vakat nusipirkau ESSEX hidrogeli - kaip anksciau be jo gyvenau - neisivaizduoju
super super gerai drekina sausa ranku oda ir neriebus, nepalieka pleveles
reiks didesne pakuote isigyti ir kunui!

sveikos 
arteja salciai, tai norejau paklausti, kokius ranku kremus naudojat saltais orais? kai reikia didesnes apsaugos
as pernai tepiau margaritos saltalankius,bet realiai tai reiketu kazko riebesnio

arteja salciai, tai norejau paklausti, kokius ranku kremus naudojat saltais orais? kai reikia didesnes apsaugos

aš naudojau Excipial tepalą su migdolų aliejumi,šiaip jis skirtas veidui, bet man jis tiko ir rankom
tikrai apsaugojo nuo šalčio ir rankytės labai švelnios
ruošiuosi pirkti ir šiai žiemai

ziema nepamainoma procedura - parafino kauke tiek susalusioms rankoms, tiek kojoms.

Visa savaitgalį tepiausi "TBS" rankų kremu - man patiko, tikrai neblogai apsaugo rankas nuo šalčio, padrėkina, jei oda pasausėja
, tik kvapas šiek tiek specifinis
, bet užskaitau

QUOTE(Tiffany @ 2008 09 15, 10:22)
vakat nusipirkau ESSEX hidrogeli - kaip anksciau be jo gyvenau - neisivaizduoju
super super gerai drekina sausa ranku oda ir neriebus, nepalieka pleveles
reiks didesne pakuote isigyti ir kunui!

Tiffany, man irgi šitas hidrogelis labai patinka, pirkau jį savo mažiui tepti po vonios, bet ir sau sėkmingai naudoju

Mano rankos žiemą itin skerdėja, tai neapsieinu be Neutrogenos kremo. Man tik nepatinka tas jo sunkumas ir tai, kad net vakare plaunant rankas, atrodo, kad neįsigėręs kremas nusiplauna. Bet suskirdusias rankas tai gerai išgydo. Šiuo metu, kol dar nėra didelių šalčių, eidama į lauką pasitepu su vaiko apsauginiu vaikišku kremu nuo šalčio ir vėjo. Iš lengvų rankų kremų labai patinka Microcell su ikrų kolagenu ir toks pat šveitiklis (tik kad labai jau neskalsūs

QUOTE(Victorious @ 2008 11 02, 15:33)
Visa savaitgalį tepiausi "TBS" rankų kremu - man patiko, tikrai neblogai apsaugo rankas nuo šalčio, padrėkina, jei oda pasausėja
, tik kvapas šiek tiek specifinis
, bet užskaitau

Bet smirdi nezmoniskai

Man geriausias Rasos su silku

Turejau Garnier- patiko, poto Avon-kvapas labai patiko ir kremas geras, mama pastoviai naudoja Neutrogena-jai labai geras, o dabar nusipirkau TBS su kanapem- kvapas kaip minejo specifinis, bet kad smirda, tikrai negaliu pasakyt..ir seip tikrai geras

As tai jau 2 metai kaip naudoju zepter ranku losjona, puikus dalykelis ir pakuote didele 300 ml, jei ka domina sie losjonai ir kitos zepter prekes , rasykit i az