Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Sveikos, mergaites 4u.gif Giriu visu grozius, jie nuostabus wub.gif

Ir idedu savo meduti (pagal Cypciuka), gaminta mamytes gimtadieniui. Papuosta beze ir marshmalow mases gelytemis (jei kam idomu) blush2.gif
user posted image
user posted image
Vaizdas gal ir neypatingas, bet skanuuuuuuuuuuu wub.gif Mamyte liko labai patenkinta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 30 kovo 2009 - 21:14
Nu ka,padariau Marguti su varijacijomis biggrin.gif ,t.y. idejau kelis pokelius varskes,tai torciuks nespejo kaip reikiant sustingti.Vos spejau paskutini gabaliuka nugriebti nufotografuoti,taip kad nepykit -gabaliukas krastinis ir paskutinis biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
LAbai gražus mamytės meduliukas, matosi ,kad skanulis

O MArgučio interpretacija irgi viliojančiai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 03 30, 22:21)
taip kad nepykit -gabaliukas krastinis ir paskutinis 

Viska supratau topsecret.gif , kad niekas nepeprasytu atpjauti lotuliukas.gif thumbup.gif

Mazuliux-labai grazus tortas, spalva rozyciu kokia svelniai rozine, kaip tikra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 03 31, 09:47)
Viska supratau topsecret.gif , kad niekas nepeprasytu atpjauti lotuliukas.gif  thumbup.gif

Mazuliux-labai grazus tortas, spalva rozyciu kokia svelniai rozine, kaip tikra wub.gif

MAn gtos rožytės kaip iš kokios nuotakos plaukučių, na tikrai labai gyvos:)
Atsakyti
Aciu mergaites uz pagyras 4u.gif O su tom rozytem tai juoko buvo doh.gif Bandziau lipdyti normalaus dydzio, bet niekaip neisejo, tik mazulytes tokios. Kuo didesne bandziau, tuo mazesne gavosi lotuliukas.gif Bet dabar patenkinta, ziuriu visai nieko jos man isejo, ir tiko tos mazytes ant torto blush2.gif
Atsakyti
Tortas "Nevezis" RECEPTAS

Jis siaip kaip tortas, gavosi labai geras. Ir laksteliai trapoki, ir kremas labai skanus, bet man rieboka... na ne mano skonio tortas tiesiog... as jo negaliu daug suvalgyti...norejau labai isbandyti smile.gif siaip receptas labai labai geras thumbup.gif ir greit padaromas tortas blink.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
MAN jis tooooks skanus atrodo, kad mirštant jį valgyčiau...
NA ir toks sakyčiau visai gražuokis jis pas tave gavosi smile.gif
Rugiagele noriu tavo torto cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 31, 09:55)
Tortas "Nevezis" RECEPTAS

Jis siaip kaip tortas, gavosi labai geras. Ir laksteliai trapoki, ir kremas labai skanus, bet man rieboka... na ne mano skonio tortas tiesiog... as jo negaliu daug suvalgyti...norejau labai isbandyti smile.gif siaip receptas labai labai geras  thumbup.gif ir greit padaromas tortas  blink.gif

Kaip skaaaaniai atrodo user posted image Jis tiiiiiiiiikrai mano skonio būtų wub.gif wub.gif wub.gif įdomiausia, kad šį receptą jau gal pora metų turiu, ale nesugebėjau išsikept vis dar doh.gif Nu bet fotkės ir tavo ir Cipciuko iš proto veda - būtinai reiks kept kada ax.gif

Mazuliux, laaabai gražus ir puošnus medutis wub.gif
Burbanti, tavo šitą gabaliuką čia ir dabar patvarkyčiau essen.gif
Jolka, braškės nerealios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 31 kovo 2009 - 10:11
Rugiagele, skaniai atrodo thumbup.gif kaip as noreciau kokio gabaliuko, o turiu tik vaisiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 03 31, 11:06)
Rugiagele, skaniai atrodo  thumbup.gif kaip as noreciau kokio gabaliuko, o turiu tik vaisiu  verysad.gif

O kodėl tik vaisiai , pas mane irgi šiandiena vaisiadienis smile.gif
Atsakyti
oi groooožių ir skoooooooooonių prigaminot rolleyes.gif thumbup.gif

medutis, gražiai ir dailiai papuoštas 4u.gif
Atsakyti