamybos vakareli ri pasigaminti lupu balzamo. Reikes kazkur 5-7 porciju balzamo pasigaminti, o ne viena nesam dar to dariusi. Tai gal galetumet patarti kokiu proporciju reiketu tokiu baziniu ingridientu, kaip sviestmedzio, biciu vasko, kokosu al., gal dar alyvuogiu al.?
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 04, 08:41)
As siandien uzejau isreksti padeka ir susizavejima Daddygirl siuntinuko turiniu . Kvepejo jis man nerealiai ir namie kaip narkomane vis uosciau ir uosciau ir kokosu alieju ir taukmedi , o jau tas levandu pagamintas muiliukas taaaaip kvepia ir toks grazutis, kad norejosi suvalgyt O dar idetas i toki maiseli, kad kuo puikiausiai tiks padovanoti mamai moters dienos proga. Zodziu viskas super, vakar issitepliojau visa patenkinta. Tai, Daddygirl, dekinga as tau be galo uz sita kvapnu siuntinuka
As irgi labai dideli siunciu ACIU uz juru mariu ir devyniu saliu esanciai Daddygirl uz rupesti ne tik vakar, bet ir siandien pas mus namuose - uostymo ir bandymu diena Vyrai uosto eterinius, as kokosa Gryno nesu turejusiO visi kartu uostom fantastiskus muilus Vakar jau isbandziau visam kunui ir veidui ta dvispalvi su druska , berods SPA vadinosi Labai labai patiko ir net mano veidui , kuris siaip bjauriai jautrus, labai tiko Tikrai jauciasi skirtumas nuo visu iki siol naudotu daugiau ar maziau naturaliu Norejau paklaust, koks eterinis dedasi i SPA ( ta dvispalvi muila), nes jauciausi fantastiskai atsigavusi ir pilna energijos, nors prausiausi po sunkios darbo dienos +siunkios treniruotes As speju, kad kazkas is citrusiniu... mano draugem kazkodel uzsiuode cinamonas Bet cia gal del to, kad pas mane visi rubai ir namai prieskoniais kvepia, nes tuom prekiaujam
Nekantrauju kitus isbandyti Muiliukai taip graziai ipakuoti, iskart tiks mamytei dovanoti net nebandzius matosi, kad su meile daryti
Sekmadieni ( tikiuosi tiek iskentesiu) bus linksmoji dalis- maisysiu sviestus ,aliejus ir eterinius aliejus :
QUOTE(katutis @ 2009 03 03, 22:53)
o kur tu ją dareisi, jei ne paslaptis? Aš patogiai atsiguliau ant lovos, o kambary ne Sachara Gal su ja reiktų karštoje vonioje žaisti?
vonioje, tik as gan nepatogiai, atsistojau prie kriaukles - pries veidrodi (kad matyciau, kas darosi ) ir procedurinaus
QUOTE(Wiwa @ 2009 03 04, 11:09)
Man reik pagalbos ir patarimu
galiu parasyt mazdaug proporcijas 14 g lupu balzamo (na indelio reiktu mazdaug 15 ml):
3.5 g biciu vasko, 3.5 g sviestmedzio, 7 ml skysto aliejaus, 8-10 lasu EA
jei as daryciausi sau balzamus vel, tai deciau maziau vasko, pasidaryciau skystesni toki, kaip krema mazdaug
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 04, 11:36)
Gal kas esat bande si prausikli is sveiku produktu?
Galvoju vis apie ji, bet baisu pirkti, nes atsiliepimu niekur nera
Galvoju vis apie ji, bet baisu pirkti, nes atsiliepimu niekur nera
as nesu bandzius, bet buvau macius atsiliepimus (cia SM kazkur) apie riebesnei odai skirta prausikli, tai buvo labai teigiami atsiliepimai
Wiwa, Hopeidea, nu kokia as laiminga .. jus neisivaizduojat..
kad tik gerai viskas naudotusi
Hopeidea, Spa muilas su melisu, citrinu, citrinzoles ir lavandu eteriniais aliejais (dar su ozku pienu ir negyvosios juros purvu).
Wiwa, mano lupu balzamai mazdaug tokiomis proporcijomis: vaskas (25 - 30%), kieti ir pusiau kieti aliejai (apie 40%), skysti aliejai (30 - 35%).
smagus ir lengvas uzsiemimas jei is pirmo karto nelabai patiks rezultatas - visada galima 'perlydyt'.
kad tik gerai viskas naudotusi
Hopeidea, Spa muilas su melisu, citrinu, citrinzoles ir lavandu eteriniais aliejais (dar su ozku pienu ir negyvosios juros purvu).
Wiwa, mano lupu balzamai mazdaug tokiomis proporcijomis: vaskas (25 - 30%), kieti ir pusiau kieti aliejai (apie 40%), skysti aliejai (30 - 35%).
smagus ir lengvas uzsiemimas jei is pirmo karto nelabai patiks rezultatas - visada galima 'perlydyt'.
QUOTE(beata_abc @ 2009 03 02, 23:10)
Rytoj einu i gamybos vakareli:
gaminsime regeneruojančius ir maitinamuosius kosmetinius produktus su puiklapių (foraha/tamanu) aliejumi
gal kas buvo tokiame vakarelyje ir gali rekomenduoti ka gaminti?
gaminsime regeneruojančius ir maitinamuosius kosmetinius produktus su puiklapių (foraha/tamanu) aliejumi
gal kas buvo tokiame vakarelyje ir gali rekomenduoti ka gaminti?
Kaip tau gamybos vakarėlyje sekėsi? Vakar jau nespėjau parašyti, bet aš su tamanu gaminau labai riebų balzamą ir tokį lengvutį kremuką. Viskas labai patiko ir tiko Tik tamanu kvapas iš pradžių bet po to pripratau ir dabar jo net pasiilgstu Tiesa, KN minėjo, kad lyg ir žada keisti receptukus per vakarėlius, tai man ir įdomu, ką jums siūlė, ir ką tu pasigaminai
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 04, 11:29)
Spa muilas su melisu, citrinu, citrinzoles ir lavandu eteriniais aliejais (dar su ozku pienu ir negyvosios juros purvu).
ir as kol kas siuo muiliuku patenkinta net vonia visa kvepia