Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

QUOTE(Oksanik @ 2008 02 23, 20:17)
ukiniu prekiu parduotuveje, kad ir ermitaze, ten kur staliams, dazytojams, soninkams ir t.t. as jas naudoju ir man  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif o kaina nesiekia ir penkiu litu 100 procent medvilne mirksiukas.gif

Super ideja, maniskes is body shop jau susidevejo ir kaip tik galvojau apie kazka pigesnio mirksiukas.gif siaip tai galiu pasakyti kad tos visos pirstines yra nothing special tik 100% medvilne ir tiek (o ar jos skirtos dazytojam ar dar kam nors tai koks skirtumas visgi..)
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 02 23, 20:25)
Neseniai atradau ArtDeco "Daily Hand Balancer", tai ką galiu pasakyti, geresnio nesu mėginusi, nors išbandžiau begales thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif O jau kvapas.... numirti galima, kaip skaniai kvepia, lyg ir migdolų aliejumi, taip švelniai ir taip skaniai wub.gif Tik kainytė truputį kandžiojasi, 35 litai mūsų parduotuvėse mastau.gif

nagi ir kur ta stebukla galima rasti?? Pvz. Vilniuj?? g.gif
As tai kolkas apsistojau and hospital kremo....Nes kiti ir brangiausi kremai jam tik prilygsta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2008 02 24, 22:08)
nagi ir kur ta stebukla galima rasti?? Pvz. Vilniuj?? g.gif

Sarmoj ir Kosmadoj. Dar periodiškai būna 20% nuolaida, bet aš vis nepataikau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 02 25, 10:20)
Sarmoj ir Kosmadoj. Dar periodiškai būna 20% nuolaida, bet aš vis nepataikau verysad.gif

aciu, bandysim mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir maximoj nupirkau tas pirstines papigiai, gal uz 2lt blush2.gif o pats paciausias ranku kremas man is sios serijos wub.gif turis 100ml kaina ~10lt, uztenka ilgam smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalaa: 25 vasario 2008 - 18:46
QUOTE(Lalaa @ 2008 02 25, 18:45)
as ir maximoj nupirkau tas pirstines papigiai, gal uz 2lt  blush2.gif o pats paciausias ranku kremas man is sios serijos  wub.gif turis 100ml kaina ~10lt, uztenka ilgam  smile.gif

bigsmile.gif o kuriame skyriuje pirkai pirstines? Sis kremas drekinantis ar maitinantis, kaip susigeria, koks kvapas - ar neerzinantis, ne stiprus? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2008 02 25, 19:45)
as ir maximoj nupirkau tas pirstines papigiai, gal uz 2lt  blush2.gif o pats paciausias ranku kremas man is sios serijos  wub.gif turis 100ml kaina ~10lt, uztenka ilgam  smile.gif

sekantis kremas bus sitas, o dabar nusipirkau tavo ir kitu paneliu isgirta kamil krema, tai labai patinka. dabar subaigiau magrav, dar eileje optimizavimo laukia oriflame su kasmyru, nei vienas nepatiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 02 25, 22:02)
sekantis kremas bus sitas, o dabar nusipirkau tavo ir kitu paneliu isgirta kamil krema, tai labai patinka. dabar subaigiau magrav, dar eileje optimizavimo laukia oriflame su kasmyru, nei vienas nepatiko  doh.gif

man kamil tai labai riebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(m.e.s @ 2008 02 25, 22:57)
man kamil tai labai riebus  ax.gif

yra puikus Gehvol rankų kremas tikrai geras, gydomasis prekiauja vaistinėse ir salonuose grožio thumbup.gif
Atsakyti
http://images5.sortp...ZJNU55mBrcB52Nt sis tikrai neblogas man svarbu kad ranku kremas greitai susigertu, plius jo kvapas kokosinis vanilinis ar tai sokoladinis man wub.gif
dar esu pas mama isbandziusi http://f3c.yahoofs.c...m_____DD1D2jTkK sita berods g.gif tai nezinau koks efektas ilgiau panaudojus ,bet po vieno karto tai rankos silkines tapo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 02 26, 09:05)
http://images5.sortp...ZJNU55mBrcB52Nt sis tikrai neblogas man svarbu kad ranku kremas greitai susigertu, plius jo kvapas kokosinis vanilinis ar tai sokoladinis man wub.gif
dar esu pas mama isbandziusi  http://f3c.yahoofs.c...m_____DD1D2jTkK sita berods g.gif tai nezinau koks efektas ilgiau panaudojus ,bet po vieno karto tai rankos silkines tapo thumbup.gif

ten kaip isiziurejau lyg lancome firma??? g.gif
Atsakyti
Na šiaip mano rankytes nėra labai lepios, bet kremą iš įpratimo dažnai naudoju.

Dabar baiginėju iš oriflame Spa serijos, o ruošiuos pirkt kamil su dozatorium arba iš TBS su kanapėm jei finansai leis blush2.gif
Atsakyti