Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

QUOTE(Sophi @ 2008 02 20, 22:44)
Vakar išbandžiau naująjį "Rasos" rankų kremą thumbup.gif

kuri bigsmile.gif ir kaip ispudziai - kvapas, konsistencija - pasakok viska mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
O man pats paciausias Anna Lotan mineralinis rankų kremas wub.gif Labai svelnus, skaniai kvepia, super susigeria ir svarbiausia nebrangus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vildžiūnė @ 2008 02 21, 08:39)
O man pats paciausias Anna Lotan mineralinis rankų kremas wub.gif  Labai svelnus, skaniai kvepia, super susigeria ir svarbiausia nebrangus 4u.gif  wub.gif

Kur reikėtų jo ieškot ir kiek kainuoja ax.gif
Atsakyti
vienintelis rankų kremas, kuris man padėjo ir kurį perku jau gal 5 metus - avon su glicerinu. ir tik petaką kainuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 02 20, 22:44)
Vakar išbandžiau naująjį "Rasos" rankų kremą thumbup.gif

turiu nusipirkus šitą kremą, bet man jis nieko ypatingo.. per lengvas, bent jau žiemai. ir skystas toks, man rankų kremai patinka riebesni.
Labai patiko eucerin kremas rankom, irgi pirkau eurovaistinėj su nuolaida ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Padūkėlė @ 2008 02 21, 12:43)
Kur reikėtų jo ieškot ir kiek kainuoja  ax.gif

As perku Gedimino vaistinej( Gedimino pr. 27), kainuoja apie 13 Lt 100ml.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meggi @ 2008 02 17, 22:34)
o as naudoju Hospital handcream, pirkta eurovastinej, jis be kvapo rankos labai svelnios buna! o siaip tai viska tik su pirstinem darau! rolleyes.gif

Šitą esu naudojusi - neblogas smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksuolė: 22 vasario 2008 - 16:13
Sveikos smile.gif Perskaiciau visa tema ir radau, kad kai kurios is jusu naudojat medvilnines pirstines. As ju labai ieskau jau kokiu pora savaiciu, bet nelabai ka radau. Tiksliau, radau, bet siek tiek ne ta, ko man reikia. Buvo body shope - pirstiniu pora 39lt, l'erbolario - pirstines su 200ml kremo-kaukes - 56lt, dar kanebo - pirstines 91lt blink.gif tai apsimokiausia, aisku, pirkt is l'erbolario, bet kad dabar jau ir taip turiu 2 kremus, neseniai pradetus, tai nenoriu dar apsikraut. Tai vat po tokio ilgo ivado noriu paklaust, kur jus perkat pirstines ir kiek kainuoja? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GANE @ 2008 02 23, 11:47)
Sveikos  smile.gif  Perskaiciau visa tema ir radau, kad kai kurios is jusu naudojat medvilnines pirstines. As ju labai ieskau jau kokiu pora savaiciu, bet nelabai ka radau. Tiksliau, radau, bet siek tiek ne ta, ko man reikia. Buvo body shope - pirstiniu pora 39lt, l'erbolario - pirstines su 200ml kremo-kaukes - 56lt, dar kanebo - pirstines 91lt blink.gif tai apsimokiausia, aisku, pirkt is l'erbolario, bet kad dabar jau ir taip turiu 2 kremus, neseniai pradetus, tai nenoriu dar apsikraut. Tai vat po tokio ilgo ivado noriu paklaust, kur jus perkat pirstines ir kiek kainuoja?  g.gif  blush2.gif

ukiniu prekiu parduotuveje, kad ir ermitaze, ten kur staliams, dazytojams, soninkams ir t.t. as jas naudoju ir man thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o kaina nesiekia ir penkiu litu 100 procent medvilne mirksiukas.gif
Atsakyti
Neseniai atradau ArtDeco "Daily Hand Balancer", tai ką galiu pasakyti, geresnio nesu mėginusi, nors išbandžiau begales thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O jau kvapas.... numirti galima, kaip skaniai kvepia, lyg ir migdolų aliejumi, taip švelniai ir taip skaniai wub.gif Tik kainytė truputį kandžiojasi, 35 litai mūsų parduotuvėse mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2008 02 23, 21:17)
ukiniu prekiu parduotuveje, kad ir ermitaze, ten kur staliams, dazytojams, soninkams ir t.t. as jas naudoju ir man  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif o kaina nesiekia ir penkiu litu 100 procent medvilne mirksiukas.gif

Labai labai aciu 4u.gif Tuoj kaip tik vaziuosiu i parduotuve, tai paziuresiu ir pirstinyciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GANE @ 2008 02 23, 11:47)
Sveikos  smile.gif  Perskaiciau visa tema ir radau, kad kai kurios is jusu naudojat medvilnines pirstines. As ju labai ieskau jau kokiu pora savaiciu, bet nelabai ka radau. Tiksliau, radau, bet siek tiek ne ta, ko man reikia. Buvo body shope - pirstiniu pora 39lt, l'erbolario - pirstines su 200ml kremo-kaukes - 56lt, dar kanebo - pirstines 91lt blink.gif tai apsimokiausia, aisku, pirkt is l'erbolario, bet kad dabar jau ir taip turiu 2 kremus, neseniai pradetus, tai nenoriu dar apsikraut. Tai vat po tokio ilgo ivado noriu paklaust, kur jus perkat pirstines ir kiek kainuoja?  g.gif  blush2.gif

Aš pirkau iš avon pirštines medvilnines su kremu kažkokiu, ar su kauke rankoms... kainavo tikrai nebrangiai. Tiesa, jas naudoju tik kad kremas geriau susigertų.
Atsakyti