Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 07, 11:58)
Vau  bigsmile.gif sitam tortui jau vieta prie papuosimu... saunus tortas!!!  wub.gif

aciu uz toki vertinima, tai pats pirmas mano keptas ir tuo labiau puostas tortas ax.gif
viduje cipciuko medutis (labai aciu uz patarimus cipciukui) o torto forma ir puosimas is Inockos nuorodu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 03 07, 09:06)
aciu uz toki vertinima, tai pats pirmas mano keptas ir tuo labiau puostas tortas  ax.gif
viduje cipciuko medutis (labai aciu uz patarimus cipciukui) o torto forma ir puosimas is Inockos nuorodu smile.gif

Tai greitai keliauk i papuosimu tema ir ten patalpink si torta,nes jis tikrai labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 03 07, 12:13)
Tai greitai keliauk i papuosimu tema ir ten patalpink si torta,nes jis tikrai labai grazus thumbup.gif

butinai patalpinsiu ir ten, jei tik nuorodele idetumet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 03 07, 11:16)
butinai patalpinsiu ir ten, jei tik nuorodele idetumet  blush2.gif

http://www.supermama...howtopic=418894
Cia papuosimu tema mirksiukas.gif O tavo tortukas tai superinis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiiva: 07 kovo 2009 - 11:46
QUOTE(eglejk @ 2009 03 07, 11:56)
pirma karta kepiau torta, siandien eisim diedulio (mano tetes) sveikinti smile.gif
tik atleiskit uz foto,  nelabai kokybiska  ax.gif

čia pirmasis...vau wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif neįtikėtina,kaip pavykęs 100balų
Atsakyti
NA dėkoju kad pagyrėt mano knygą, kuri buvo tikrai skani (čia komentarai), kažkodėl visiems priminė BUlvytės skonį, gal kad šokoladinis pertepimas smile.gif

O čia NEVĖŽIS pagal CYPCIUKĄ....Pjūvio foto dar tik bus, atsiliepimas ier komentarai skoniu irgi kiek vėliau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 03 07, 10:56)
pirma karta kepiau torta, siandien eisim diedulio (mano tetes) sveikinti smile.gif

Oho, kokie puikūs papukai biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 07, 12:16)
O čia NEVĖŽIS pagal CYPCIUKĄ....

Labai pavasariškas tortukas 4u.gif šaunuolė wub.gif
Atsakyti
Tortai superiniai visų... 4u.gif Ingriduška,pasakysi koks skonis gavosi.O lakštai iškepti gal į napaleono priminė?
Atsakyti
Dovana mažai mergytei. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2009 03 07, 19:53)
Dovana mažai mergytei. 4u.gif

Laaabai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
pirasa,tortukas nuostabus wub.gif
Atsakyti
Pirasa , jeigu ir būtum nepasakius , kad mergytei , vistiek taip būčiau pagalvojusi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti