Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

Sveikos, merginos,
gal as cia truputi ne i tema, bet noreciau paklausti ar nei viena nesusidure su tokia problema kaip kates apdraskytos rankos? Kadangi turim kate, kol jinai buvo maza bezaisdama labai apdraske rankas. Idreskimu buvo daug ir pakankamai stipriu. Dabar jau paaugo ir nebesidrasko, bet po tos jos "vaikystes" ant ranku liko tiesiog istisi voratinkliai rudu juosteliu tose vietose kur buvo idreskimai doh.gif na, kazkas panasaus kaip ir ant veido po spuogeliu, tik kad kitokios formos. Rankos atrodo tikrai ne kaip, kaip kokiu rudu kraujagysliu tinklas ant pavirsiaus. Neisivaizduoju kaip greiciau tai panaikinti, nes geda rankas istiesti. Idomu, ar balinamiejo kremai ar kokios proceduros nepadetu?
Atsakyti
Kaip supratau, liko šašeliai ir jų žymės, tokia paplonėjusi odelė..man irgi taip buvo paauglystėj, kai katę namie turėjom..Praeidavo savaime..O dabar manau, padėtų šveitimas, itin drėkinantis kremas, kad tie šašiukai atmirktų ir gal koks vit C - lygina odą..Būna lygtai ampulėmis - reiktų įtrint į odą, arba tepti citrinos sultimis - efektas tas pats..Pabalins ir lygins..
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2009 04 20, 12:27)
Sia savaite nusipirkau IKI parduotuveje parduodamo su akcija MYPA Shea Karite drekinamaji ranku ir nagu krema su sviestmedzio sviestu (7lt). Nerealus kremukas thumbup.gif . Man jis niekuo nesiskyre nuo L'occitane taip isgirto ir mano pacios isbandyto ranku kremo, o kainu skirtumas tai zenklus tongue.gif . Nors kremas riebus, bet greitai susigeria, malonaus kvapo, o svarbiausia labai veiksmingas (rankos buvo siurkcios, suskilinejusios, o vos po keliu kartu tapo svelnios) thumbup.gif .

Nerealus kremas thumbup.gif
Vienas is geriausiu blush2.gif
Atsakyti
mano rankelėm kazkas atsitiko doh.gif net žiedai auksiniai nebetinka, įtariu kad po jais kaupiasi visokie ploviklių nuosėdos ir mano pirštus alergizuoja cool.gif
Atsakyti
As naudoju Neutrogenos krema, labai geras. bet su tais kremais yra taip - kuo daugiau tepu, tuo labiau oda dziusta netepus unsure.gif bet dabar kasdien su MB daromes masazus su naturaliais aliejukais, tai net nereikia jokiu kremu, rankos minkstutes, dingo visos alergijos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Derra @ 2004 04 23, 10:24)
Baigiu savo DOVE ranku krema. Esu juo labai patenkinta, bet gal jus zinote koki dar geresni? Mielai isbandyciau, noriu, kad mano rankos butu svelnios mano svelniausiam kudikeliui.

aš siuličiau pbandyti zepter firmos rankų losijoną man jis labai patinka.
Papildyta:
QUOTE(zbara @ 2009 04 26, 18:45)
mano rankelėm kazkas atsitiko  doh.gif net žiedai auksiniai nebetinka, įtariu kad po jais kaupiasi visokie ploviklių nuosėdos ir mano pirštus alergizuoja  cool.gif

labai norečiau sužinoti kokį indų ploviklį naudojat?
Papildyta:
QUOTE(Jurgytė @ 2004 04 26, 00:10)
Mano rankos labai problematiskos, tai esu daug kremu isbandzius. Su glicerinu nelabai patinka, nes nesusigeria, palieka riebios. LES KARITES geras, AVON su migdolais malonus, bet dar neisitikinau ar gerai gydo. Bandziau pirkt rusiskus, bet neradau tinkamu. Lenkiskas su ozkos pienu irgi man nieko gero. Siaip labiausiai patenkinta NIVEA Anti-Age Q10. Baigiu jau 3 tubele.

Paabandykite Zepter firmos rankų losijoną jis labai gerai susigeria.
Atsakyti
As naudoju TBS kanapiu krema, neblogas bet noretusi geresnio blush2.gif Ir stengiuos viena karta i menesi parafino vonele padaryti, tai cia super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*sweet* @ 2009 04 29, 07:42)
As naudoju TBS kanapiu krema, neblogas bet noretusi geresnio blush2.gif  Ir stengiuos viena karta i menesi parafino vonele padaryti, tai cia super thumbup.gif

O is kur parafina imi?
Pamenu anksciau lygtais budavo, kad gabalais pardavinejo, o dabar kaip?
O gal cia koks specialus? blush2.gif
Atsakyti
o as siulau pabandyti Gehwol firmos (tos, kuri gamina profesionalias priemones koju prieziurai) ranku krema, tik jis vadinasi Gerlan hand cream thumbup.gif. Man po gimdymo pirstai net iki krauju skildavo, pirstu galiukai atserpeje buvo, tai jis man vienintelis padejo. O dargi ir rankas zymiai dazniau su vaiku tenka slapint, tai velgi...Puikiai susigeria thumbup.gif kaina ne is pigiuju, bet vertas savo pinigu- ne taip kaip esu bandzius Germaine de Capucini... niekuo neissiskiriantis....o dar ir brangesnis
Atsakyti
esu bandzius gehwol, nieko ypatingo, geriau biok melynas o ziemai kaip senais laikasis vitaskin melynoj tubelej, bet iseme ji is prekybos, neberandu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 05 gegužės 2009 - 18:13
Neseniai susipirkau Lancome ranku krema Nutrix Royal Mains. Ir labai esu patenkinta! Malonus kvapas, rankos nebesausos daugiau... na, man tiko ir patiko smile.gif
Atsakyti
žiemą rankas tepu neutrogena. o vasarą pritingiu... blush2.gif
Atsakyti