Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(ingriduska @ 2009 03 31, 09:10)
O kodėl tik vaisiai , pas mane irgi šiandiena vaisiadienis smile.gif

Nes vakar buvo daug torto, o valia isejusi pasivaikscioti visai nuo manes pabego, tad veidrodis man ne draugas verysad.gif Bandau valia prisiviliot atgal, bent menesiui kol kas, kol su veidrodziu bent bendraut pradesim lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 31 kovo 2009 - 10:25
QUOTE(mazuliux @ 2009 03 31, 11:25)
Nes vakar buvo daug torto, o valia isejusi pasivaikscioti visai nuo manes pabego, tad veidrodis man ne draugas  verysad.gif Bandau valia prisiviliot atgal, bent menesiui kol kas, kol su veidrodziu bent bendraut pradesim  lotuliukas.gif

smile.gif smile.gif smile.gif
Supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 03 30, 22:13)
Sveikos, mergaites  4u.gif Giriu visu grozius, jie nuostabus  wub.gif

Ir idedu savo meduti (pagal Cypciuka), gaminta mamytes gimtadieniui. Papuosta beze ir marshmalow mases gelytemis (jei kam idomu)  blush2.gif
user posted image
user posted image
Vaizdas gal ir neypatingas, bet skanuuuuuuuuuuu  wub.gif Mamyte liko labai patenkinta  ax.gif

labai gražus tortas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 31 kovo 2009 - 10:33
Dar vienas tortukas. "Snickers" RECEPTAS

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 31 kovo 2009 - 13:41
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 31, 14:40)

user posted image

NA va gimė...ir dar koks gražuolis, elegantiškas, pavasariu kvepiantis, kaip koks baltas debesėlis žydrame danguje, o tos mėlynos gėlytės...mmm wub.gif wub.gif
Atsakyti
puikus snikeriukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 31, 12:40)

user posted image

Ir cia vadinasi nesigavo tortas doh.gif Tai man nusisaut belieka tada, nes man jei nesigauna, tai jau tikrai nesigauna ir geda net paciai ziuret buna. O cia gi grozis wub.gif Isvada: nevyk Dievo i medi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 03 31, 14:46)
Ir cia vadinasi nesigavo tortas  doh.gif Tai man nusisaut belieka tada, nes man jei nesigauna, tai jau tikrai nesigauna ir geda net paciai ziuret buna. O cia gi grozis  wub.gif Isvada: nevyk Dievo i medi  lotuliukas.gif

Siaip norejau beze puosti.. bet galvoju net nepradesiu daryt jos, nes po tokio "sekmingo" ryto, tai bojojau kad jau nesigaus.. doh.gif Man svarbiausia, kad ten viduj butu nesausa, ir kad kremo pakankamai. Vis bijau perlaistyt, arba palikt per sausa.. doh.gif

Su beze butu buve puosniau.. bet saldziau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 31, 14:52)
Siaip norejau beze puosti.. bet galvoju net nepradesiu daryt jos, nes po tokio "sekmingo" ryto, tai bojojau kad jau nesigaus..  doh.gif Man svarbiausia, kad ten viduj butu nesausa, ir kad kremo pakankamai. Vis bijau perlaistyt, arba palikt per sausa..  doh.gif

Su beze butu buve puosniau.. bet saldziau  doh.gif

Rugiagele,tikrai varai dieva i medi.Tortukas tikrai labai grazus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai, Rugiagėle, puikiai atrodo tortukas.
Atsakyti
pritariu, rugiagele tikrai labai saunus tortukas bigsmile.gif
Atsakyti
As gal is saves per daug reikalauju... na tada gerai gerai jau.. net susigedau blush-anim-cl.gif
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2009 03 30, 22:21)
Nu ka,padariau Marguti su varijacijomis  biggrin.gif ,t.y. idejau kelis pokelius varskes,tai torciuks nespejo kaip reikiant sustingti.Vos spejau paskutini gabaliuka nugriebti nufotografuoti,taip kad nepykit -gabaliukas krastinis ir paskutinis  biggrin.gif  biggrin.gif 
user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 30, 13:29)
user posted image
neprisirpusios braskes lotuliukas.gif ,naudojau dvieju rusiu dazus,kazko nenorejo kibti,gal per trumpai laikiau.
dejau 60 gr virtos bulves,nepilna kiausinio m baltyma,ir pudros apie 500gr,apelsinu kvapu ir rugsteles truputi.

O braskes bigsmile.gif man jos labai graziai atrodo, gal reiks velykoms primeistraut vaikams lauktuvems smile.gif
Atsakyti