Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

Rasos kremas rankoms su nakvisu aliejum thumbup.gif
Atsakyti
vakat nusipirkau ESSEX hidrogeli - kaip anksciau be jo gyvenau - neisivaizduoju doh.gif super super gerai drekina sausa ranku oda ir neriebus, nepalieka pleveles thumbup.gif reiks didesne pakuote isigyti ir kunui!
Atsakyti
sveikos smile.gif

arteja salciai, tai norejau paklausti, kokius ranku kremus naudojat saltais orais? kai reikia didesnes apsaugos g.gif as pernai tepiau margaritos saltalankius,bet realiai tai reiketu kazko riebesnio unsure.gif
Atsakyti
aš naudojau Excipial tepalą su migdolų aliejumi,šiaip jis skirtas veidui, bet man jis tiko ir rankom blush2.gif tikrai apsaugojo nuo šalčio ir rankytės labai švelnios wub.gif ruošiuosi pirkti ir šiai žiemai mirksiukas.gif
Atsakyti
ziema nepamainoma procedura - parafino kauke tiek susalusioms rankoms, tiek kojoms. thumbup.gif
Atsakyti
Visa savaitgalį tepiausi "TBS" rankų kremu - man patiko, tikrai neblogai apsaugo rankas nuo šalčio, padrėkina, jei oda pasausėja bigsmile.gif , tik kvapas šiek tiek specifinis rolleyes.gif , bet užskaitau thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 09 15, 10:22)
vakat nusipirkau ESSEX hidrogeli - kaip anksciau be jo gyvenau - neisivaizduoju  doh.gif super super gerai drekina sausa ranku oda ir neriebus, nepalieka pleveles  thumbup.gif reiks didesne pakuote isigyti ir kunui!

Tiffany, man irgi šitas hidrogelis labai patinka, pirkau jį savo mažiui tepti po vonios, bet ir sau sėkmingai naudoju thumbup.gif Tik visai neseniai buvom su mažuoju pas dermatologę, tai ji sakė, kad dabar to geliuko nebepakanka geram odos drėkinimui (čia jei oda linkusi sausėti), jis kiek per lengvas, reikia tokių kremų ir losjonų, kurių sudėty yra lipidų (na, su užrašu lipo lotion ar pan.). Paskyrė mums Dexeryl kremą - jis itin intensyviai drėkina.

Mano rankos žiemą itin skerdėja, tai neapsieinu be Neutrogenos kremo. Man tik nepatinka tas jo sunkumas ir tai, kad net vakare plaunant rankas, atrodo, kad neįsigėręs kremas nusiplauna. Bet suskirdusias rankas tai gerai išgydo. Šiuo metu, kol dar nėra didelių šalčių, eidama į lauką pasitepu su vaiko apsauginiu vaikišku kremu nuo šalčio ir vėjo. Iš lengvų rankų kremų labai patinka Microcell su ikrų kolagenu ir toks pat šveitiklis (tik kad labai jau neskalsūs doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 11 02, 15:33)
Visa savaitgalį tepiausi "TBS" rankų kremu - man patiko, tikrai neblogai apsaugo rankas nuo šalčio, padrėkina, jei oda pasausėja  bigsmile.gif , tik kvapas šiek tiek specifinis  rolleyes.gif , bet užskaitau  thumbup.gif

user posted image

Bet smirdi nezmoniskai doh.gif Pasitepiau parduotuvej paskui begau plautis,negaliu kentet to kvapo.

Man geriausias Rasos su silku wub.gif
Atsakyti
Turejau Garnier- patiko, poto Avon-kvapas labai patiko ir kremas geras, mama pastoviai naudoja Neutrogena-jai labai geras, o dabar nusipirkau TBS su kanapem- kvapas kaip minejo specifinis, bet kad smirda, tikrai negaliu pasakyt..ir seip tikrai geras 4u.gif
Atsakyti
As tai jau 2 metai kaip naudoju zepter ranku losjona, puikus dalykelis ir pakuote didele 300 ml, jei ka domina sie losjonai ir kitos zepter prekes , rasykit i az 4u.gif
Atsakyti
man tai sitas is avedos ranku kremas thumbup.gif
http://www.aveda.co....CT_ID=PROD76203
Atsakyti
jei norit, kad rankos nesentu, butu surekintos ir greiciau augtu nagai reikia jas istepti ricinos aliejumi ( kramtanciom nagus nepatartina pirstu kisti i burna lotuliukas.gif ), uzsideti pirstines ir eiti miegoti
Atsakyti